Blacky Vloženo 4. Duben 2007 Autor Vloženo 4. Duben 2007 Pěkný a jak je to přidělaný Pokud vím, tak je to lepený. presne tak je to lepeny. Ale tentokrat sem to nedela ja ale mam to orig ze servisu. Bylo to v cele toho lakovani. nevim cim presne to lepi ,ale drzi to dost, skubal sme za to dost silou a ani se to nehlo. joo jinak pokud nekdo chce vedet kolik to stalo, tak az si oznaci nasledujici text, kdo to nechce vedet, at se nediva. ., 2990 kridlo a 2500 tmeleni a lakovani.. Citovat
Pitt Vloženo 4. Duben 2007 Vloženo 4. Duben 2007 Pěkný a jak je to přidělaný Pokud vím, tak je to lepený. presne tak je to lepeny. Ale tentokrat sem to nedela ja ale mam to orig ze servisu. Bylo to v cele toho lakovani. nevim cim presne to lepi ,ale drzi to dost, skubal sme za to dost silou a ani se to nehlo. joo jinak pokud nekdo chce vedet kolik to stalo, tak az si oznaci nasledujici text, kdo to nechce vedet, at se nediva. ., 2990 kridlo a 2500 tmeleni a lakovani.. Pěkná cena Ale píšeš že to možná sundáš to asi odnese i barva na autě ? Citovat
Blacky Vloženo 4. Duben 2007 Autor Vloženo 4. Duben 2007 hm zas tak dobre to drzet nebude. a pokud to budu sundavat, tka to opatrne odrezu. Citovat
Jered Vloženo 5. Duben 2007 Vloženo 5. Duben 2007 No kdyby to bylo v barve, tak by to podle me vypadalo mnohonasobne lip Citovat
Blacky Vloženo 5. Duben 2007 Autor Vloženo 5. Duben 2007 (editace) No kdyby to bylo v barve, tak by to podle me vypadalo mnohonasobne lip mno ver, ze sme nad tim spekuloval dlouho, barvil sme obrazky, z ruznych perspektiv, obaloval kridlo barevnou latkou, a ta modra se na tom proste ztraci. nicmene budu rad, kdyz to budou mit vsichni ostatni modre. Editováno: 5. Duben 2007, autor: Blacky Citovat
Jered Vloženo 5. Duben 2007 Vloženo 5. Duben 2007 Neboj zachvili uvidis jak to bude vypadat modre. Prosti tyden bych to mel mit nastrikane tak to potom jenom nalepim a hodim sem taky foto Citovat
TomV Vloženo 5. Duben 2007 Vloženo 5. Duben 2007 Ja bych taky byl pro to hodit to do barvy auta, ale jak se rika sto lidi, sto chuti, k tem hagusum to jeste celkem jde, ale kdyby tam nebyly, zavanelo by to stomeckovym tuningem Citovat
Blacky Vloženo 5. Duben 2007 Autor Vloženo 5. Duben 2007 Ja bych taky byl pro to hodit to do barvy auta, ale jak se rika sto lidi, sto chuti, k tem hagusum to jeste celkem jde, ale kdyby tam nebyly, zavanelo by to stomeckovym tuningem prave ze to mam k hagusum, a konec koncu celkove mam auto modro-cerno- chromovy., co je stromeckovy tunning? BTW: nepovazuju se za tuningare. Citovat
Vladinek Vloženo 5. Duben 2007 Vloženo 5. Duben 2007 To Blacky. Jo to křídlo vypadá pěkně. Viděl jsem ho taky prodávat na netu, ale na mě je pořád ta cena dost Ale jinak to vypadá fakt moc dobře. Citovat
foromen Vloženo 5. Duben 2007 Vloženo 5. Duben 2007 To Blacky. Jo to křídlo vypadá pěkně. Viděl jsem ho taky prodávat na netu, ale na mě je pořád ta cena dost Ale jinak to vypadá fakt moc dobře. Jo moje řeč, ale taky bych šel do barvy. Musím holt počkat na prašulky, jak jsem psal vedle, vykrvácel jsem na alu kolech. Citovat
ntr23 Vloženo 17. Duben 2007 Vloženo 17. Duben 2007 V sobotu jsme byli s MVH na polygonu v Mostě Citovat
Blacky Vloženo 17. Duben 2007 Autor Vloženo 17. Duben 2007 vááááu lešteny krasavci. Atria, Aviorka, mooc pekny. No a jaky to bylo? povidejte prehanejte. Citovat
ntr23 Vloženo 17. Duben 2007 Vloženo 17. Duben 2007 No bylo báječně..To je naštěstí fotka z rána. Já jsem šel třikrát přes střechu a MVH hobloval jen bok. Pálila se guma, brzdové desky mají po sezóně. Citovat
mvh Vloženo 17. Duben 2007 Vloženo 17. Duben 2007 ntr23: Jo jo, kuzely letaly vzduchem, pekne nam to umyli spinavou vodou, roomster se tocil jako na matejsky, no a kdyby vsechny vodni clony byly skutecny prekazky tak jsme asi 20x mrtvy. Citovat
foromen Vloženo 17. Duben 2007 Vloženo 17. Duben 2007 (editace) Tak já taky hodím jedno foto miláčka: P.S. No chlapi, tak to jste si asi moc pěkně užili co? Editováno: 17. Duben 2007, autor: foromen Citovat
ntr23 Vloženo 17. Duben 2007 Vloženo 17. Duben 2007 A spotřeba byla taky zajímavá....po prvním hodinovém smykování byla 23l/100km a na konci odpoledne už klesla na 17l/100km Citovat
mvh Vloženo 17. Duben 2007 Vloženo 17. Duben 2007 spotreba byla uplne stejna, u 1.4 i 1.6, neni divu, rozjezd na jednicku, pak rychle za dva, pak hodiny, brutalni brzda, zase zajedna a za dva no a takhle se to opakovalo nekolikrat Citovat
Blacky Vloženo 17. Duben 2007 Autor Vloženo 17. Duben 2007 moje segra tam jede pristi tyden s FI combi a kamos s OII hele muze byt v aute spolujezdec? a nebo se stridat ridici? Citovat
ntr23 Vloženo 17. Duben 2007 Vloženo 17. Duben 2007 moje segra tam jede pristi tyden s FI combi a kamos s OII hele muze byt v aute spolujezdec? a nebo se stridat ridici? Spolujezdec může být, a sřídat se můžete taky, ale jen za podmínky, že máte oba zaplacené kurzovné. Spolujezdec může být zadarmo Citovat
Blacky Vloženo 21. Duben 2007 Autor Vloženo 21. Duben 2007 (editace) Tak sem byl vcera v Lipsku na autosalonu., mnoo., spoousta zajimavejch veci. u skodovky nejvetsi frmol kolem obou scoutiku, a joystera. Laurin taky nadhernej. tady ochutnavka, az budu mit chvilku tak udelam celou galerii. Editováno: 21. Duben 2007, autor: Blacky Citovat
mvh Vloženo 21. Duben 2007 Vloženo 21. Duben 2007 koukam na tu fotku s joysterem a nalevo vzadu je pekna kara Jinak scoutik peknej, kdyby to plastovani bylo jeste vejs a gumovy narazniky, tak je to idealni auto pro zenskou do mesta na podelne parkovani, couvani atd Citovat
Jered Vloženo 22. Duben 2007 Vloženo 22. Duben 2007 Ta maska od toho milotecu vypada strasne, kdyz neni striknuta ta horni lista do barvy Citovat
Blacky Vloženo 22. Duben 2007 Autor Vloženo 22. Duben 2007 Ta maska od toho milotecu vypada strasne, kdyz neni striknuta ta horni lista do barvy me osobne se Milotec taky moc nelibi. pusobi to plastove, lacine. Mam radsi chrom. Ten air packet je slusnej, ale protoze je to jen sedo-stribrnej plast, tak sem si ho neobednal., .. Citovat
foromen Vloženo 26. Duben 2007 Vloženo 26. Duben 2007 Ta maska od toho milotecu vypada strasne, kdyz neni striknuta ta horni lista do barvy me osobne se Milotec taky moc nelibi. pusobi to plastove, lacine. Mam radsi chrom. Ten air packet je slusnej, ale protoze je to jen sedo-stribrnej plast, tak sem si ho neobednal., .. Jsem stejného názoru, ale myslím, že kdyby se pár věcí dalo do barvy, tak to bude vypadat líp. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.