Luďa Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Brůdře nevolali ti z PROSSu jak trička? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Nene, zatím ne e, ale to asi díky těm svátkům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 9. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Tak Vas panove zdravim ze zatim hoooodne slunneho Dusseldorfu...cesta super (chytli jsem 40km kolonu u Frankfurtu a dalsi 5km pred Dusseldorfem), tak prvni nemecke slovo, co jsem pochytil z radia bylo "Stau" Pripojeni k internetu...nutno mit nemecky mobil...k mobilu je potreba trvale bydliste...za pronajimatelkou, aby nam sem dala trvalej pobyt...zpet na firmu, co zarizuje internet...neberou cash, pouze ucet....takze sup do banky...zadna banka neudela ucet, pokus nejsem obcanem GER...a jedna svolila....a pak misto 3 modemu dovezou jen 2 tazke zase zpozdeni...to bych u nas mel doma uz ty internety 3 )) nejak mi nejdou pridat fotky, tak to necham na jindy...dneska uz toho mam plny kecky...byli jsme na letisti pro salin kartu...stejne jsme to nenaslo... P.S. tak debilni krozovatky, co maji tady, nemaji snad ani v Liberci !!! Scheise Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Nazdar předsedo, ty žiješ? Já prvně myslel, že už jsi zase doma Tož Gutten Abend bo jak se to řekne:-) Jsem rád, že se Ti tam líbí, jen cestovku sis měl asi vybrat jinou, jsem myslel, že tam aspoň poletíte. Co práce, co Léňa doma, co škodahome? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Čůs bůs předsedo. To je co. voni maj na křižovatce víc než 2 jízdní pruhy v jednom směru. :kol-130: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 12. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Nazdar předsedo, ty žiješ? Já prvně myslel, že už jsi zase doma Tož Gutten Abend bo jak se to řekne:-) Jsem rád, že se Ti tam líbí, jen cestovku sis měl asi vybrat jinou, jsem myslel, že tam aspoň poletíte. Co práce, co Léňa doma, co škodahome? Jeli jsme sem autem ,aby tady bylo....ted uz budem jen litat... SkodaHome je dost na vazkach...hodne se to ted tady komplikuje...takze resim...ale videl bych to ze spis ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 12. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 (editace) Čůs bůs předsedo.To je co. voni maj na křižovatce víc než 2 jízdní pruhy v jednom směru. :kol-130: Kdyby jen dva... kolikrat i 4 ve vice urovnich, v krizovatce jsou treba 3 odbocky doleva, apod... a navic mas zvlastne udelany sevtla...vjedes do krizovatky a zastavi Te druhej semafor... Editováno: 12. Květen 2008, autor: acter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 12. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Tady jsou ty slibene fotky.... 1) misto 10 hodin jsme to jeli hodin 15 2) dojeli jsme pozde 3) takhle travim vecery 4) tady sedime denne 12-15 hodin 5) jen pro predstavu...paterni sit pro celej nas system 6) obcas zajedem do mesta....ale "jako chuda navsteva" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djvlada Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 nazdar az ted sem si vsim ze tu neco takoveho je tak jedno trycko chcu taky kde ho objednat pres koho sem z nmnm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 A ještě nějak divně parkuješ S tím škodahome je to škoda pokud to nevyjde, ale ještě je čas, tak pilně pracuj ať to stihneš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Jinak máme nového člena, z NMNM, a dokonce ve mě rozpoznal přirozeného vůdce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djvlada Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 TAk koukam stale nic noveho no co nadelam a co ty trycka budou nebudou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 16. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 A ještě nějak divně parkuješ S tím škodahome je to škoda pokud to nevyjde, ale ještě je čas, tak pilně pracuj ať to stihneš Neni to divne... kdybych to dal podle cary, tak u borec nenastoupi do vedlejsiho auta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 TAk koukam stale nic noveho no co nadelam a co ty trycka budou nebudou Včera jsem přiletěl, dnes jsem tam zavolat enstihl, ale hned v pondělí to udělám a zjistím kde vázne ten vzorek, prt. už je to dýl jak 14 dní, jen tam v tom byly ty svátky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 Neni to divne... kdybych to dal podle cary, tak u borec nenastoupi do vedlejsiho auta... Hele ty čáro, radši mi napiš, že přijedeš na škodahome... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 17. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 Hele ty čáro, radši mi napiš, že přijedeš na škodahome... Bohuzel...letenky mame rezervovany az na 28.5. 19:15 ... takze s acterovic nepocitejte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 (editace) Bando mrkni te se do Vaše Fabie do Hráška. Sou tam super nový fotečky. Editováno: 18. Květen 2008, autor: Luďa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Tak už je vzorek vyšití Žďárský Letky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Bohuzel...letenky mame rezervovany az na 28.5. 19:15 ... takze s acterovic nepocitejte... Lenka taky někam letí ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Tak už je vzorek vyšití Žďárský Letky. Abych to uvedl na pravou míru, ano dnes jsme byli pro vzorek výšivky, je good, jen jsme ještě dohodli změnu zelené nitě ve znaku škoda za světlejší, výraznější. Do konce týdne potřebuji vaše objednávky na trička (typ dámské/pásnké + velikost + počet), chcou to vyšít vše najednou. Jinak kdyby někdo nevěděl, tak tričko, dámské i pásnké, bude bílé, na prsu znak Letky vč. nápisu a na zádech u límce nápis ŽĎÁRSKÁ LETKA. Cena: tričko pánské 85,- / dámské 99,- výšivky 140,- příprava výroby 750,- tj. 357,- pánské / 374,- dámské už s DPH při celkem 10 tričkách, pokud se objednávek sejde víc, cena samozřejmě klesne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Lenka taky někam letí ? Lena ma vystoupeni s dechovkou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 No hlavně ať mi napíše to tričko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Bando kdo jedete z Letky na Škoda Home berete nějakej present? Na uplatek spřátelenejch klubů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Letka na škodahome bando jedna, myslím, že jsme neudělali ostudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Náš "stánek" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky