Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
dotedka jsem taky používal pouze Pirelli nebo Goodyear, ale teď u takto velkých kol je ta cena strašná, tak hledám něco levnějšího no, ale chápu, že guma je to jediný co mě spojuje s vozovkou....

To uz sem nekde slysel lol Ja jezdil mensi Continentaly a DobryRoky, vetsi Dunlopy, vsechno v pohode, typu bylo vic. Kua, ted ani nevim, co sem si to privez :smich:

To jsem citoval tebe? čéče tak to ani nevím :)

V tom případě se omlovám..

Neni proc se omlouvat, a hlavne urcite nebudu sam, kdo tohle kdaka :)-_-

Vloženo

Hoši mám tu pro vás libůstku..... prosím uvádějte souřadnice v X a Y začínající vlevo dole, uvedu příklad:

"Hele vole, líbí se mi X1 Y2 "

A já hned vím, že máte namysli dvojdílne BBS RK :)

post-27-1172863366.jpg

Vloženo (editace)
Hoši mám tu pro vás libůstku..... prosím uvádějte souřadnice v X a Y začínající vlevo dole, uvedu příklad:

"Hele vole, líbí se mi X1 Y2 "

A já hned vím, že máte namysli dvojdílne BBS RK :)

Mensi foto by nebylo ? lol

OZ Racing Classe

MOMO GTR

OZ Antares 8x17" ET35 :wub:

post-27-1172864751.jpg

Editováno: , autor: JasteR
Vloženo (editace)
JasteR: Podvádíš :) ty nebyly na seznamu a děláš mi to ještě težší! :D;)

Ty jsem jeden cas strasne chtel, ale nesehnal v potrebny rozteci a prijatelny cene <_<

:wub:

post-27-1172865361.jpg

Editováno: , autor: JasteR
Vloženo

Pokud bych měl víc koníčků pod kapotou (nejméně 180), tak bych si jednoznačně pořídil 18" kolečka.

ps. Badys: ta octa na kolech ASA AR1, tak to je moje krevní skupina!!!! Chtěl bych víc fotek této Octavie, nebyli by??

Vloženo
ps. Badys: ta octa na kolech ASA AR1, tak to je moje krevní skupina!!!! Chtěl bych víc fotek této Octavie, nebyli by??

Milane už jen tuto, předělaná 99tka na facelift, mě se mooc líbi ;)

post-27-1172867679.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...