foromen Vloženo 6. Květen 2008 Vloženo 6. Květen 2008 Jooooooooo, vypadá to dost slušně, k té modré to prostě pasuje parádně. Krásná práce. Citovat
RomanKo Vloženo 7. Květen 2008 Vloženo 7. Květen 2008 Tiez nie som zastancom milotecu, ale je to naozaj pekne! A tie kola! Skoro ako moje. Citovat
Blacky Vloženo 7. Květen 2008 Autor Vloženo 7. Květen 2008 (editace) Nazdar Blacky. Tak zrovna od tebe jsem takovou chválu něčekal, vím, že nejsi moc příznivce milotecu. hihihi no to porad plati. tu sedou bych vymenil za chrom. mlhovky a "sani" v narazniku neresim, ale usmev a kola jsou proste sqely. Oprava: jj myslel sem stribrnej ABS, ale ono to proste vypada "plastove" jak pises, takze proto sem napsal sede. Editováno: 8. Květen 2008, autor: Blacky Citovat
Jered Vloženo 7. Květen 2008 Vloženo 7. Květen 2008 hihihi no to porad plati. tu sedou bych vymenil za chrom. mlhovky a "sani" v narazniku neresim, ale usmev a kola jsou proste sqely. Většina plastů co milotec dodává, jsou stříbrné. Ale pořád jde vidět, že je to plast. Já jsem nelenil a všechno jsem nechal nastříkat do stříbrné metalízy z OI(tu měl kamarád navíc) a opravdu ten vzhled je o něčem jiném. Prostě plast je plast a lak je lak. Citovat
foromen Vloženo 7. Květen 2008 Vloženo 7. Květen 2008 (editace) Tak jak jsem slíbil: šířka lemů je 6,5 cm, pokud jsem to dobře měřil. Tady je detailní foto: Editováno: 7. Květen 2008, autor: foromen Citovat
w.one Vloženo 7. Květen 2008 Vloženo 7. Květen 2008 (editace) "Tak musím se taky pochlubit. Design by Milotec Počítám, že se určitě najde nějaký kritik post-23-1156182784.gif" Už se jeden našel....... Mno, myslím, že by se za takový design nemusel stydět žádnej korejskej návrhář v KIA v roce 1999. :help: . Proč máte pánové tendenci z těch aut dělat takováto monstra? Ufff. Editováno: 7. Květen 2008, autor: w.one Citovat
Blacky Vloženo 8. Květen 2008 Autor Vloženo 8. Květen 2008 "Tak musím se taky pochlubit. Design by MilotecPočítám, že se určitě najde nějaký kritik post-23-1156182784.gif" Už se jeden našel....... Mno, myslím, že by se za takový design nemusel stydět žádnej korejskej návrhář v KIA v roce 1999. :help: . Proč máte pánové tendenci z těch aut dělat takováto monstra? Ufff. cauky zadna fotka, jak si to vlozil? Citovat
TomV Vloženo 8. Květen 2008 Vloženo 8. Květen 2008 Tak jak jsem slíbil: šířka lemů je 6,5 cm, pokud jsem to dobře měřil. Tady je detailní foto: aha diky, je to jine nez scout, je to skoda, libej se mi scout narazniky ale ty plasty na dverich neee kdo teda prideluje "clen room klubu"? Citovat
TomV Vloženo 8. Květen 2008 Vloženo 8. Květen 2008 Tak musím se taky pochlubit. Design by MilotecPočítám, že se určitě najde nějaký kritik Tyo ta maska je pecka, jen bych asi ten stribrnej lem udelal cernej Citovat
Jered Vloženo 8. Květen 2008 Vloženo 8. Květen 2008 Tyo ta maska je pecka, jen bych asi ten stribrnej lem udelal cernej To by mě zajímalo, jak by to vypadalo. Citovat
TomV Vloženo 8. Květen 2008 Vloženo 8. Květen 2008 To by mě zajímalo, jak by to vypadalo. uvidime Citovat
m_tsch Vloženo 8. Květen 2008 Vloženo 8. Květen 2008 Tyo ta maska je pecka, jen bych asi ten stribrnej lem udelal cernej Jen tak narychlo pro inspiraci Citovat
TomV Vloženo 8. Květen 2008 Vloženo 8. Květen 2008 Jen tak narychlo pro inspiraci to nevypada zle, ja na aute nic stribrnyho nemam, teda krome kol a ta maska se mi libi Citovat
foromen Vloženo 8. Květen 2008 Vloženo 8. Květen 2008 (editace) Ta černá vypadá taky docela dobře. P.S. Doufám, že dorazíš na srazík na Vranov, abychom to mohli okouknout. Editováno: 8. Květen 2008, autor: foromen Citovat
Jered Vloženo 9. Květen 2008 Vloženo 9. Květen 2008 Ta černá vypadá taky docela dobře.P.S. Doufám, že dorazíš na srazík na Vranov, abychom to mohli okouknout. Hm tak nevím, ta černá se mi moc nezamlouvá. dělá to dojem moc velkého otvoru. Citovat
Zdeny.46 Vloženo 10. Květen 2008 Vloženo 10. Květen 2008 Hm tak nevím, ta černá se mi moc nezamlouvá. dělá to dojem moc velkého otvoru. Souhlasim s tim sedym je to lepsi a jeste mi moc nesedi ty "mracitka", ale jinak parada Citovat
Blacky Vloženo 11. Květen 2008 Autor Vloženo 11. Květen 2008 aha diky, je to jine nez scout, je to skoda, libej se mi scout narazniky ale ty plasty na dverich neeekdo teda prideluje "clen room klubu"? mnoo clenstvi v RC, resil AlesTDi nejak s adminama. Napis nejakymu jestli to umi pridat. obrazek muzes vysosnout od nas. Citovat
Zdeny.46 Vloženo 29. Květen 2008 Vloženo 29. Květen 2008 (editace) Příprava na výlet, vyzkoušel jsem nosic na kola Editováno: 29. Květen 2008, autor: Zdeny.46 Citovat
Blacky Vloženo 29. Květen 2008 Autor Vloženo 29. Květen 2008 auto krasny, kolo taky dobry, ale ta ruzova tyc je masakr., Citovat
Zdeny.46 Vloženo 29. Květen 2008 Vloženo 29. Květen 2008 auto krasny, kolo taky dobry, ale ta ruzova tyc je masakr., Ta ruzova je masakr ja vim musim ji prestrikat Citovat
Pitt Vloženo 29. Květen 2008 Vloženo 29. Květen 2008 Ta ruzova je masakr ja vim musim ji prestrikat proč ?Aspoň ti jí nikdo neukradne. Citovat
Dakie Vloženo 30. Květen 2008 Vloženo 30. Květen 2008 chlapi, neuvažujete tady udělat pro každý auto svoje téma? jako to je u FI a OI a OII ? Myslím že by tam ty fotky líp vynikly a hlavně by byly vidět pokroky Jinak Roomik se mi moc líbí, je to špica autíííí!! Citovat
Blacky Vloženo 30. Květen 2008 Autor Vloženo 30. Květen 2008 chlapi, neuvažujete tady udělat pro každý auto svoje téma? jako to je u FI a OI a OII ? Myslím že by tam ty fotky líp vynikly a hlavně by byly vidět pokroky Jinak Roomik se mi moc líbí, je to špica autíííí!! mno ja osobne to delat nebudu. mam dost fotek na svym webu a tady je uz tak dost multi temat, ze se v tom poradne neda vyznat. klikat na dalsich 20 se mi nechce, ale muj nazor. pokud si to nekdo zridi, jeho vec. Citovat
foromen Vloženo 30. Květen 2008 Vloženo 30. Květen 2008 Já souhlasím s Blackym, bylo by to asi moc. Citovat
foromen Vloženo 31. Květen 2008 Vloženo 31. Květen 2008 Tak pánové, já taky přidám pár foteček svého mazlíka, před úpravou a po úpravě. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.