Martyp Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Gumy pořád ještě řeším, jenom mám zatím jasno v rozměru : 225x45Ale značku a typ ještě nevím... měl jsem pirellky, spokojenost byla, ale strašně moc se to sjíždí... No to je vzdycky maso, neco vybrat...Ono je to tezky...aby to neco vydrzelo,ale taky aby to sedelo.. Ja mel ContiSportContacty a ty byly v pohode,takovy polotvrdy.. Ted jsem poridil ContiSportContacty2, tak doufam,ze neco taky vydrzej..Treba Eagly F1 do Good Yearu prej super vlastnosti,ale mizej rychle.. Co nejaky bud Dunlopy-Sp-01 nebo nejaky Micheliny- Sportmaxy,nebo tak neco..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 9. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Dneska večer na to pořádně kouknu a napíšu prošmejdím nějaký testy a bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Dneska večer na to pořádně kouknu a napíšu prošmejdím nějaký testy a bude Pokud chces testy tak ti to rovnou reknu, nejlip dopadli Pirelli PZeroNero, nebo nove Bridgestone.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 9. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Dneska večer na to pořádně kouknu a napíšu prošmejdím nějaký testy a bude Pokud chces testy tak ti to rovnou reknu, nejlip dopadli Pirelli PZeroNero, nebo nove Bridgestone.... No ale zajímá mě taková ta tabulka, kde máš u každé vlastnosti a chování pneu body nebo jak to má ADAC... A taky bych chtěl srovnat víc pneu.... a Pirellky používám doteď pořád, jak zimní tak dvoje letní, ale zdá se mi, že se všechny prostě moc rychle sjíždí, proto bych raděj něco jiného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 (editace) Dneska večer na to pořádně kouknu a napíšu prošmejdím nějaký testy a bude Pokud chces testy tak ti to rovnou reknu, nejlip dopadli Pirelli PZeroNero, nebo nove Bridgestone.... No ale zajímá mě taková ta tabulka, kde máš u každé vlastnosti a chování pneu body nebo jak to má ADAC... A taky bych chtěl srovnat víc pneu.... a Pirellky používám doteď pořád, jak zimní tak dvoje letní, ale zdá se mi, že se všechny prostě moc rychle sjíždí, proto bych raděj něco jiného Jj to jsem taky uz slyslel, no uvidim ale u obou pise ADAC vyrovnene vysledky a celkove ze jsou vyvazene na mokru i suchu v hlucnosti atd., Bridgestone asi vydrzi vyce, ale taky vo kolik draz se daji sehnat... http://www.adac.de/Tests/Reifentests/Somme...urcePageID=8772 Editováno: 9. Březen 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 9. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 No když tak koukám na ceny, tak tam nasadím asi nějaký protektory... pokud se teda v této velikosti dělají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 9. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 (editace) JasteR: Prosím tě, jak přesně chápeš to bodování na ADACu? Editováno: 9. Březen 2007, autor: Speedy20V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stubak Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Tak nevím zda se jedná o kuželovou nebo kulovou dosedací plochu: Tučím že to je ku........ Potvrdí mi to někdo ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stubak Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Tak nevím zda se jedná o kuželovou nebo kulovou dosedací plochu:Tučím že to je ku........ Potvrdí mi to někdo ? Děkuji A fotka nikde....Nevím proč....nějak mi tam nejde dát.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Tak nevím zda se jedná o kuželovou nebo kulovou dosedací plochu:Tučím že to je ku........ Potvrdí mi to někdo ? Děkuji Na 95% to bude kuzel. Ale kvalitni prodejce sroubu by to mel vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 10. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 já mám třeba na těch BBS kulovou plochu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stubak Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Kužel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Kužel.. Vzdyt sem to pofidal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stubak Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Kulová dosedací plocha.. Mám pravdu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stubak Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Kužel.. Tyhle šrouby jsem dostal ke kolům Dezent F Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stubak Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Kulová dosedací plocha..Mám pravdu? A tyhle mám ze Spideru a taky na plecháčích... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Bridgestone Ponteza RE050A 205/50-17 89 Y vyjde na 3180,- kus. V hmostnostním indexu 93 Y na 3900,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Kulová dosedací plocha..Mám pravdu? Naprosto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 12. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Bridgestone Ponteza RE050A 205/50-17 89 Y vyjde na 3180,- kus. V hmostnostním indexu 93 Y na 3900,- No jo, ale já trvám na rozměru 225x45 !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 12. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 A poraďte mi jak ještě zjistit stoupání šroubu a délku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 A poraďte mi jak ještě zjistit stoupání šroubu a délku Závit M14x 1,5.Na orig.kola je délka šroubů 27 mm. Délka na Tvoje je napsaná v typovým listu.Pokud ho nemáš,poměřit a propočítat s orig ráfkem.Já mám na Dezenty s délkou 28 mm,ty jsem dostal ke kolům. Kolečka máš pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 12. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 A poraďte mi jak ještě zjistit stoupání šroubu a délku Závit M14x 1,5.Na orig.kola je délka šroubů 27 mm. Délka na Tvoje je napsaná v typovým listu.Pokud ho nemáš,poměřit a propočítat s orig ráfkem.Já mám na Dezenty s délkou 28 mm,ty jsem dostal ke kolům. Kolečka máš pěkný Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccap Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 do posledního detailu propracované..... a není to škoda dát takovou krásu, téměř umělecké dílo řekl bych, na auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 kolca platný jsem zvědav jak to oktavce pásne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.