stubak Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Jak zjistím jakou mám dosedací plochu šroubů na kolech zda kulovou nebo kuželovou. Dezent F 16" Děkuji........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 7. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Jak zjistím jakou mám dosedací plochu šroubů na kolech zda kulovou nebo kuželovou. Dezent F 16"Děkuji........ No koukneš a vidíš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stubak Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Jak zjistím jakou mám dosedací plochu šroubů na kolech zda kulovou nebo kuželovou. Dezent F 16"Děkuji........ No koukneš a vidíš! Aha.Tak joooo díííík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 7. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Kde jste kdo? Přišli mi kola!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 7. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 První fotečka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 7. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 2.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 7. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 3.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 7. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 4.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 7. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 7. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 .....6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 7. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 (editace) nápis BBS je i na plošce hlavy toho šroubu... ale foťák takovou ťi%ternost nedokázal vyfotit Editováno: 7. Březen 2007, autor: Speedy20V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 7. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 do posledního detailu propracované..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 (editace) Boží nádhera! Luxusní kolečka, jen co je pravda. Kup jim ještě nějaký fajnový guméšky. Jo, ty detaily jsou pěkně propracovaný! Jo a kup si novej kartáček na zuby! Tím starým totiž budeš ty detaily čistit... ééé, dělám si srandu... Editováno: 7. Březen 2007, autor: Milan II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 7. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Zklamala mě teda trochu váha, asi je to tím že jsou dvojdílné.... 9.3kg Rozmět je 7.5 x 17" ET35 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 7. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 asi si vezmu vrtačku a trochu je odlehčím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stubak Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Hééééééézky.Máš je uloženy na peřině v ložnici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Paradicka Je videt, ze mas svoje auto rad, kola bych si teda do postele nedal ani novy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Zklamala mě teda trochu váha, asi je to tím že jsou dvojdílné.... 9.3kgRozmět je 7.5 x 17" ET35 Tak to mě taky překvapilo!!!! Myslel jsem že to bude o chlup míň! Moje kolo za 3300,- kč váží 10 kg. Ale o rozm. 8x17 ET 35 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 7. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Hoši to jsem vytáhl naleštěné z krabice!! Ty kola jsou čistčí víc jak já a kdybych mohl, měl bych v ložnici auto celé.... Dneska večer se těším do postýlky, jedno si dám pod hlavu, dvěma se přikryju a k poslednímu se přitulím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Hoši to jsem vytáhl naleštěné z krabice!! Ty kola jsou čistčí víc jak já a kdybych mohl, měl bych v ložnici auto celé.... Dneska večer se těším do postýlky, jedno si dám pod hlavu, dvěma se přikryju a k poslednímu se přitulím A vojedes vsechny 4 predpokladam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 7. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Bude to fuška..... 5 dírek x 4 kola.... mám celou noc co dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stubak Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Bude to fuška..... 5 dírek x 4 kola.... mám celou noc co dělat Dej si i za mě jedno číslo...nebo dvě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Pekny, skoda ze nejsou v chromu, ale to by se taky dalo striknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Parada!Bude to pecka...Jsou libovy..Jako ta propracovanost je uplne nekde jinde..To je jako kdyz jsem mel doma Speedliny...Sice to byly jen 15",ale byly libovy! Jaky das pryze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 8. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 (editace) Gumy pořád ještě řeším, jenom mám zatím jasno v rozměru : 225x45 Ale značku a typ ještě nevím... měl jsem pirellky, spokojenost byla, ale strašně moc se to sjíždí... Jinak vám všem moc děkuji za pochvaly,... potěší to.... Editováno: 8. Březen 2007, autor: Speedy20V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.