krysarr Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 dotedka jsem taky používal pouze Pirelli nebo Goodyear, ale teď u takto velkých kol je ta cena strašná, tak hledám něco levnějšího no, ale chápu, že guma je to jediný co mě spojuje s vozovkou.... To uz sem nekde slysel Ja jezdil mensi Continentaly a DobryRoky, vetsi Dunlopy, vsechno v pohode, typu bylo vic. Kua, ted ani nevim, co sem si to privez To jsem citoval tebe? čéče tak to ani nevím V tom případě se omlovám.. Neni proc se omlouvat, a hlavne urcite nebudu sam, kdo tohle kdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 2. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Když ona je to pravda no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 2. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Hoši mám tu pro vás libůstku..... prosím uvádějte souřadnice v X a Y začínající vlevo dole, uvedu příklad: "Hele vole, líbí se mi X1 Y2 " A já hned vím, že máte namysli dvojdílne BBS RK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 (editace) X1Y3 Edit:Jasně 18" Editováno: 2. Březen 2007, autor: mikl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 (editace) Hoši mám tu pro vás libůstku..... prosím uvádějte souřadnice v X a Y začínající vlevo dole, uvedu příklad:"Hele vole, líbí se mi X1 Y2 " A já hned vím, že máte namysli dvojdílne BBS RK Mensi foto by nebylo ? OZ Racing Classe MOMO GTR OZ Antares 8x17" ET35 Editováno: 2. Březen 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 2. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 menší jsem fakt nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 2. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Mikl: Díky! Jo a mimochodem co moje SZ pro tebe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 2. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 JasteR: Podvádíš ty nebyly na seznamu a děláš mi to ještě težší! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 (editace) JasteR: Podvádíš ty nebyly na seznamu a děláš mi to ještě težší! Ty jsem jeden cas strasne chtel, ale nesehnal v potrebny rozteci a prijatelny cene Editováno: 2. Březen 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 2. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Hmm, na autě to vypadá mnohem líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Me se libeji cervene oznacene, avsak z toho, co jsi utvoril aby clovek lupu hledal! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Hmm, na autě to vypadá mnohem líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 2. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 pořád nic moc, musel bych to dělat znova, ale já si to blbec neuložil, tak jsem to zvětšin natvrdo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 pro mě jednoznačce ASA AR1 souřadnice X2Y2 v 18" mrda a pak ještě ty tomassony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Kolikatky tohle muzou byt ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 2. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Kolikatky tohle muzou byt ? 19" ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 2. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 musím teď valit pryč, ale doufám že se mi to objeví ještě nějaké tipy Zatím vám všem moc děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Pokud bych měl víc koníčků pod kapotou (nejméně 180), tak bych si jednoznačně pořídil 18" kolečka. ps. Badys: ta octa na kolech ASA AR1, tak to je moje krevní skupina!!!! Chtěl bych víc fotek této Octavie, nebyli by?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 ps. Badys: ta octa na kolech ASA AR1, tak to je moje krevní skupina!!!! Chtěl bych víc fotek této Octavie, nebyli by?? Milane už jen tuto, předělaná 99tka na facelift, mě se mooc líbi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 ještě se mě teda líbi tydle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 a mít černého kombajna tak jednoznačně asi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Ano, ta modrá na těch ASA je pro mě TOP 1. Kdyby se mi nedávno povedlo prodat ty moje 17" alu, tak bych měl asi právě tyto ASA ale v 18". Snad někdy příště... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.