acter Vloženo 29. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Proc jsi zamcel tema Letky ve Srazech ? Neni to zbytecne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 JJ, právě že bylo zbytečné, sotva chodíme sem, natož ještě tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 JJ, právě že bylo zbytečné, sotva chodíme sem, natož ještě tam. No .....bude to asi přehnanou aktivitou ...to je tím že klucí nemají co dělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Kteříí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 30. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Kteříí? Nizkovicaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Nikdo tam týdny nebyl, natož aby tam něco dal, i tady to skomírá, takže si myslím, že to bylo zbytečné téma. Zvlášť když je tam ještě ta Vysočina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 (editace) Tak pánové jestli bude vzorek triček tak to musí nafotit někdo jinej. Můj foťák nepřežil setkání s JCB 4CX Army a je totalně přejetej. Vyhlašuju novou charitativní sbírku na opravu foťáčku ať mám na ŠKODA-Home čím fotit. Editováno: 1. Květen 2008, autor: Luďa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Ty woe vidíš, to mi ani nedošlo...a mobil s foťákem v pr...reklamaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 1. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Tak pánové jestli bude vzorek triček tak to musí nafotit někdo jinej. Můj foťák nepřežil setkání s JCB 4CX a je totalně přejetej. Vyhlašuju novou charitativní sbírku na opravu foťáčku ať mám na ŠKODA-Home čím fotit. Tak nam ho vyfot, at vidime ja je prejetej :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Tak nam ho vyfot, at vidime ja je prejetej :) Čím je přejetej vyfocený mám,ale teď už se mnou nekomunikuje. kol119 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Nikdo tam týdny nebyl, natož aby tam něco dal, i tady to skomírá, takže si myslím, že to bylo zbytečné téma. Zvlášť když je tam ještě ta Vysočina. Nikdo tam nebyl protože Letka neměla žádnou akci ...ale za to nemůže to téma ale Letka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Čím je přejetej vyfocený mám,ale teď už se mnou nekomunikuje. kol119 A tadle potvora mi přejela foťáček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Nikdo tam nebyl protože Letka neměla žádnou akci ...ale za to nemůže to téma ale Letka A kdo je furt v práci a na netu se neukáže? Chtělo by to něco vytvořit a sejít se. Ps.:jedeš na Škoda Home? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 A kdo je furt v práci a na netu se neukáže?Chtělo by to něco vytvořit a sejít se. Ps.:jedeš na Škoda Home? Ještě nevím Luďo zda pojedu....uvidíme jak to bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 (editace) Tak nam ho vyfot, at vidime ja je prejetej :) Tak tady sou: Fotky foťáčku OLYMPUS IMAGING CORP. u-miniD (Stylus V - v USA) přejetýho TraktorBagrem JCB 4CX Army Editováno: 1. Květen 2008, autor: Luďa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Sice nevypadá tak hrozně jak jsem čekal, ale myslím, že je jasnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Sice nevypadá tak hrozně jak jsem čekal, ale myslím, že je jasnej Taky mě to překvapilo.Pouzdro asi udělalo svoje a fakt chránilo jak mohlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Jinak kdyby to někdo nevěděl, pan divx, vážený člen Letky, má dnes narozeniny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Jinak kdyby to někdo nevěděl, pan divx, vážený člen Letky, má dnes narozeniny Tak všechno nej!!! :kol-35: :kol-35: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Tak mámeLetku zpátky ve Srazech, ale já ne e...nicméně jí sloučím s tím druhým Letka tématem tady, teď už vůbec nemá cenu mít 2 témata... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 me to sere v hospe, nechapu pro c to tehda dal nekdo ze srazu pryc...takze to mate tam zase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Oká, nyní víme. Já to říkal furt, že Srazy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 me to sere v hospe, nechapu pro c to tehda dal nekdo ze srazu pryc...takze to mate tam zase Děkujeme ježíšku. E teda El prsidento. Chválím Tvý rozumný rozhodnutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky