Přejít na obsah

Kola

Speedy20V

Doporučené příspěvky

KOKYN napsal:
Že já to vůbec otevotevíral!!! :wallbash:

Teď mě to bude zase S..T!!!!

...Badys to je masáž!!! -_-  lol  lol

Díky za fotky. Ale prosím vás, těch ASA už stačí! Mám z toho slzy až na zádech!!! Tak moc se mi ty kolca líbí, ale nemám na ně many. Asi se z toho půjdu kol100

Editováno: , autor: Milan II
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejvíc mě ale trápí kola X1 Y2 protože jsou to BBS RK dvojdílné, normál cena tak 15 000 a já je můžu mít za 5000 s DPH !! :) jenomže pouze v 17"

JO jako to je lakava nabidka...Skoda ze je muzes mit jen v 17",ale kdyz to pujde kousek k zemi,tak to bude myslim v pohode.. ;)

Odkaz ke komentáři

Nejvíc mě ale trápí kola X1 Y2 protože jsou to BBS RK dvojdílné, normál cena tak 15 000 a já je můžu mít za 5000 s DPH !! :)  jenomže pouze v 17"

JO jako to je lakava nabidka...Skoda ze je muzes mit jen v 17",ale kdyz to pujde kousek k zemi,tak to bude myslim v pohode.. ;)

No k zemi už to šlo o 35mm ;)

Odkaz ke komentáři

Nejvíc mě ale trápí kola X1 Y2 protože jsou to BBS RK dvojdílné, normál cena tak 15 000 a já je můžu mít za 5000 s DPH !! :)  jenomže pouze v 17"

No k zemi už to šlo o 35mm ;)

Nedávej žádná kola a budeš úplně na zemi lol

Odkaz ke komentáři

tak ukončuji hlasování :) netrapte mě. Objednal jsem ty BBSa, normální cena je opravdu někde přes 15t, někde jsem je viděl i za 18t. No a já je budu mít všechny 4 za 16.800 ,- což musíte chápat, že jsem je koupil... :D i kvalita bude určitě jinde, než třeba ty Anzia, váhově by to taky mohlo být super.

A co je důležitý... je na ně atest, takže půjdou bez problémů zapsat do TP!! :D

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...