Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

jj ja mam zatim jen cistou tubu ;)

porad se setkavam s lidma co si mysleli, ze je rumik malje jako kratka fabie a desne se divej ze je tak dlouhej, treba jako na tyhle fotce. :punk:

post-5601-1178008704_thumb.jpg

• o 4 týdny později...
Vloženo
Již nějakou dobu vím že do chlívků na nápoje před řadící pákou pasuje do toho prostředního chlívku krabička žvýkaček. Ode dneška tam mám značkové žvýkačky Roomster v barvě Corrida

NTR ak este mas niekde na pocitaci tieto "zuvacky", mohol by si mi to poslat e-mailom? V com si to robil? Ze by som si to vytlacil doma.

Vdaka!!!!!!!!!!

Vloženo
Již nějakou dobu vím že do chlívků na nápoje před řadící pákou pasuje do toho prostředního chlívku krabička žvýkaček. Ode dneška tam mám značkové žvýkačky Roomster v barvě Corrida

NTR ak este mas niekde na pocitaci tieto "zuvacky", mohol by si mi to poslat e-mailom? V com si to robil? Ze by som si to vytlacil doma.

Vdaka!!!!!!!!!!

hmm., taky bych byl za to vdecen. blaccky@seznam.cz

• o 2 týdny později...
Vloženo

Ked sme este zo skoly chodili na zemiakove brigady, vyoravali ich modre traktory Zetor :)

Rumik s privesom sa celkom podoba na traktor lol

apropo 5.6. mi konecne budu vyrabat roomster - na vyrocie svadby. aspon si ho teraz uz zapamatam :feve:

Vloženo
Ked sme este zo skoly chodili na zemiakove brigady, vyoravali ich modre traktory Zetor :)

Rumik s privesom sa celkom podoba na traktor lol

apropo 5.6. mi konecne budu vyrabat roomster - na vyrocie svadby. aspon si ho teraz uz zapamatam :feve:

hehehe. aha., traktor., roomster., hihi.,

Vloženo (editace)

tak sem dnes sel do autosalonu AUDI a to sem nemel delat..... ach jo pristi tejden 13.6 budu mit novyho mazlika..... uz se na nej tesim -_-;):wub:

Editováno: , autor: mr.pecoun
Vloženo
A6 allroad 3.0 TDI ale predvadecka s 12000km ale zas je to maximalka,roomster zustane doma je to milacek

3.0 TDI je super a navíc common rail, tichounký a sametový, gratulace

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Ahoj potřebuji poradit co dělám špatně.Nejde mi vložit foto.V příloze dám procházet ,vyberu obrázek dám nahrát a začne nahrávání,Jedna fotka o velikosti 104kb se nahrávala přes hodinu a pak už jsem to nevydržel.rychlost netu by měla být v pohodě,DÍK

Vloženo
no nevim, bud si tu fotku nahraj nekam na server a jen ji odkazuj, nebo prez vlozeni. post-5601-1185865514_thumb.jpg jako ja. slo to bleskove. urcite mas velikost do 1MB?

Fotka je500*375 -129kb.Ještě to zkusim.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...