Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Tý jo, žvejky. dobrý.

:palec2:

• Autor

jj ja mam zatim jen cistou tubu ;)

porad se setkavam s lidma co si mysleli, ze je rumik malje jako kratka fabie a desne se divej ze je tak dlouhej, treba jako na tyhle fotce. :punk:

post-5601-1178008704_thumb.jpg

• 4 týdny později...
Již nějakou dobu vím že do chlívků na nápoje před řadící pákou pasuje do toho prostředního chlívku krabička žvýkaček. Ode dneška tam mám značkové žvýkačky Roomster v barvě Corrida

NTR ak este mas niekde na pocitaci tieto "zuvacky", mohol by si mi to poslat e-mailom? V com si to robil? Ze by som si to vytlacil doma.

Vdaka!!!!!!!!!!

• Autor
Již nějakou dobu vím že do chlívků na nápoje před řadící pákou pasuje do toho prostředního chlívku krabička žvýkaček. Ode dneška tam mám značkové žvýkačky Roomster v barvě Corrida

NTR ak este mas niekde na pocitaci tieto "zuvacky", mohol by si mi to poslat e-mailom? V com si to robil? Ze by som si to vytlacil doma.

Vdaka!!!!!!!!!!

hmm., taky bych byl za to vdecen. blaccky@seznam.cz

• 2 týdny později...
  • Autor

dekuji za polepky na zvykacky.,

koukejte jak rumik vypda s vozejkem, az je mi ho skoro lito :kuk:

post-5601-1180888496_thumb.jpg

Ked sme este zo skoly chodili na zemiakove brigady, vyoravali ich modre traktory Zetor :)

Rumik s privesom sa celkom podoba na traktor lol

apropo 5.6. mi konecne budu vyrabat roomster - na vyrocie svadby. aspon si ho teraz uz zapamatam :feve:

• Autor
Ked sme este zo skoly chodili na zemiakove brigady, vyoravali ich modre traktory Zetor :)

Rumik s privesom sa celkom podoba na traktor lol

apropo 5.6. mi konecne budu vyrabat roomster - na vyrocie svadby. aspon si ho teraz uz zapamatam :feve:

hehehe. aha., traktor., roomster., hihi.,

tak sem dnes sel do autosalonu AUDI a to sem nemel delat..... ach jo pristi tejden 13.6 budu mit novyho mazlika..... uz se na nej tesim -_-;):wub:

Upraveno od mr.pecoun

tak zejtra je den D rano si pro ni jedu..... jestli mate zajem poslu odpoledne foto....

pecoun: Hm Audi... A ktoré? A čo teraz s Roomsterom??

A6 allroad 3.0 TDI ale predvadecka s 12000km ale zas je to maximalka,roomster zustane doma je to milacek

Upraveno od mr.pecoun

A6 allroad 3.0 TDI ale predvadecka s 12000km ale zas je to maximalka,roomster zustane doma je to milacek

3.0 TDI je super a navíc common rail, tichounký a sametový, gratulace

mr.pecoun gratulacie kraaaaaaasne autiiisko... jasne ze fotky zaujimaju .. sem s nimi hned jak budu

:kol-112:

prvni foto

post-8-1181758146_thumb.jpg

post-8-1181758385_thumb.jpg

Upraveno od mr.pecoun

prvni foto

do toho do toho :palec2:

Nádhera... Dokonca podobná farba, ako na Roomsteri -_-

• 1 měsíc později...

Ahoj potřebuji poradit co dělám špatně.Nejde mi vložit foto.V příloze dám procházet ,vyberu obrázek dám nahrát a začne nahrávání,Jedna fotka o velikosti 104kb se nahrávala přes hodinu a pak už jsem to nevydržel.rychlost netu by měla být v pohodě,DÍK

• Autor

no nevim, bud si tu fotku nahraj nekam na server a jen ji odkazuj, nebo prez vlozeni. post-5601-1185865514_thumb.jpg jako ja. slo to bleskove. urcite mas velikost do 1MB?

no nevim, bud si tu fotku nahraj nekam na server a jen ji odkazuj, nebo prez vlozeni. post-5601-1185865514_thumb.jpg jako ja. slo to bleskove. urcite mas velikost do 1MB?

Fotka je500*375 -129kb.Ještě to zkusim.

• Autor

mnmn krasavec. doufam, ze ty osklivy ramecky pod znacky vyhodis., ale jinak gratulace k supr kare., .,

Mna by zaujimalo co sa stane ked picnu AIRBAGy pod potahmi, alebo ich tam nemas ?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.