Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Omiko, ty elektrony jsou nádherné. musím je vytáhnout ze sklepa. Já jsem totiž na zimní 14" nekupoval ani poklice, takže jezdím na černých plecháčích a není to ono. Vypadám jak chudý příbuzný

jo, to presne poznam.. tie cierne plechace su neatraktivne... na Fabke som to tak mal.. preto na roomika kupim aj "zimne" disky :)

teraz uz zimne pneu nema zmysel kupovat, nastavajucu lyzovacku pojdem teda Fabkou ale dalsiu zimu bude mat moj roomik s najvacsou pravdepodobnostou model 15´´ LINE. tie sa mi velmi pacia a uz ich mam prislubene od predajcu. Zimne pneu kupim aktualne na jesen..

je citelne prezutie 16´´ letne a 14´´ zimne, co? ;)

Upraveno od ntr23

Omiko> Já myslím že je to trochu hlučnější, jinak osobně jsem nic nepoznal. Jen po 70 km mi píplo TPM. Zapoměl jsem nastavit nové gumy.

kluci mate to vsichni moc pekný!!! -_--_-

• Autor

no ja na ty 14´´ zinaky ty poklice koupil ,cernej plech je hnus., :p

Omiko., super, fotky., ten bocni napi je taky paradni. na moji modry by asi tak nevynikl ,ale u tebe je to sqely.,

Omiko., super, fotky., ten bocni napi je taky paradni. na moji modry by asi tak nevynikl ,ale u tebe je to sqely.,

thanx -_-

mam za sebou prvy vikend s roomikom, auticko otestovanee a zatial 100% spokojnost!!! :palec2:

mam za sebou prvy vikend s roomikom, auticko otestovanee a zatial 100% spokojnost!!! :palec2:

Tak prajem mnoho klidných km bez problémů. -_-

Tak já mám zimáky na 15´, takže origo poklice, a na léto budou alu, ale ještě pořád nevím, jaký tam nacpu. Přikláním se asi ke kolum zn. Toora. :D

Již nějakou dobu vím že do chlívků na nápoje před řadící pákou pasuje do toho prostředního chlívku krabička žvýkaček. Ode dneška tam mám značkové žvýkačky Roomster v barvě Corrida

skodakeysresizehr6.jpg

Již nějakou dobu vím že do chlívků na nápoje před řadící pákou pasuje do toho prostředního chlívku krabička žvýkaček. Ode dneška tam mám značkové žvýkačky Roomster v barvě Corrida

]

No to mi řekni kde jsi je sehnal.

tak to je luxusni zbozi. Za to ti utrhame ruce ;)

Nepredávajú to v každej reklamke?

Ale inak dobrý nápad dať do auta žuvačky v takomto balení. Nie sú z toho papieriky a tak skoro sa to neminie.

;) Tak ty žvýkačky chci taky. I kdyby to mel byt jenom obal.

Kolik to stalo

• Autor

no to je masar. ,jajajaja chci taky ty zvejky., zejtra jedu do servisu., a vyrazim to z nich., :t

Blacky> Tak dej vědět jak jsi dopadl.... :D

Dalo to pět minut práce....

Mám to v základních barvách. Nepodařilo se mi utrefit Flamenco červenou. Kdo má zájem, je to k dispozici, nechce se mi to ale posílat každému poštou. Když tak to vezmu na sraz.

Tak to jsou teda super žvýkačky to nemá chybu lol . Zkusím taky zatlačit na prodejce a kdyby to nevyšlo tak se taky o jedny na srazíku hlásím :p

Mám to v základních barvách. Nepodařilo se mi utrefit Flamenco červenou. Kdo má zájem, je to k dispozici, nechce se mi to ale posílat každému poštou. Když tak to vezmu na sraz.

Tak pokud bych je nesehnal u prodejce, taky si jedny zamlouvám na srazíku, V barvě červené samozřejmě.

A odkud jsi. Měl bych zájem o modré. Máš je? A kolik za ně chceš.

Jered> Od Nového Jičína a nechci za ně nic

Jered> Od Nového Jičína a nechci za ně nic

Tak to je fajn ja jsem z Třince to bych se mohl za tebou stavit mam to takovych 40km

Počkej jak nic. Snad to teda něco stojí ne? ;)

Nestojí. Nakreslil jsem to za 3 minuty a tisknu to na zbytek nálepky z potisků CDček, co v práci jinak vyhazuju.

Tak to se hned hlásím, pokud by to šlo v modré barvě? lol

• Autor

heheheheeh vazne si me dostal. chvliku sme fakt uvazoval ,ze do servisu nabehnu at se straraj., a sezenou to. hihihihihhi Jestli budes mit nejakej cas, tak budu vdecen za modry. Koupim ti za to par piv :o)

Hááááááááá, mě jsi taky dostal srandisto. Ale já to mám k tobě trochu z ruky, kdyby to jenom trochu šlo, tak bych ti byl povděčen za poštovní doručení. Na moje náklady samozřejmě. Moc prosím, pouvažuj o tom. Díkyyyyyyyy. -_--_-

• Autor

heh jen pro tu srandu jsem to dneska nadjhodil v servisu, ale nemel sme tu fotku tak mi neverili a kroutili hlavou , hehe zitra tam pojedu s fotkou., eheheeheheeheh uz se tesim na ty ksichty. :skoda:

• Autor

jinak sem pro to pokud bude mit ntr cas aby jich nekolik vyrobil a na srazu ho zato vsichni opijem., :o)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.