Blacky Vloženo 19. Březen 2007 Autor Vloženo 19. Březen 2007 hihii hezky, myslim ze tyhle dve krasky maj na 100km vetsi spotrebu nez rumik Citovat
Vladinek Vloženo 19. Březen 2007 Vloženo 19. Březen 2007 Tak já taky přidám svoji trošku do mlýna.Foceno v září 06 Citovat
Kolouch Vloženo 19. Březen 2007 Vloženo 19. Březen 2007 Tý jóóó,ňák se mi nedaří umístit sem fotku. A to má jen 168kb. Citovat
mvh Vloženo 19. Březen 2007 Vloženo 19. Březen 2007 V aute jsem jeste Kristynku nefotil, vozi se zatim ve vlastnim kocare. Zde fotka podvozku, letni gumy, lity disky, je to teda sedy plast, snad to nikomu nebude vadit Citovat
Blacky Vloženo 19. Březen 2007 Autor Vloženo 19. Březen 2007 Tý jóóó,ňák se mi nedaří umístit sem fotku. A to má jen 168kb. ja to nejdriv taky nevedel. kdyz pises przpevek, tak dole jak je pole, pripojit soubor, tak dej rochazet a najd si ve svym Pc prim otu fotku co chces vlozit. Citovat
Vladinek Vloženo 21. Březen 2007 Vloženo 21. Březen 2007 chjo tak vim zase hooo***., To je přeci úplně jasný ne kol7 Citovat
Petta Vloženo 25. Březen 2007 Vloženo 25. Březen 2007 Kdyby jste někdo chtěl, mohu Vám poslat spořič obrazovky Roomster. Bohužel nemůžu sem dát náhled, ale vypadá pěkně. Dotazy na PM. Citovat
Blacky Vloženo 25. Březen 2007 Autor Vloženo 25. Březen 2007 jakej setric? jen menici se fotky? nebo neco propracovanejsiho? Citovat
spirit.rk Vloženo 25. Březen 2007 Vloženo 25. Březen 2007 tak aj ja prihodim jedneho. Hm od piatku musi moja fabinka spavat vonku na zime no co uz,ale modra polar metla je fakt pekna farba Citovat
Blacky Vloženo 26. Březen 2007 Autor Vloženo 26. Březen 2007 pekny kola. Hele ta SPZ to je prevozka? to ji pak vratis? a da se na jiny auto? Citovat
spirit.rk Vloženo 26. Březen 2007 Vloženo 26. Březen 2007 pekny kola. Hele ta SPZ to je prevozka? to ji pak vratis? a da se na jiny auto? No celkom tam tie kola z okty pasuju,ostali po okte a bolo ich luto predavat. jj to su normal prepravne cisla,na ktorych mozes jazdit,kym ti dojde technicak a kym to prihlasis.Inak su majetkom predajcu a potom ich musis vratit a daju sa zase na ine auto Citovat
Petta Vloženo 26. Březen 2007 Vloženo 26. Březen 2007 jakej setric? jen menici se fotky? nebo neco propracovanejsiho? pošli mi zkrs PM mail a já ti to pošlu. už jsem dnes posílal a nic mě to nestojí. Citovat
Jered Vloženo 27. Březen 2007 Vloženo 27. Březen 2007 Blacky> Tak dej vědět jak jsi dopadl.... Dalo to pět minut práce.... Mám to v základních barvách. Nepodařilo se mi utrefit Flamenco červenou. Kdo má zájem, je to k dispozici, nechce se mi to ale posílat každému poštou. Když tak to vezmu na sraz. Tak jsem se chtěl jenom zeptat, jak to dopadlo s tou krabickou. Mas je vyrobene? protoze ja bych se klidne pro ni stavil jestli je k mani Citovat
ntr23 Vloženo 28. Březen 2007 Vloženo 28. Březen 2007 No jak to dopadlo. Těm, kteří měli objednané samolepky, jsem to přihodil do obálky. Mohli by to vyfotit a hodit sem. Pak vezmu nějaké na sraz (jestli se tam dostanu). A ostatní to asi mít nebudou. Klidně se proto stav, jestli ti to stojí za to. Ale nevím jestli mě zastihneš, protože taky nejsem pořád doma... Citovat
Blacky Vloženo 28. Březen 2007 Autor Vloženo 28. Březen 2007 bavite se ted o tech zvykackach? ja sem si koupil zvejky sundal z toho ten orig obal, a pokud je ot mozna, tak na Karlstejne dam par pivek za tu samolepku v modre. Citovat
Blacky Vloženo 28. Březen 2007 Autor Vloženo 28. Březen 2007 máš smůlu. pivo nepiju a taky řídím... ok tak par limonad., aůle pt me vyjde dost draho., Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.