Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

..

post-27-1172880171.jpg

ps. Badys: ta octa na kolech ASA AR1, tak to je moje krevní skupina!!!! Chtěl bych víc fotek této Octavie, nebyli by??

Milane už jen tuto, předělaná 99tka na facelift, mě se mooc líbi ;)

...

post-27-1172880427.jpg

ps. Badys: ta octa na kolech ASA AR1, tak to je moje krevní skupina!!!! Chtěl bych víc fotek této Octavie, nebyli by??

Milane už jen tuto, předělaná 99tka na facelift, mě se mooc líbi ;)

...

...

post-27-1172880883.jpg

Že já to vůbec otevotevíral!!! :wallbash:

Teď mě to bude zase S..T!!!!

OZ Antares jsou nádhera, A8 super klasika, a to co sem dal Badys to je masáž!!! -_-lollol

KOKYN napsal:
Že já to vůbec otevotevíral!!! :wallbash:

Teď mě to bude zase S..T!!!!

...Badys to je masáž!!! -_-  lol  lol

Díky za fotky. Ale prosím vás, těch ASA už stačí! Mám z toho slzy až na zádech!!! Tak moc se mi ty kolca líbí, ale nemám na ně many. Asi se z toho půjdu kol100

Upraveno od Milan II

• Autor
Moje volba:

:palec2::palec2: to jsme se fest shodli! :)

• Autor

ASA taky mazec :) hodně o nich taky přemýšlím.

Chci kola, který budou mít límeček tak 2-3cm, budou hodně prázdné, nevím jak jinak to říct a aby tam asi bylo bud hodne paprsků a nebo těch pět jak je na X2 Y2

• Autor

Nejvíc mě ale trápí kola X1 Y2 protože jsou to BBS RK dvojdílné, normál cena tak 15 000 a já je můžu mít za 5000 s DPH !! :) jenomže pouze v 17"

Moje volba:

:palec2::palec2: to jsme se fest shodli! :)

Mě se prostě líbí nejvíc pětipaprsková kolesa.... :palec2:

Tak jestli máš takovou možnost, tak to vem, je to skoro zadarmo

Nejvíc mě ale trápí kola X1 Y2 protože jsou to BBS RK dvojdílné, normál cena tak 15 000 a já je můžu mít za 5000 s DPH !! :) jenomže pouze v 17"

JO jako to je lakava nabidka...Skoda ze je muzes mit jen v 17",ale kdyz to pujde kousek k zemi,tak to bude myslim v pohode.. ;)

• Autor
Nejvíc mě ale trápí kola X1 Y2 protože jsou to BBS RK dvojdílné, normál cena tak 15 000 a já je můžu mít za 5000 s DPH !! :)  jenomže pouze v 17"

JO jako to je lakava nabidka...Skoda ze je muzes mit jen v 17",ale kdyz to pujde kousek k zemi,tak to bude myslim v pohode.. ;)

No k zemi už to šlo o 35mm ;)

Nejvíc mě ale trápí kola X1 Y2 protože jsou to BBS RK dvojdílné, normál cena tak 15 000 a já je můžu mít za 5000 s DPH !! :)  jenomže pouze v 17"

No k zemi už to šlo o 35mm ;)

Nedávej žádná kola a budeš úplně na zemi lol

• Autor

no to jsou zase rady :D

• Autor

Vím že to vypadá hrozně, ale pro představu aspoň něco :) moc s grafikou neumím....

Dávám foto pouze 3 kandidátů.... z toho BBS pouze 17" větší neseženu....:(

post-27-1173053232_thumb.jpg

• Autor

BBS 2 :palec2:

post-27-1173053275_thumb.jpg

• Autor

ANZIO

post-27-1173053308_thumb.jpg

• Autor

ANZIO 2

post-27-1173053341_thumb.jpg

• Autor

ASA

post-27-1173053392_thumb.jpg

• Autor

ASA2

post-27-1173053440_thumb.jpg

• Autor

U kol ANZIO mě láka cena, ASA je prostě pěkný a BBS bych bral hned kdyby se daly za tu cenu sehnat i v 18", ale bohužel....

Asi BBS, ale i ty Anizo nejsou spatny delaj rafek opticky vetsi nez je u tech ostatnich...

...a jestli muzes mit BBS za 5tis, to by byly novy jo ? Tak bych sel do nich, aspon ti zbyde na poradny pneu...

Upraveno od JasteR

• Autor

tak ukončuji hlasování :) netrapte mě. Objednal jsem ty BBSa, normální cena je opravdu někde přes 15t, někde jsem je viděl i za 18t. No a já je budu mít všechny 4 za 16.800 ,- což musíte chápat, že jsem je koupil... :D i kvalita bude určitě jinde, než třeba ty Anzia, váhově by to taky mohlo být super.

A co je důležitý... je na ně atest, takže půjdou bez problémů zapsat do TP!! :D

Covece, tos byl docela rychlej, mne to trvalo mesice :D Ale volba kvalitni :palec:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.