Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tý jo, žvejky. dobrý.

:palec2:

• Autor

jj ja mam zatim jen cistou tubu ;)

porad se setkavam s lidma co si mysleli, ze je rumik malje jako kratka fabie a desne se divej ze je tak dlouhej, treba jako na tyhle fotce. :punk:

post-5601-1178008704_thumb.jpg

• 4 týdny později...
Již nějakou dobu vím že do chlívků na nápoje před řadící pákou pasuje do toho prostředního chlívku krabička žvýkaček. Ode dneška tam mám značkové žvýkačky Roomster v barvě Corrida

NTR ak este mas niekde na pocitaci tieto "zuvacky", mohol by si mi to poslat e-mailom? V com si to robil? Ze by som si to vytlacil doma.

Vdaka!!!!!!!!!!

• Autor
Již nějakou dobu vím že do chlívků na nápoje před řadící pákou pasuje do toho prostředního chlívku krabička žvýkaček. Ode dneška tam mám značkové žvýkačky Roomster v barvě Corrida

NTR ak este mas niekde na pocitaci tieto "zuvacky", mohol by si mi to poslat e-mailom? V com si to robil? Ze by som si to vytlacil doma.

Vdaka!!!!!!!!!!

hmm., taky bych byl za to vdecen. blaccky@seznam.cz

• 2 týdny později...
  • Autor

dekuji za polepky na zvykacky.,

koukejte jak rumik vypda s vozejkem, az je mi ho skoro lito :kuk:

post-5601-1180888496_thumb.jpg

Ked sme este zo skoly chodili na zemiakove brigady, vyoravali ich modre traktory Zetor :)

Rumik s privesom sa celkom podoba na traktor lol

apropo 5.6. mi konecne budu vyrabat roomster - na vyrocie svadby. aspon si ho teraz uz zapamatam :feve:

• Autor
Ked sme este zo skoly chodili na zemiakove brigady, vyoravali ich modre traktory Zetor :)

Rumik s privesom sa celkom podoba na traktor lol

apropo 5.6. mi konecne budu vyrabat roomster - na vyrocie svadby. aspon si ho teraz uz zapamatam :feve:

hehehe. aha., traktor., roomster., hihi.,

tak sem dnes sel do autosalonu AUDI a to sem nemel delat..... ach jo pristi tejden 13.6 budu mit novyho mazlika..... uz se na nej tesim -_-;):wub:

Upraveno od mr.pecoun

tak zejtra je den D rano si pro ni jedu..... jestli mate zajem poslu odpoledne foto....

pecoun: Hm Audi... A ktoré? A čo teraz s Roomsterom??

A6 allroad 3.0 TDI ale predvadecka s 12000km ale zas je to maximalka,roomster zustane doma je to milacek

Upraveno od mr.pecoun

A6 allroad 3.0 TDI ale predvadecka s 12000km ale zas je to maximalka,roomster zustane doma je to milacek

3.0 TDI je super a navíc common rail, tichounký a sametový, gratulace

mr.pecoun gratulacie kraaaaaaasne autiiisko... jasne ze fotky zaujimaju .. sem s nimi hned jak budu

:kol-112:

prvni foto

post-8-1181758146_thumb.jpg

post-8-1181758385_thumb.jpg

Upraveno od mr.pecoun

prvni foto

do toho do toho :palec2:

Nádhera... Dokonca podobná farba, ako na Roomsteri -_-

• 1 měsíc později...

Ahoj potřebuji poradit co dělám špatně.Nejde mi vložit foto.V příloze dám procházet ,vyberu obrázek dám nahrát a začne nahrávání,Jedna fotka o velikosti 104kb se nahrávala přes hodinu a pak už jsem to nevydržel.rychlost netu by měla být v pohodě,DÍK

• Autor

no nevim, bud si tu fotku nahraj nekam na server a jen ji odkazuj, nebo prez vlozeni. post-5601-1185865514_thumb.jpg jako ja. slo to bleskove. urcite mas velikost do 1MB?

no nevim, bud si tu fotku nahraj nekam na server a jen ji odkazuj, nebo prez vlozeni. post-5601-1185865514_thumb.jpg jako ja. slo to bleskove. urcite mas velikost do 1MB?

Fotka je500*375 -129kb.Ještě to zkusim.

• Autor

mnmn krasavec. doufam, ze ty osklivy ramecky pod znacky vyhodis., ale jinak gratulace k supr kare., .,

Mna by zaujimalo co sa stane ked picnu AIRBAGy pod potahmi, alebo ich tam nemas ?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.