Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

buď zlomený dráty nebo mikrospínač zámku. na oboje najdeš odpověď.

• 3 měsíce později...

Zdravim dnes mi zacala problikavat dverni lampicka u kokty 2002 1.9tdi kdyz otevru sviti normalne a kdyz zavru blika si nebo si sviti jak chce predpokladam ze to bude problem asi v zamku ale rad se necham poucit jestli to tu uz nekdo neresil predem se omlouvam jestli to na foru uz je ale nenasel jsem :-) dekuji za odpovedi :-)

• 3 týdny později...

zdarec, řeším vedle dalších problémů i jeden zajímavý:

Pokud se vyndá celé světlo (osvětlení předních dveří), je vzadu vedle svorkovnice dioda. Sice nevím, jaký tam má smysl, ale je tam. Problém je, že se mi ji u jedněch dveří podařilo spálit a na druhých není její typ čitelný. Nevěděl by někdo, jaká by tam měla být ?

dík

i když netuším, proč tam je. Za ní jen obyčejná sulfitka, takže nic citlivýho. Nebo je to kvůli řídící jednotce ?

Upraveno od Pawouk
Necituj předchozí příspěvek!

Nevím, nezkoumal jsem to, ale dá se předpokládat, že jo.

• 7 měsíců později...

Jak otevřu dveře na straně ridiče nesvití světlo ve dveřich. Na přistrojovce signalizuje otevření dveří i stropni lampička svítí,tak bych to na mikrospínač neviděl.Žárovka je taky OK.kde hladat příčinu ?

Zrovna v mikrospínači.

V sepnutém stavu má takový přechodový odpor, že nerozsvítí světlo, ale komforka to ještě pořád vyhodnotí jako sepnutí na kostru.

Měl jsem úplně to samé u spolujezdce. Světlo nesvítilo nebo svítilo velmi slabě, ale kontrolka a stropní světlo svítily.

• 4 roky později...
V 13. 2. 2014 na 16:25, Wojnar napsal:

Nevím, nezkoumal jsem to, ale dá se předpokládat, že jo.

Zdravím mám podobný problém dneska jsem měnil žárovku ve dveřích v tom červeném světle a nějak špatně jsem to chytl a dioda vzala za své a od té doby nefunguje signalizace otevřených dveří a ani stropní světlo. Může to dělat ta dioda?? 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.