acter Vloženo 2. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Jinak kdyby to někdo nevěděl, pan divx, vážený člen Letky, má dnes narozeniny Taky vsechny me vcerejsi modlitby patrily jemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 2. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Takze jestli to chapu spravne, vsechno je stejny jako pred tim, nez byla ta aferka s P2M ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Vidíč, už jsem si ani nemohl vzpomenout kdo to vyvolal Ale chápeš to dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 jo dal sem to zpatky, at si vas najdou i ostani z okoli zdaru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Rozplívám se nad Tvou moudrostí předsedo, vážně, jediná škoda je, že se to vůbec kdy přesouvalo a nebylo tenkrát síly nebo vůle to zastavit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 ja ani nevim proc sme to tak minule udelali, me je stejne burt kde to je ale v hospode to akorat dela bordel v tematech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 2. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 ja ani nevim proc sme to tak minule udelali, me je stejne burt kde to je ale v hospode to akorat dela bordel v tematech vidis a puvodni vynalezce zase povidal, ze delame bordel ve Srazech "dej moc vice panum" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 No asi Ti vitto udělíme čestné členství v Letce, za zásluhy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 2. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 No asi Ti vitto udělíme čestné členství v Letce, za zásluhy To si musel Vitto asi ted prave cvrknout z nabizene pocty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 To on ne e, on je na takové pocty zvyklý Hele, už víš jak budete na škodahome? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 2. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 To on ne e, on je na takové pocty zvyklý Hele, už víš jak budete na škodahome? Jak uz jsem nekolikrat psal...rad bych...ale je to prvni projekt s touto firmou, takze nikdo nevi, co muzem cekat... V kontraktu udajne je max. 3 tydenni pobyty v Nemecku, ale vis jak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 No vzhledem k tomu žes tam ještě neodjel, tak nevím jestli Ti to vyjde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 pocty na ty vam prdim, prachy chci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 2. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 pocty na ty vam prdim, prachy chci vsak jsem ti tuhle posilal 100,-Kc ... to Ti nastaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 2. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 No vzhledem k tomu žes tam ještě neodjel, tak nevím jestli Ti to vyjde... Za 2 dny trada....900km...a pak uz zacnem strihat metr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 vsak jsem ti tuhle posilal 100,-Kc ... to Ti nastaci Přesně tak, a další 2 kila dostaneš na škodahome Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Za 2 dny trada....900km...a pak uz zacnem strihat metr Kam že to přesně mizíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 pocty na ty vam prdim, prachy chci Když budeš hodnej tak MOŽNÁ dostaneš Tričko letky a já jako Fabijak Ti koupím na Škoda Home k večeři Tuckerovu baštu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Tak Letka je od včera bez předsedy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Tak Letka je od včera bez předsedy ai pacholek nenapíše jak a jestli vůbec dojel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Tímhe si Luděček vozil prdelku. respektive hrnul a pracoval! :kol-135: :kol-135: A jak se mu to líbilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 No já dnes viděl D8N, zítra jí vyfotím, D5 a D6 vedle ní bude jak hračka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 (editace) No já dnes viděl D8N, zítra jí vyfotím, D5 a D6 vedle ní bude jak hračka Ale mě nechal jezdit sám Mistr FLÍČEK. Tak teď říkáme Podlipákovi. Editováno: 8. Květen 2008, autor: Luďa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 tak kde to vázne? Ty fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 No za prvé jsem před chvílí přijel a za druhé jsem ho zapomněl vyfotit :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky