omiko Vloženo 2. Březen 2007 Vloženo 2. Březen 2007 (editace) Omiko, ty elektrony jsou nádherné. musím je vytáhnout ze sklepa. Já jsem totiž na zimní 14" nekupoval ani poklice, takže jezdím na černých plecháčích a není to ono. Vypadám jak chudý příbuzný jo, to presne poznam.. tie cierne plechace su neatraktivne... na Fabke som to tak mal.. preto na roomika kupim aj "zimne" disky teraz uz zimne pneu nema zmysel kupovat, nastavajucu lyzovacku pojdem teda Fabkou ale dalsiu zimu bude mat moj roomik s najvacsou pravdepodobnostou model 15´´ LINE. tie sa mi velmi pacia a uz ich mam prislubene od predajcu. Zimne pneu kupim aktualne na jesen.. je citelne prezutie 16´´ letne a 14´´ zimne, co? Editováno: 2. Březen 2007, autor: ntr23 Citovat
ntr23 Vloženo 2. Březen 2007 Vloženo 2. Březen 2007 Omiko> Já myslím že je to trochu hlučnější, jinak osobně jsem nic nepoznal. Jen po 70 km mi píplo TPM. Zapoměl jsem nastavit nové gumy. Citovat
Blacky Vloženo 4. Březen 2007 Autor Vloženo 4. Březen 2007 no ja na ty 14´´ zinaky ty poklice koupil ,cernej plech je hnus., Omiko., super, fotky., ten bocni napi je taky paradni. na moji modry by asi tak nevynikl ,ale u tebe je to sqely., Citovat
omiko Vloženo 5. Březen 2007 Vloženo 5. Březen 2007 no ja na ty 14´´ zinaky ty poklice koupil ,cernej plech je hnus., Omiko., super, fotky., ten bocni napi je taky paradni. na moji modry by asi tak nevynikl ,ale u tebe je to sqely., thanx mam za sebou prvy vikend s roomikom, auticko otestovanee a zatial 100% spokojnost!!! Citovat
foromen Vloženo 5. Březen 2007 Vloženo 5. Březen 2007 mam za sebou prvy vikend s roomikom, auticko otestovanee a zatial 100% spokojnost!!! Tak prajem mnoho klidných km bez problémů. Citovat
foromen Vloženo 5. Březen 2007 Vloženo 5. Březen 2007 no ja na ty 14´´ zinaky ty poklice koupil ,cernej plech je hnus., Omiko., super, fotky., ten bocni napi je taky paradni. na moji modry by asi tak nevynikl ,ale u tebe je to sqely., Tak já mám zimáky na 15´, takže origo poklice, a na léto budou alu, ale ještě pořád nevím, jaký tam nacpu. Přikláním se asi ke kolum zn. Toora. Citovat
ntr23 Vloženo 5. Březen 2007 Vloženo 5. Březen 2007 Již nějakou dobu vím že do chlívků na nápoje před řadící pákou pasuje do toho prostředního chlívku krabička žvýkaček. Ode dneška tam mám značkové žvýkačky Roomster v barvě Corrida Citovat
foromen Vloženo 5. Březen 2007 Vloženo 5. Březen 2007 Již nějakou dobu vím že do chlívků na nápoje před řadící pákou pasuje do toho prostředního chlívku krabička žvýkaček. Ode dneška tam mám značkové žvýkačky Roomster v barvě Corrida] No to mi řekni kde jsi je sehnal. Citovat
mvh Vloženo 5. Březen 2007 Vloženo 5. Březen 2007 tak to je luxusni zbozi. Za to ti utrhame ruce Citovat
Diamant Vloženo 5. Březen 2007 Vloženo 5. Březen 2007 Nepredávajú to v každej reklamke? Ale inak dobrý nápad dať do auta žuvačky v takomto balení. Nie sú z toho papieriky a tak skoro sa to neminie. Citovat
Jered Vloženo 5. Březen 2007 Vloženo 5. Březen 2007 Tak ty žvýkačky chci taky. I kdyby to mel byt jenom obal. Kolik to stalo 1 Citovat
Blacky Vloženo 5. Březen 2007 Autor Vloženo 5. Březen 2007 no to je masar. ,jajajaja chci taky ty zvejky., zejtra jedu do servisu., a vyrazim to z nich., Citovat
ntr23 Vloženo 6. Březen 2007 Vloženo 6. Březen 2007 Blacky> Tak dej vědět jak jsi dopadl.... Dalo to pět minut práce.... Mám to v základních barvách. Nepodařilo se mi utrefit Flamenco červenou. Kdo má zájem, je to k dispozici, nechce se mi to ale posílat každému poštou. Když tak to vezmu na sraz. Citovat
Vladinek Vloženo 6. Březen 2007 Vloženo 6. Březen 2007 Tak to jsou teda super žvýkačky to nemá chybu . Zkusím taky zatlačit na prodejce a kdyby to nevyšlo tak se taky o jedny na srazíku hlásím Citovat
foromen Vloženo 6. Březen 2007 Vloženo 6. Březen 2007 Blacky> Tak dej vědět jak jsi dopadl.... Dalo to pět minut práce.... Mám to v základních barvách. Nepodařilo se mi utrefit Flamenco červenou. Kdo má zájem, je to k dispozici, nechce se mi to ale posílat každému poštou. Když tak to vezmu na sraz. Tak pokud bych je nesehnal u prodejce, taky si jedny zamlouvám na srazíku, V barvě červené samozřejmě. Citovat
Jered Vloženo 6. Březen 2007 Vloženo 6. Březen 2007 Blacky> Tak dej vědět jak jsi dopadl.... Dalo to pět minut práce.... Mám to v základních barvách. Nepodařilo se mi utrefit Flamenco červenou. Kdo má zájem, je to k dispozici, nechce se mi to ale posílat každému poštou. Když tak to vezmu na sraz. A odkud jsi. Měl bych zájem o modré. Máš je? A kolik za ně chceš. Citovat
ntr23 Vloženo 6. Březen 2007 Vloženo 6. Březen 2007 Jered> Od Nového Jičína a nechci za ně nic Citovat
Jered Vloženo 6. Březen 2007 Vloženo 6. Březen 2007 Jered> Od Nového Jičína a nechci za ně nic Tak to je fajn ja jsem z Třince to bych se mohl za tebou stavit mam to takovych 40km Počkej jak nic. Snad to teda něco stojí ne? Citovat
ntr23 Vloženo 6. Březen 2007 Vloženo 6. Březen 2007 Nestojí. Nakreslil jsem to za 3 minuty a tisknu to na zbytek nálepky z potisků CDček, co v práci jinak vyhazuju. Citovat
Vladinek Vloženo 6. Březen 2007 Vloženo 6. Březen 2007 Tak to se hned hlásím, pokud by to šlo v modré barvě? Citovat
Blacky Vloženo 6. Březen 2007 Autor Vloženo 6. Březen 2007 heheheheeh vazne si me dostal. chvliku sme fakt uvazoval ,ze do servisu nabehnu at se straraj., a sezenou to. hihihihihhi Jestli budes mit nejakej cas, tak budu vdecen za modry. Koupim ti za to par piv ) Citovat
foromen Vloženo 7. Březen 2007 Vloženo 7. Březen 2007 Hááááááááá, mě jsi taky dostal srandisto. Ale já to mám k tobě trochu z ruky, kdyby to jenom trochu šlo, tak bych ti byl povděčen za poštovní doručení. Na moje náklady samozřejmě. Moc prosím, pouvažuj o tom. Díkyyyyyyyy. Citovat
Blacky Vloženo 7. Březen 2007 Autor Vloženo 7. Březen 2007 heh jen pro tu srandu jsem to dneska nadjhodil v servisu, ale nemel sme tu fotku tak mi neverili a kroutili hlavou , hehe zitra tam pojedu s fotkou., eheheeheheeheh uz se tesim na ty ksichty. Citovat
Blacky Vloženo 7. Březen 2007 Autor Vloženo 7. Březen 2007 jinak sem pro to pokud bude mit ntr cas aby jich nekolik vyrobil a na srazu ho zato vsichni opijem., ) Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.