Kolafa Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 http://skoda.autodoplnky.cz/skoda-octavia/...ia-com-s3581431 nemate je nekdo na aute? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanic Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 http://skoda.autodoplnky.cz/skoda-octavia/...ia-com-s3581431nemate je nekdo na aute? diky Celkem pěkný zaty prachy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolafa Vloženo 2. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 zde fotomontaz, ocekavam komentare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Jeste nam tu fotku ukaz s origo svetlama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 zde fotomontaz, ocekavam komentare udelal sis to pekne,ale podle me jsou hezci ty origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolafa Vloženo 2. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Jeste nam tu fotku ukaz s origo svetlama tady jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 ty tuningové z té fotomontáže se mi zdají hezčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Ja jelikoz jsem priznivec cirych "poutovych" lamp a tyto na combi se mi libi vazne dost (na fotce, snad nebude takovy rozdil v realu) tak rikam - ANO, SUP TAM S NIMA!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolafa Vloženo 5. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 A jsou objednany, musim mazlikovy neco na jaro taky koupit novyho! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasino Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Myslím, že k té černé se ty tmavý hodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 mě se líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 A jsou objednany, musim mazlikovy neco na jaro taky koupit novyho! No asi bych mazlíkovi koupil něco jiného. Ale každého věc vkusu. Dej sem pak foto, jak to vypadá v reálu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Kofola,myslí,že to není špatný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Mě se taky líběj, na tmavý auto světla s tmavým podkladem jsou pěkný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bageta Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Ne Copak? Si sněd zkaženou bagetu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Ne Nekomu se libeji taky zarostly bobry a nekdo preferuje holatka... Si nevyberes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Ne Nekomu se libeji taky zarostly bobry a nekdo preferuje holatka... Si nevyberes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Ne Nekomu se libeji taky zarostly bobry a nekdo preferuje holatka... Si nevyberes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolafa Vloženo 6. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 No asi bych mazlíkovi koupil něco jiného. Ale každého věc vkusu. Dej sem pak foto, jak to vypadá v reálu Jo hochu, ono se to lehko rekne, ale hur provede! Za 3 roky jsem na nic kloudnyho nenarazil! Milotec ty jeho kulaty Hella nejsou spatny, ale davaj to i na autobusy a hlavne couvacku a mlhovku musis davat nekam na zadni okno! Stribrny se na to nehodej a jinak jsem fakt nic nenasel! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 (editace) Jo hochu, ono se to lehko rekne, ale hur provede! Za 3 roky jsem na nic kloudnyho nenarazil! Milotec ty jeho kulaty Hella nejsou spatny, ale davaj to i na autobusy a hlavne couvacku a mlhovku musis davat nekam na zadni okno! Stribrny se na to nehodej a jinak jsem fakt nic nenasel! Tyjo tak tohle jsem netušil a to mě teda pěkně nasrali. Nad těmi světly jsem uvažoval, ale mít světla za oknem ??? hnus. Editováno: 6. Březen 2007, autor: DKx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.