Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

V aute jsem jeste Kristynku nefotil, vozi se zatim ve vlastnim kocare. Zde fotka podvozku, letni gumy, lity disky, je to teda sedy plast, snad to nikomu nebude vadit ;)

post-50-1174332672_thumb.jpg

Vloženo
Tý jóóó,ňák se mi nedaří umístit sem fotku. A to má jen 168kb. :disgust:

ja to nejdriv taky nevedel. kdyz pises przpevek, tak dole jak je pole, pripojit soubor, tak dej rochazet a najd si ve svym Pc prim otu fotku co chces vlozit. :p

Vloženo
pekny kola. Hele ta SPZ to je prevozka? to ji pak vratis? a da se na jiny auto?

No celkom tam tie kola z okty pasuju,ostali po okte a bolo ich luto predavat. jj to su normal prepravne cisla,na ktorych mozes jazdit,kym ti dojde technicak a kym to prihlasis.Inak su majetkom predajcu a potom ich musis vratit a daju sa zase na ine auto :)

Vloženo
Blacky> Tak dej vědět jak jsi dopadl.... :D

Dalo to pět minut práce....

Mám to v základních barvách. Nepodařilo se mi utrefit Flamenco červenou. Kdo má zájem, je to k dispozici, nechce se mi to ale posílat každému poštou. Když tak to vezmu na sraz.

Tak jsem se chtěl jenom zeptat, jak to dopadlo s tou krabickou. Mas je vyrobene? protoze ja bych se klidne pro ni stavil jestli je k mani ;)

Vloženo

No jak to dopadlo. Těm, kteří měli objednané samolepky, jsem to přihodil do obálky. Mohli by to vyfotit a hodit sem. Pak vezmu nějaké na sraz (jestli se tam dostanu). A ostatní to asi mít nebudou. Klidně se proto stav, jestli ti to stojí za to. Ale nevím jestli mě zastihneš, protože taky nejsem pořád doma... :t

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...