Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
tak dneska sme vudel ocean blue scouta v usti, hmm mooc peknej, ale za tu cenu je to zbytecna frajerinka.

Nemyslím si, že by to bylo nějak drahé, 30tis za to stojí.

Vloženo

mnoo uz se to resilo nekolikrat, ale za 30 mit par plastu je trochu malo. Pokud by to bylo jao OII scout to uz by bylo neco jinyho, ale R-scout nema na vetsi svetlou vysku ani to neni 4x4, proste jen ty plasty.., nicmene porad plati, ze se mi mooc libi. kol5

Vloženo

Ja vam sem nedam foto (nieje teraz cas az niekedy v buducnosti) ale dnes som sa pre vas trochu vyblbol na miestnych dialniciach tak si mozte kuknut video...:

Necakajte vsak ziadnu moc kvalitu,je to nasnimane len fotakom

Vloženo
Ja vam sem nedam foto (nieje teraz cas az niekedy v buducnosti) ale dnes som sa pre vas trochu vyblbol na miestnych dialniciach tak si mozte kuknut video...:

Necakajte vsak ziadnu moc kvalitu,je to nasnimane len fotakom

vavau tak to je husty? hm ta 1,6 pekne brumla. Jak sem koukal, tak je tam dost dodavek od renaulta co? Zoova ten Punta byl ale drzej., hihhi., pekne s mu to dal. mnoooo., vypada totam mooc pekne ten kanon je uzasnej, ale jak si psal, ze vetsina lidi jezdi kolem 40km/h, tak z toho by mi asi praskla hlava. diky pekny video :palec2:

Vloženo (editace)
no canario tak tomu hovorim cesta, nechcel by som nou jazdit kazdy den :o .... pekne pekne

Ono ked som tu isiel autom prvy krat,tak som bol z toho tiez tu hotovy..... :) V niektorych zakrutach som normalne zastal a pozeral ze si to snad robia prdel.....ale zvykol som si.Cely ostrov su len taketo kanony ( tu sa to vola baranok) a taketo podobne cesty.Rok som pracoval na letisku co je na druhej strane ostrova ako byvam.nieje to daleko...cca 30 km,ale cesta mi prvy krat trvala nieco vyse hodiny.P.o roku som to zvladol aj vdaka Roomstru za 28 minut.....xi xi.A len taka pikoska.Mal som tyzden predvadzacku Golfa GTI,tiez 1.6 co ma 220 koni,a pod 40 min na tej istej ceste som sa nedostal.....ibazeby som sa naucil este vyberat zakruty smykom.Niezeby bol ten Golf zle auto.Motor to ma ako raketa,ale ten podvozok a brzdy.....katastrofa

Este pre Blackyho....neboj nepraskla,ved ked idem normalne ako clovek,tak aj ja chodim tak 40 - 60....viac sa proste neda....Lebo ak poznate horske prechody ako je Certovica, Makovo, Donovaly alebo ja neviem trebars...Sturec,tak to su v porovnani s tymto tu dialnice....

Dalsia pikoska....Sem tam ma pride niekto pozriet zo Slovenska na dovolenku,alebo len tak na tyzden...Kazdeho kto je tu prvy krat sa pytam ci im nieje zle v autobuse a tak aby si sadol do predu.Nie,nikomu,ani v lietadle ani na lodi a tak....Hm,a vysledok? Za 15 min stojim koli zvracaniu. :palec2:

Editováno: , autor: canario447
Vloženo (editace)
Canario: Hm, vyzerá to tam fakt zaujímavo! Apropo, aká spotreba ti vyšla po takejto jazde :wacko: ?

Neviem,je to moc kratka trasa aby to pocitac zvladol,ale ked beham tak ze sa ponahlam,tak 11- 12L,Ked som skrtil predvadzacku (ale to bolo fakt krute k tomu autu a stabilizacny system to vzdal,tak mi vysla 24 L.Viem len okamzitu spotrebu a to su pekne cisla.....Pri jednotke je to 99l,pri dvojke 60l a pri trojke 49l....

Normalne jazdim za 8,5 l dlhodoby priemer,takze v pohode ked si clovek uvedomi ze najpouzivanejsie rychlosti su tu 2 a 3.Stvorka malokedy a 5 zaradim asi tak dvakrat za den aj to len na 20 sekund....-)

Dnes som bol na vylete s tou navstevou co tu mam,tak som pre vas zasa urobil nejake video,prezmenu z kludnej jazdy a nacvakal som aj nejake fotky Roomstra....zajtra to tu mate :)

Ozaj ty moji znami....Bol som po nich na Tenerife ked prileteli a tentokrat som nesiel lietadlom,ale lodou a bral som aj Roomstra aby som ho prevetral po dialnici ( uz sa aj patrilo po pol roku co ho mam) a zistil ako to auto vlastne chodi aj po normalnej cste....Az to budem mat,tak hodim do sekcie zazitky.....sa nasmejete

Vloženo

Ako som slubil,pripajam par fotociek mojho Roomstra z nedelneho vyletu...Boli sme pozriet prirodnu rezervaciu.Nieje to nic moc,ale nemal som ziadny napad...Nabuduce pridam nieco s morom a zapadom slnka...

DSC03162-awy1.jpg DSC03171-cno1.jpg DSC03173-vtq1.jpg DSC03182-t2p1.jpg DSC03188-0xn1.jpg DSC03191-pw81.jpg DSC03194-8c21.jpg DSC03169-bnr1.jpg DSC03170-8jj1.jpg DSC03171-icx1.jpg DSC03173-con1.jpg DSC03182-wzc1.jpg DSC03188-nka1.jpg DSC03191-fax1.jpg DSC03194-yqp1.jpg

Vloženo (editace)
Takže konečně jsem vyfotil svůj pokoják z venku. Interiérové fotky, zase někdy příště.

post-10232-1187618419_thumb.jpg post-10232-1187618628_thumb.jpg

Ha dneska si parkoval na UJEP na Rektorate na Horeni ze?

a taky sem te parkrat potkal po meste.

Editováno: , autor: Blacky
Vloženo
Takže konečně jsem vyfotil svůj pokoják z venku. Interiérové fotky, zase někdy příště.

post-10232-1187618419_thumb.jpg post-10232-1187618628_thumb.jpg

Ha dneska si parkoval na UJEP na Rektorate na Horeni ze?

a taky sem te parkrat potkal po meste.

jojo, teď tam budu parkovat každý den tento týden.

Vloženo (editace)

Tak mam pre vas zasa nieco nove... ;) Konali sa miestne preteky do vrchu,a kedze hlavnym sponzorom bola prave Skoda a VW,tak som si presiel trat po pretekoch na novom Golfe GTI od usporiadatelov....Ziadna slava,siel som len tak z nohy na nohu,ale mozte pozriet po com tu jazdia preteky:

No a aby ste nepovedali ze je to dost OT,kedze to nieje o Skode,tu je dalsie video,z jedneho vyletu,ked som tu mal ludi zo slovenska na navsteve,tentokrat toceneho uz z Roomstra:

:http://www.youtube.com/watch?v=-0zGvY6tcOs

Vloženo

nasiel som na nete par celkom zaujimavych foto okolo Roomstru,tak kuknite.Teda neviem ci uz tu niesu,ale nevidel som:

59ez0.jpg 0xb8.jpg 66ez4.jpg 68bs4.jpg 2231roomsterx04x08x0701rr4.jpg 2307roomsterx04x08x0703uo3.jpg 9146dsc00110uperid17266lj1.jpg 9254dsc00111uperid17266pg7.jpg 41648710.jpg 41648510.jpg

Bohuzial ziadny popis k tomu nebol.Akurat k tomu poslednemu,ze je to model na Roomster WRC

Vloženo
nasiel som na nete par celkom zaujimavych foto okolo Roomstru,tak kuknite.Teda neviem ci uz tu niesu,ale nevidel som:

59ez0.jpg 0xb8.jpg 66ez4.jpg 68bs4.jpg 2231roomsterx04x08x0701rr4.jpg 2307roomsterx04x08x0703uo3.jpg 9146dsc00110uperid17266lj1.jpg 9254dsc00111uperid17266pg7.jpg 41648710.jpg 41648510.jpg

Bohuzial ziadny popis k tomu nebol.Akurat k tomu poslednemu,ze je to model na Roomster WRC

Vypadaji vsechny fotky super, hlavne ten bilý roomik je nadhernej, super inspirace :)

Vloženo (editace)

Dal jsem na zadni okno reklamu z derkovane folie, takze dovnitr neni videt a ven bez problemu, jako kdyz tam zadna neni, jen v desti to nejde stirat

post-4686-1189150201_thumb.jpg

post-4686-1189150456_thumb.jpg

Editováno: , autor: Zdeny.46

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...