Luke288 Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 tak chlapáci, zejtra odjíždim na tejden pryč, tak si to tu budete moct užít bez mýho rejpání a pruzení tak ne, že mě tu budete moc pomlouvat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 To je jasne, uz at si pryc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Tak šťastnou cestu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostama Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Užij si to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Taky tu teď týden moc nebudu, takže to stejné co psal Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 sem zpátky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 kde jsi lítal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 (editace) Mauritius Editováno: 13. Březen 2007, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 (editace) sem zpátky Nazdar bejku Jo tak do Afriky na černošky? Okinou? A to tam nemaj net? Editováno: 13. Březen 2007, autor: mischicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 no, ja byl celkem rád ten tejden offline, docela jsem si to užíval a černošky nic moc, některý byly i fousatý a tlustý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Mauritius Tak to musela bejt paráda.Já mizím příští tejden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 sem zpátky jéééé, ty ses vrátil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Mauritius Tak to musela bejt paráda.Já mizím příští tejden jj, byla to paradicka, jenom ten let je trosku dlouhej. a cíl tvý cesty? JirkaK: máš radost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Mauritius Tak to musela bejt paráda.Já mizím příští tejden jj, byla to paradicka, jenom ten let je trosku dlouhej. a cíl tvý cesty? JirkaK: máš radost? Já jedu jen na ledovec na lyže,do Švýcarska,takže žádný teplíčko.No každopádně budu mít od Škodovky půjčenou O II combi 4x4,motor 2,0 TDI,výbava Laurin a Klement,tak se na tu cestu těším jako malý dítě,najedu s tím za ten tejden tak 2500 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 kamos mi dneska posílal MMSku z italských Dolomit a maj krásně, takže tohle ti taky svým způsobem závidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 kamos mi dneska posílal MMSku z italských Dolomit a maj krásně, takže tohle ti taky svým způsobem závidim Ve Švajcu na tom ledovci je teď taky nádherně,a 2 metry sněhu,tak doufám,že se to nepodělá.Auto mi přivezou ve čtvrtek,tak kdyby jsi se chtěl projet pořádnou károu,můžu ho vzít v pátek do školy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 v pátek už budu dávno doma , ale dík za nabídku, až ti někdy přivezou RS4, tak zůstanu třeba i do soboty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 (editace) na Mauriciu se počítám asi nelyžuje nebo taky ? Já bych někam vypad, až bych brečel. Klidně třeba lyžovat na Mauricius. Uááá Editováno: 13. Březen 2007, autor: jirkaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 14. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 tam si zalyžuješ za člunem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 19. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 abych to tu nezasíral dalšíma tématama, tak se opět loučím. zejtra ráno odlétám směr Rusko- Moskva a pak dál do Uzbekistánu. pokud mě tam nezajmou tak za 22dní ciao... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 ty woe,to je celkem hustá dovolená,si to užij co tě pojí k těmto končinám,nějaká poznávačka či co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 19. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 to neni ani tak dovolená, jako spíš taková malá expedice. pochází odsud spolužák z VŠ, takže tam budem mít průvodce, navíc tam je třeba něco jako zvací dopis, když jedeš přes cestovku tak to nějak zařídí, takhle nám víza zařídil tenhle klučina. tyhle prázdniny jsou vlastně poslední kdy jsme s nim v užším kontaktu, tak jsem se řekli proč ne. docela mě láká poznat zemi co je skoro mimo civilizaci , až se vrátim, udělám foto reportáž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.