JasteR Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 ps. Badys: ta octa na kolech ASA AR1, tak to je moje krevní skupina!!!! Chtěl bych víc fotek této Octavie, nebyli by?? Milane už jen tuto, předělaná 99tka na facelift, mě se mooc líbi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 ps. Badys: ta octa na kolech ASA AR1, tak to je moje krevní skupina!!!! Chtěl bych víc fotek této Octavie, nebyli by?? Milane už jen tuto, předělaná 99tka na facelift, mě se mooc líbi ... ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Že já to vůbec otevotevíral!!! Teď mě to bude zase S..T!!!! OZ Antares jsou nádhera, A8 super klasika, a to co sem dal Badys to je masáž!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Moje volba: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 (editace) KOKYN napsal: Že já to vůbec otevotevíral!!! Teď mě to bude zase S..T!!!! ...Badys to je masáž!!! Díky za fotky. Ale prosím vás, těch ASA už stačí! Mám z toho slzy až na zádech!!! Tak moc se mi ty kolca líbí, ale nemám na ně many. Asi se z toho půjdu Editováno: 12. Prosinec 2019, autor: Milan II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 3. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Moje volba: to jsme se fest shodli! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 3. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 ASA taky mazec hodně o nich taky přemýšlím. Chci kola, který budou mít límeček tak 2-3cm, budou hodně prázdné, nevím jak jinak to říct a aby tam asi bylo bud hodne paprsků a nebo těch pět jak je na X2 Y2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 3. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Nejvíc mě ale trápí kola X1 Y2 protože jsou to BBS RK dvojdílné, normál cena tak 15 000 a já je můžu mít za 5000 s DPH !! jenomže pouze v 17" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Moje volba: to jsme se fest shodli! Mě se prostě líbí nejvíc pětipaprsková kolesa.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Tak jestli máš takovou možnost, tak to vem, je to skoro zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Nejvíc mě ale trápí kola X1 Y2 protože jsou to BBS RK dvojdílné, normál cena tak 15 000 a já je můžu mít za 5000 s DPH !! jenomže pouze v 17" JO jako to je lakava nabidka...Skoda ze je muzes mit jen v 17",ale kdyz to pujde kousek k zemi,tak to bude myslim v pohode.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 4. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Nejvíc mě ale trápí kola X1 Y2 protože jsou to BBS RK dvojdílné, normál cena tak 15 000 a já je můžu mít za 5000 s DPH !! jenomže pouze v 17" JO jako to je lakava nabidka...Skoda ze je muzes mit jen v 17",ale kdyz to pujde kousek k zemi,tak to bude myslim v pohode.. No k zemi už to šlo o 35mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Nejvíc mě ale trápí kola X1 Y2 protože jsou to BBS RK dvojdílné, normál cena tak 15 000 a já je můžu mít za 5000 s DPH !! jenomže pouze v 17" JO jako to je lakava nabidka...Skoda ze je muzes mit jen v 17",ale kdyz to pujde kousek k zemi,tak to bude myslim v pohode.. No k zemi už to šlo o 35mm Nedávej žádná kola a budeš úplně na zemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 4. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 no to jsou zase rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 5. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Vím že to vypadá hrozně, ale pro představu aspoň něco moc s grafikou neumím.... Dávám foto pouze 3 kandidátů.... z toho BBS pouze 17" větší neseženu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 5. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 BBS 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 5. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 ANZIO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 5. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 ANZIO 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 5. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 ASA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 5. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 ASA2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 5. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 U kol ANZIO mě láka cena, ASA je prostě pěkný a BBS bych bral hned kdyby se daly za tu cenu sehnat i v 18", ale bohužel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 (editace) Asi BBS, ale i ty Anizo nejsou spatny delaj rafek opticky vetsi nez je u tech ostatnich... ...a jestli muzes mit BBS za 5tis, to by byly novy jo ? Tak bych sel do nich, aspon ti zbyde na poradny pneu... Editováno: 5. Březen 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 5. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 tak ukončuji hlasování netrapte mě. Objednal jsem ty BBSa, normální cena je opravdu někde přes 15t, někde jsem je viděl i za 18t. No a já je budu mít všechny 4 za 16.800 ,- což musíte chápat, že jsem je koupil... i kvalita bude určitě jinde, než třeba ty Anzia, váhově by to taky mohlo být super. A co je důležitý... je na ně atest, takže půjdou bez problémů zapsat do TP!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Covece, tos byl docela rychlej, mne to trvalo mesice Ale volba kvalitni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.