mischicka Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Dostaneš pokutu a body Jízda s jinou RZ než byla vozidlu přidělena tak jí nezapomeň sundávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 20. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Aha...to jsem ani nevedel....jeste ze te mam, Michale... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 No mě spíš překvapilo, že za to jsou 3 nebo dokonce 4 body! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 20. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Dokonce ? Me to prijde jako docela malo... Taky nechodis s falesnou obcankou ! Je to clanek k lehcimu kradeni aut, apod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Posledním, doufám, že šťastným, majitelem trička ŽďáRSká Letka se stal DivX a jeho slečna. G R A T U L U J E M E ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Dokonce ? Me to prijde jako docela malo...Taky nechodis s falesnou obcankou ! Je to clanek k lehcimu kradeni aut, apod... To je sice pravda, ale přijde mi důležitější bezpečnost, takže víc bych valil body za přestupky ohrožující životy, tohle je na trestní stíhání když je to padělání, body jsou tam podle mě zbytečné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Posledním, doufám, že šťastným, majitelem trička ŽďáRSká Letka se stal DivX a jeho slečna.G R A T U L U J E M E ! Už jsem Ti chtěl napsat, takže konečně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Jj. Konečně. takže můžem rozjet mikiny, čepice a bundy. Aby si to dotyční stihli do zimy vyzvednout. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 JJ, ale teď někdo další Myslím, že už jsme se kvůli tomu najezdili dost a taky by mohl někdo kdo ví komu ty předměty dát a komu ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 20. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 A zrovna nejaka mikina (kapuce a dlouhy rukav) by se mi hodila , vysivka je hotova...uz by to ani nemuselo byt drahy.... Pokud date kontakt na firmu, ktera to delala, klidne se toho od rijna ujmu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Něco vymyslíme, myslím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Měl jsem hotový návrh mikiny, ale už jsem to smazal :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 Aha ... ale ja uz jednu znacku mam, ted chci Actera Já ji mám udělanou od kámoše co jezdí pro auta do D udělá jakýkoli nápis barvu písma i podkladu ale bez háčků a čárek to němčouři neumí cena 14 euro. Dělá to tam kde dělají převozky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djvlada Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Nazdárek koukam ze tu probirate to skaredy pocasi ale ty zimni veci asi nebudou potreba kdyz ted je 30 stupnu ne tak jak se jinak mate co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Furt stejně. Každej je někde fuč a tady vládne Vokurková sezona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Je potřeba asi vytvořit nějakou pořádnou Letka aféru, aby to tu ožilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 29. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 OK.... ....Slysel jsem, ze geoo jezdi na protektorech... !! ( ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Z hypky, 200 za kus, R13, prej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Jak je a kdy že se objevíš doma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 30. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 a ma je na plechacich..... je to tady na picu....strasne vedra.....100 lidi,200 pocitacu.....takze tam je vedro jako krava...vcera v 15hod 34stC... domu letim dneska vecer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 (editace) ač nevoják, tak jsem se asi včera po doručení balíčku s trikem stal členem Ždárské letky máte radost? Že máte mezi sebou "modráka"? Večer dám fotky.. První test trička proběhl na inline stezce a jelo mi to fakt dobře. Ale to asi nebylo tím tričkem, co? Editováno: 30. Červenec 2008, autor: superfatty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Z toho si nic nedělej. :-D Předseda je taky civil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 JJ, je to sice nemoc, ale asi naplánujem s bruderem nějaký výcvik a nějak to vaše nevojáctví pořešíme Začneme např. výcvikem v přežití po sestřelení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Bruder a jeho nový pomník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Tak místo aby to tu žilo když jsou všichni doma, tak nic. Předsedo, kde jsi, jste?? Jirko, Ty sem už nechodíš?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky