Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Jak zjistím jakou mám dosedací plochu šroubů  na kolech zda kulovou nebo kuželovou. Dezent F 16"

Děkuji........ :blbec:

No koukneš a vidíš! :)

Aha.Tak joooo díííík. lol

Vloženo (editace)

Boží nádhera! Luxusní kolečka, jen co je pravda. Kup jim ještě nějaký fajnový guméšky.

Jo, ty detaily jsou pěkně propracovaný! Jo a kup si novej kartáček na zuby! Tím starým totiž budeš ty detaily čistit... :palec2: ééé, dělám si srandu...

Editováno: , autor: Milan II
Vloženo
Zklamala mě teda trochu váha, asi je to tím že jsou dvojdílné.... 9.3kg

Rozmět je 7.5 x 17" ET35

Tak to mě taky překvapilo!!!! Myslel jsem že to bude o chlup míň! Moje kolo za 3300,- kč váží 10 kg. Ale o rozm. 8x17 ET 35

Vloženo

Hoši to jsem vytáhl naleštěné z krabice!! Ty kola jsou čistčí víc jak já :smich: a kdybych mohl, měl bych v ložnici auto celé.... :)

Dneska večer se těším do postýlky, jedno si dám pod hlavu, dvěma se přikryju a k poslednímu se přitulím :D

Vloženo
Hoši to jsem vytáhl naleštěné z krabice!! Ty kola jsou čistčí víc jak já :smich: a kdybych mohl, měl bych v ložnici auto celé.... :)

Dneska večer se těším do postýlky, jedno si dám pod hlavu, dvěma se přikryju a k poslednímu se přitulím :D

A vojedes vsechny 4 predpokladam lol

Vloženo

Parada!Bude to pecka...Jsou libovy..Jako ta propracovanost je uplne nekde jinde..To je jako kdyz jsem mel doma Speedliny...Sice to byly jen 15",ale byly libovy!

Jaky das pryze?

Vloženo (editace)

Gumy pořád ještě řeším, jenom mám zatím jasno v rozměru : 225x45

Ale značku a typ ještě nevím... měl jsem pirellky, spokojenost byla, ale strašně moc se to sjíždí...

Jinak vám všem moc děkuji za pochvaly,... potěší to.... :D

Editováno: , autor: Speedy20V

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...