Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)
Omiko, ty elektrony jsou nádherné. musím je vytáhnout ze sklepa. Já jsem totiž na zimní 14" nekupoval ani poklice, takže jezdím na černých plecháčích a není to ono. Vypadám jak chudý příbuzný

jo, to presne poznam.. tie cierne plechace su neatraktivne... na Fabke som to tak mal.. preto na roomika kupim aj "zimne" disky :)

teraz uz zimne pneu nema zmysel kupovat, nastavajucu lyzovacku pojdem teda Fabkou ale dalsiu zimu bude mat moj roomik s najvacsou pravdepodobnostou model 15´´ LINE. tie sa mi velmi pacia a uz ich mam prislubene od predajcu. Zimne pneu kupim aktualne na jesen..

je citelne prezutie 16´´ letne a 14´´ zimne, co? ;)

Editováno: , autor: ntr23
Vloženo

no ja na ty 14´´ zinaky ty poklice koupil ,cernej plech je hnus., :p

Omiko., super, fotky., ten bocni napi je taky paradni. na moji modry by asi tak nevynikl ,ale u tebe je to sqely.,

Vloženo

Omiko., super, fotky., ten bocni napi je taky paradni. na moji modry by asi tak nevynikl ,ale u tebe je to sqely.,

thanx -_-

mam za sebou prvy vikend s roomikom, auticko otestovanee a zatial 100% spokojnost!!! :palec2:

Vloženo

Tak já mám zimáky na 15´, takže origo poklice, a na léto budou alu, ale ještě pořád nevím, jaký tam nacpu. Přikláním se asi ke kolum zn. Toora. :D

Vloženo

Již nějakou dobu vím že do chlívků na nápoje před řadící pákou pasuje do toho prostředního chlívku krabička žvýkaček. Ode dneška tam mám značkové žvýkačky Roomster v barvě Corrida

skodakeysresizehr6.jpg

Vloženo
Již nějakou dobu vím že do chlívků na nápoje před řadící pákou pasuje do toho prostředního chlívku krabička žvýkaček. Ode dneška tam mám značkové žvýkačky Roomster v barvě Corrida

]

No to mi řekni kde jsi je sehnal.

Vloženo

Blacky> Tak dej vědět jak jsi dopadl.... :D

Dalo to pět minut práce....

Mám to v základních barvách. Nepodařilo se mi utrefit Flamenco červenou. Kdo má zájem, je to k dispozici, nechce se mi to ale posílat každému poštou. Když tak to vezmu na sraz.

Vloženo

Mám to v základních barvách. Nepodařilo se mi utrefit Flamenco červenou. Kdo má zájem, je to k dispozici, nechce se mi to ale posílat každému poštou. Když tak to vezmu na sraz.

Tak pokud bych je nesehnal u prodejce, taky si jedny zamlouvám na srazíku, V barvě červené samozřejmě.

Vloženo

A odkud jsi. Měl bych zájem o modré. Máš je? A kolik za ně chceš.

Vloženo
Jered> Od Nového Jičína a nechci za ně nic

Tak to je fajn ja jsem z Třince to bych se mohl za tebou stavit mam to takovych 40km

Počkej jak nic. Snad to teda něco stojí ne? ;)

Vloženo

heheheheeh vazne si me dostal. chvliku sme fakt uvazoval ,ze do servisu nabehnu at se straraj., a sezenou to. hihihihihhi Jestli budes mit nejakej cas, tak budu vdecen za modry. Koupim ti za to par piv :o)

Vloženo

Hááááááááá, mě jsi taky dostal srandisto. Ale já to mám k tobě trochu z ruky, kdyby to jenom trochu šlo, tak bych ti byl povděčen za poštovní doručení. Na moje náklady samozřejmě. Moc prosím, pouvažuj o tom. Díkyyyyyyyy. -_--_-

Vloženo

heh jen pro tu srandu jsem to dneska nadjhodil v servisu, ale nemel sme tu fotku tak mi neverili a kroutili hlavou , hehe zitra tam pojedu s fotkou., eheheeheheeheh uz se tesim na ty ksichty. :skoda:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...