Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
ps. Badys: ta octa na kolech ASA AR1, tak to je moje krevní skupina!!!! Chtěl bych víc fotek této Octavie, nebyli by??

Milane už jen tuto, předělaná 99tka na facelift, mě se mooc líbi ;)

...

post-27-1172880427.jpg

Vloženo
ps. Badys: ta octa na kolech ASA AR1, tak to je moje krevní skupina!!!! Chtěl bych víc fotek této Octavie, nebyli by??

Milane už jen tuto, předělaná 99tka na facelift, mě se mooc líbi ;)

...

...

post-27-1172880883.jpg

Vloženo (editace)
KOKYN napsal:
Že já to vůbec otevotevíral!!! :wallbash:

Teď mě to bude zase S..T!!!!

...Badys to je masáž!!! -_-  lol  lol

Díky za fotky. Ale prosím vás, těch ASA už stačí! Mám z toho slzy až na zádech!!! Tak moc se mi ty kolca líbí, ale nemám na ně many. Asi se z toho půjdu kol100

Editováno: , autor: Milan II
Vloženo

ASA taky mazec :) hodně o nich taky přemýšlím.

Chci kola, který budou mít límeček tak 2-3cm, budou hodně prázdné, nevím jak jinak to říct a aby tam asi bylo bud hodne paprsků a nebo těch pět jak je na X2 Y2

Vloženo
Nejvíc mě ale trápí kola X1 Y2 protože jsou to BBS RK dvojdílné, normál cena tak 15 000 a já je můžu mít za 5000 s DPH !! :) jenomže pouze v 17"

JO jako to je lakava nabidka...Skoda ze je muzes mit jen v 17",ale kdyz to pujde kousek k zemi,tak to bude myslim v pohode.. ;)

Vloženo
Nejvíc mě ale trápí kola X1 Y2 protože jsou to BBS RK dvojdílné, normál cena tak 15 000 a já je můžu mít za 5000 s DPH !! :)  jenomže pouze v 17"

JO jako to je lakava nabidka...Skoda ze je muzes mit jen v 17",ale kdyz to pujde kousek k zemi,tak to bude myslim v pohode.. ;)

No k zemi už to šlo o 35mm ;)

Vloženo
Nejvíc mě ale trápí kola X1 Y2 protože jsou to BBS RK dvojdílné, normál cena tak 15 000 a já je můžu mít za 5000 s DPH !! :)  jenomže pouze v 17"

No k zemi už to šlo o 35mm ;)

Nedávej žádná kola a budeš úplně na zemi lol

Vloženo (editace)

Asi BBS, ale i ty Anizo nejsou spatny delaj rafek opticky vetsi nez je u tech ostatnich...

...a jestli muzes mit BBS za 5tis, to by byly novy jo ? Tak bych sel do nich, aspon ti zbyde na poradny pneu...

Editováno: , autor: JasteR
Vloženo

tak ukončuji hlasování :) netrapte mě. Objednal jsem ty BBSa, normální cena je opravdu někde přes 15t, někde jsem je viděl i za 18t. No a já je budu mít všechny 4 za 16.800 ,- což musíte chápat, že jsem je koupil... :D i kvalita bude určitě jinde, než třeba ty Anzia, váhově by to taky mohlo být super.

A co je důležitý... je na ně atest, takže půjdou bez problémů zapsat do TP!! :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...