Luďa Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 (editace) Jen aby se sešlo víc objednávek než 2. A co bereš? Tričko pro sebe a Lenku a vestu pro Rosinku? Editováno: 5. Říjen 2008, autor: Luďa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 5. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 No neco v tom smyslu...ale az bude konkretnejsi navrh, upresnim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 Todle je konkrétní návrh. Žlutá vesta (Tričko) Na záda velkej znak a dopředu malej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 No reflexní tričko asi nepotřebuju, ale vesta by se hodila žlutá, oranž je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 v plánu sou jen žlutý!!!!!!!!!! Oranžová je pro cestáře a popeláře. Tak to hoď na vývěsku. Ale zatím nás moc není. 4 vesty a jedno Tričko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 já už vestu mám ... ale za ty prachy... abych nedržel s klukama z letky ... hihi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 6. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Ja asi 2ks vesty (zluta) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 (editace) Zatím je stav takovejdle: ..........................................VESTA/Trička Luďa.......................................1/1 Mischicka................................1/0 Acter......................................2/0 Vorlajz....................................1/0 Žofka SUPERFATTyová.............1/0 Vrbic.......................................1/0 Celkem 7 kousků Editováno: 7. Říjen 2008, autor: Luďa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 7. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Pokud bude hotovo do Vanoc, beru 2 ks. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Ještě se nevyjádřili KOKIN, DivX a hlavně GEOO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Koukal jsem, že trenky nedělají, tak aspoň to tričko bych si vzal...případně i čepicu, ale to bych byl asi sám, tak jen to triko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 (editace) Na co trenky?! Si kup kalhoty a ustřihni je. Čepice taky není problém. Dělaj to kusovkou takže kdo co chce. Editováno: 8. Říjen 2008, autor: Luďa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Zatím je stav takovejdle: ..........................................VESTA/Trička Luďa.......................................1/1 Mischicka................................1/0 Acter......................................2/0 Vorlajz....................................1/0 Žofka SUPERFATTyová.............1/0 Vrbic.......................................1/0 Skaja......................................0/1 + čepice Celkem.............................. 7/2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 jako ta čepice by byla hodně hustá!!!! je někde k vidění??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Protože je zájem i o čepice tak tady: Tahr : http://www.reflexni-obleceni.cz/reflexni-c...-tahr-p-63.html Atlantis : http://www.reflexni-obleceni.cz/reflexni-c...lantis-p-1.html North zimní : http://www.reflexni-obleceni.cz/reflexni-c...zimni-p-62.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 8. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Cepice taky good napad...ale musela by to byt takovata nizka...ne ta americka basebolka (skoro pres usi)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 (editace) Mrkni na ně. Maj 3 druhy. To by bylo, aby sis nevybral. Ta tvoje bude asi Atlantis Editováno: 8. Říjen 2008, autor: Luďa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Já jsem mezi těma dvěma nějak nepochopil rozdíl...jen jsem lajcky odvodil, že ta dražší bude asi lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 (editace) Maj jinej tvar a Atlantis je vzadu otevřenej. 1. Atlantis a druhej Tahr Editováno: 8. Říjen 2008, autor: Luďa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 (editace) Klucý a holkí mizím. Pěkně pište a vybýrejte oblečení ať to co nejdřív máme a zme připravený na zimní zácpy a kolony. Editováno: 9. Říjen 2008, autor: Luďa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Já bych to viděl asi na ten Atlantis a k tomu ten zimní North, protože se mi líbí, vypadá to, že má klapky na uši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 8. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Tak prave ta prvni je ta vysoka cepice, jak jsem psal...ta druha vypada o neco nizsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Souhlasím s předsedou, ta druhá se zdá lepší, ale kšiltovky nenosím vůbec, takže jen vesta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Tak se děcka domluvte a příští tejden to objednám!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Navíc proč nás zas přesunuli? Vždyť v lokálních srazech zme mohli bejt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky