Březen 2, 200718 r dotedka jsem taky používal pouze Pirelli nebo Goodyear, ale teď u takto velkých kol je ta cena strašná, tak hledám něco levnějšího no, ale chápu, že guma je to jediný co mě spojuje s vozovkou.... To uz sem nekde slysel Ja jezdil mensi Continentaly a DobryRoky, vetsi Dunlopy, vsechno v pohode, typu bylo vic. Kua, ted ani nevim, co sem si to privez To jsem citoval tebe? čéče tak to ani nevím V tom případě se omlovám.. Neni proc se omlouvat, a hlavne urcite nebudu sam, kdo tohle kdaka
Březen 2, 200718 r Autor Hoši mám tu pro vás libůstku..... prosím uvádějte souřadnice v X a Y začínající vlevo dole, uvedu příklad: "Hele vole, líbí se mi X1 Y2 " A já hned vím, že máte namysli dvojdílne BBS RK
Březen 2, 200718 r Hoši mám tu pro vás libůstku..... prosím uvádějte souřadnice v X a Y začínající vlevo dole, uvedu příklad:"Hele vole, líbí se mi X1 Y2 " A já hned vím, že máte namysli dvojdílne BBS RK Mensi foto by nebylo ? OZ Racing Classe MOMO GTR OZ Antares 8x17" ET35 Upraveno Březen 2, 200718 r od JasteR
Březen 2, 200718 r JasteR: Podvádíš ty nebyly na seznamu a děláš mi to ještě težší! Ty jsem jeden cas strasne chtel, ale nesehnal v potrebny rozteci a prijatelny cene Upraveno Březen 2, 200718 r od JasteR
Březen 2, 200718 r Me se libeji cervene oznacene, avsak z toho, co jsi utvoril aby clovek lupu hledal!
Březen 2, 200718 r Autor pořád nic moc, musel bych to dělat znova, ale já si to blbec neuložil, tak jsem to zvětšin natvrdo.
Březen 2, 200718 r Autor musím teď valit pryč, ale doufám že se mi to objeví ještě nějaké tipy Zatím vám všem moc děkuju
Březen 2, 200718 r Pokud bych měl víc koníčků pod kapotou (nejméně 180), tak bych si jednoznačně pořídil 18" kolečka. ps. Badys: ta octa na kolech ASA AR1, tak to je moje krevní skupina!!!! Chtěl bych víc fotek této Octavie, nebyli by??
Březen 2, 200718 r ps. Badys: ta octa na kolech ASA AR1, tak to je moje krevní skupina!!!! Chtěl bych víc fotek této Octavie, nebyli by?? Milane už jen tuto, předělaná 99tka na facelift, mě se mooc líbi
Březen 2, 200718 r Ano, ta modrá na těch ASA je pro mě TOP 1. Kdyby se mi nedávno povedlo prodat ty moje 17" alu, tak bych měl asi právě tyto ASA ale v 18". Snad někdy příště...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.