Cary_mary_fuck Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Na pohádky. To sedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 To sedi Když vi je tak rády posloucháte. kol7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Když vi je tak rády posloucháte. kol7 To si myslite jenom vy chlapy vis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Bando, běžte plkat do Hospody Fotky ze škodahome i tady :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Bando, běžte plkat do Hospody Fotky ze škodahome i tady :-) seš jak El presidento. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 To si myslite jenom vy chlapy vis Mi nemyslíme. Mi víme!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Mi nemyslíme. Mi víme!!! Dalsi chyba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Jsem to tady neudělal ani tak velkým písmem jak vitto píše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Dalsi chyba... Ale holčičí! Chlapi chyby nedělaj. Jen sbíraj zkušenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Ale holčičí! Chlapi chyby nedělaj. Jen sbíraj zkušenosti. To mi asi neco uniklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 (editace) To mi asi neco uniklo A to je ta chyba. :smich: :smich: :smich: :smich: Editováno: 25. Květen 2008, autor: Luďa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 ty T-shirts beru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Prefektní, jen napiš mě nebo LUďovi velikost, typ a počet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 vyřízeno! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Super, už to mám v hromadě, jen poslední "opodilci" maj dnes napísat a zdá se, že trička budou ještě levnější o pár pěti- či desetikorun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 (editace) já bych teda chtěl asi L ko, a Sko pro Mazdu a doufám, že mi nebude velké.. !! Editováno: 26. Květen 2008, autor: superfatty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 pro mě jedno XXL a pro drahou polovičku L.Potřebuješ ještě něco vědět? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 já bych teda chtěl asi L ko, a Sko pro Mazdu a doufám, že mi nebude velké.. !! pro mě jedno XXL a pro drahou polovičku L.Potřebuješ ještě něco vědět? Kluci, jste šikulky Teď už nepotřebuju vědět nic, teprve až budou tak asi budeme muset nějak řešit adresy nebo tak něco, ale teď je to ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 a vyšitý to bude na hrudi nebo na zádech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 adresy? to predame na nejakym srazu ne? at to ma uroven! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 adresy? to predame na nejakym srazu ne? at to ma uroven! Jako že by se to udělalo slavnostně jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 a vyšitý to bude na hrudi nebo na zádech? Na levé hrudi a na zádech kolem límečku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 adresy? to predame na nejakym srazu ne? at to ma uroven! Jako že by se to udělalo slavnostně jo? Záleží jak vy na to pospícháte Klidně můžeme udělat nějaké slavnostní pasování a předání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Na levé hrudi a na zádech kolem límečku. jj to je dobrý to se mi libi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Záleží jak vy na to pospícháte Klidně můžeme udělat nějaké slavnostní pasování a předání Tak vorlajz vezme otesanka a pojedem si pro ně do kosova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky