Blacky Vloženo 11. Březen 2007 Autor Vloženo 11. Březen 2007 no prave,. uz ty 45 jsou dost tvrdy a 40 to bude kostitras. Jinak ale ty kola vypadaj nadherne. maj vyhodu, ze maj cerny vnitrky, tak nebude tolik videt spina z desticek. Citovat
Vladinek Vloženo 11. Březen 2007 Vloženo 11. Březen 2007 Jo to vypadaj moc hezky ale právě kvůli tomu pohodlí bych do toho nešel. Citovat
Sam006 Vloženo 15. Březen 2007 Vloženo 15. Březen 2007 No mněl sem příležitost zkouknout ty plastové krytky šroubů kola. Nejde poznat zda sou z kovu bo z plastu, vypadaj opravdu velmy věrohodně. Navíc mi přijde že opravdu příjemně doplňují vzhled elektrónů. Protozě stříbrné (šedivé) elektrony a k tomu obyč šrouby, no hodně to kazí dojem..... Citovat
Blacky Vloženo 15. Březen 2007 Autor Vloženo 15. Březen 2007 mno asi uz nema cenu to dal rozebirat, kazdymu se libi neco jinyho, a je pravda, ze taky zalezi na barve auta. ale: Mvh, 10.3.2007, 20:39 i Vladinek, 10.3.2007, 22:40, tak na tech fotkach je jasne videt, ze ty krytky jsou plastovy a sedivy, zadnej chrom, rozdil proti tem elektronum je jasne videt. Tim nerikam, ze to je nebo neni hezky nebo osklivy, jen to je proste poznat. Takze Same006 presto ze mam bryle na dalku, tak tohle vidim jasne a zretelne. Neco jineho asi bude kdyz auto pojede. Citovat
Sam006 Vloženo 15. Březen 2007 Vloženo 15. Březen 2007 Tak blacky, jestli že z fotografije i přez tvuj zhoršený zrak poznáš že je nalakovaný materiál plast nebo kov, seš tak dobrej že by si mněl dělat minymálně v Nasa. Mněl sem ty krytky v ruce a prostě to nepoznáš, Ta barva je absolutně shodná. Spíš Ti vadí to že jedna stojí 20,- Kč.A nebo tě mrzí že je nemůžeš sehnat? Už to jinak neumim vysvětlit. Tak to neřešme optický experte Citovat
Blacky Vloženo 15. Březen 2007 Autor Vloženo 15. Březen 2007 Tak blacky, jestli že z fotografije i přez tvuj zhoršený zrak poznáš že je nalakovaný materiál plast nebo kov, seš tak dobrej že by si mněl dělat minymálně v Nasa. Mněl sem ty krytky v ruce a prostě to nepoznáš, Ta barva je absolutně shodná. Spíš Ti vadí to že jedna stojí 20,- Kč.A nebo tě mrzí že je nemůžeš sehnat? Už to jinak neumim vysvětlit. Tak to neřešme optický experte umis prosimte cist? napsal sem, ze na tech dvou fotkach od mvh a Vladinka je to poznat. A to je fakt, pokud tvrdis, ze to tak neni, tak uz nemam jak argumentovat. Trava je zelena, nebe je modry. Ty krytky mam, a mel sem je uz i k OII. Netusim proc resis otazku ceny. Snad sem ti neslapl na kuri oko. Pokud ano, tak se minImalne omlooouvam. Citovat
Sam006 Vloženo 15. Březen 2007 Vloženo 15. Březen 2007 Tak to jo, máš je, a já sem podle toho co si psal myslel že je hodnotíš jen podle fotky. Nojo tak si užívej svoje hezké černé šrouby a krytky co sis koupil a nelíbí se ti si dej hezky do šuplíku..... Citovat
Blacky Vloženo 15. Březen 2007 Autor Vloženo 15. Březen 2007 Tak to jo, máš je, a já sem podle toho co si psal myslel že je hodnotíš jen podle fotky. Nojo tak si užívej svoje hezké černé šrouby a krytky co sis koupil a nelíbí se ti si dej hezky do šuplíku..... nene v poho, ty krytky sem dostal k te OII, ale proste mi nejak nesedej. Citovat
Jered Vloženo 15. Březen 2007 Vloženo 15. Březen 2007 No ale i přesto, kdyby ty krytky byly trosicku tmavsi nez elekrony, tak podle me to vypada lip, nez kdyz jsou videt srouby. Citovat
mvh Vloženo 16. Březen 2007 Vloženo 16. Březen 2007 umis prosimte cist? napsal sem, ze na tech dvou fotkach od mvh a Vladinka je to poznat. A to je fakt, pokud tvrdis, ze to tak neni, tak uz nemam jak argumentovat. Trava je zelena, nebe je modry. Blacky: No, nevim co jsi dostal k OII (melo byt to same co mam na Roomsteru), ale doporucuji ti promrskat si trochu barvy aby nedoslo treba k nehode na svetelne krizovatce. Rozdil mezi sedou barvou a stribrnou ci chromem neni moc velky, snad jen v tom ze seda barva se moc neleskne, zato ty krytky se blejskaj jak psi kulky. Tvrdis, ze to poznas, ale ten podle tebe viditelny rozdil je v podstate zpusobeny trochu jinym odstinem, malou hrou stinu (krytky sroubu jsou trochu hloubs) a jinym uhlem odrazu. Z fotky poznat nalakovany material umi tak maximalne XMEN. Citovat
Blacky Vloženo 16. Březen 2007 Autor Vloženo 16. Březen 2007 umis prosimte cist? napsal sem, ze na tech dvou fotkach od mvh a Vladinka je to poznat. A to je fakt, pokud tvrdis, ze to tak neni, tak uz nemam jak argumentovat. Trava je zelena, nebe je modry. Blacky: No, nevim co jsi dostal k OII (melo byt to same co mam na Roomsteru), ale doporucuji ti promrskat si trochu barvy aby nedoslo treba k nehode na svetelne krizovatce. Rozdil mezi sedou barvou a stribrnou ci chromem neni moc velky, snad jen v tom ze seda barva se moc neleskne, zato ty krytky se blejskaj jak psi kulky. Tvrdis, ze to poznas, ale ten podle tebe viditelny rozdil je v podstate zpusobeny trochu jinym odstinem, malou hrou stinu (krytky sroubu jsou trochu hloubs) a jinym uhlem odrazu. Z fotky poznat nalakovany material umi tak maximalne XMEN. no to je fuk, k OII sem dostal to samy co mas ty. Na tech fotkach je proste videt, ze to ma jinou barvu nez kolo. Ty kola preci nejsou cistej blejskavej chrom, maj strukturu a nelesknou se jako "zrcadlo".Tot vse Citovat
octavia_66_tdi Vloženo 16. Březen 2007 Vloženo 16. Březen 2007 (editace) Pěknej klučík, už se teší až se posadí za volant a nádherný fotky, uplně krásné detaily, určitě to musí být tak 6MPix Editováno: 16. Březen 2007, autor: octavia_66_tdi Citovat
ntr23 Vloženo 16. Březen 2007 Vloženo 16. Březen 2007 Pěknej klučík, už se teší až se posadí za volant a nádherný fotky, uplně krásné detaily, určitě to musí být tak 6MPix Ten klučík se jmenuje Klárka... 4MPix Citovat
Blacky Vloženo 17. Březen 2007 Autor Vloženo 17. Březen 2007 vauu Klarce rumika zatim radsi nepujcuj, urcite jeste neumi poradne couvat do garaze. Citovat
Lancelote Vloženo 17. Březen 2007 Vloženo 17. Březen 2007 Pěknej klučík, už se teší až se posadí za volant a nádherný fotky, uplně krásné detaily, určitě to musí být tak 6MPix Ten klučík se jmenuje Klárka... 4MPix Tak po přečtení této věty jsem chytl totální záchvat smíchu - tzn zlepšení nálady na sobotu. Jinak fotky nádherné. Citovat
Vladinek Vloženo 17. Březen 2007 Vloženo 17. Březen 2007 Ntr23 Tak to jsou opravdu krásný fotečky. Máme doma klučinu, jen o trošku staršího a taky se mu Rumík moc líbí Až budu mít nějaký super záběry taky neco pošlu PS ten foťák Ti fotí fakt super Citovat
omiko Vloženo 17. Březen 2007 Vloženo 17. Březen 2007 ntr23: opät genialne fotky+pekna rodinka! Citovat
octavia_66_tdi Vloženo 17. Březen 2007 Vloženo 17. Březen 2007 Tak to je dobrý Mám také Klárku Ukazoval jsem fotku schválně manželce a brala to také jako kluka. To je jedno. Prosim tě, co je za výrobce ten foťák? děkuju Citovat
ntr23 Vloženo 17. Březen 2007 Vloženo 17. Březen 2007 Tak to je dobrý Mám také Klárku Ukazoval jsem fotku schválně manželce a brala to také jako kluka. To je jedno. Prosim tě, co je za výrobce ten foťák? děkuju Tak ať Klárka roste Jedna fotka Klárky s náušnicema, aby bylo vidět že to není klučík. A v podstatě to sem i patří, když se to tu jmenuje "Fotky našich miláčků" a Foťák Citovat
Crake Vloženo 18. Březen 2007 Vloženo 18. Březen 2007 Pekny fotecky panove ... Od pondelka budu mit na tyden pujceneho roomstrika, tak jsem zvedav jak to bude jezdit... Ceka nas spolecnych cca 2000km, takze se da uz neco poznat. Kdyztak hodim alespon nejakou fotecku Uz se moc tesim... Citovat
octavia_66_tdi Vloženo 19. Březen 2007 Vloženo 19. Březen 2007 (editace) Tak to je dobrý Mám také Klárku Ukazoval jsem fotku schválně manželce a brala to také jako kluka. To je jedno. Prosim tě, co je za výrobce ten foťák? děkuju Tak ať Klárka roste Jedna fotka Klárky s náušnicema, aby bylo vidět že to není klučík. A v podstatě to sem i patří, když se to tu jmenuje "Fotky našich miláčků" děkuju tak to je ten správnej miláček ne auto tady má kamarádku moji, papá dost a v kočáru s elektronama na maminčin pohon jezdí ráda Editováno: 19. Březen 2007, autor: octavia_66_tdi Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.