Honziik Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Zdravím všechny. Rád bych Vas poprosil o radu. Asi před týdnem mi na 1,6 55kw přestala fungovat lambda regulace a vag hlásí příliš nízký signál. Tak mě napadlo,ještě dříve než jí budu páčit ven, změřit zda do ní vůbec něco ide..no a vyhřejvání je bez problémů ale potřeboval bych poradit, jaké napětí by mělo být na signálním vedení??naměřil jsem jen 50mV,tak nevím jestli to je normál nebo je vada jinde.Přemýšlel jsem o nějakém přechodáku na vedení a ještě o vadné řídící jednotce ale to se mi doufám vyhne.Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Pokud máš na mysli datové vedení, tak tam se napětí mění od 0 do 1V. Takže voltmetrem nezměříš. Musíš měřit něčím, co ti ukáže změny napr. osciloskopem. Jinak si myslím, že máš v hájí lamda sodu. U 55kw odcházejí často. Na mém autě byla již měněna dvakrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pet Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 Na mém autě mě náhle stoupla spotřeba,ze jízdy v prumněru o 3litry na volnoběh jeto 2,2l.Jink jízdí vlastnosti "stejné".Po napojení na vag to hlásí-(foto).Je to vadná lamda před katalizátorem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 Zdravím všechny. Rád bych Vas poprosil o radu. Asi před týdnem mi na 1,6 55kw přestala fungovat lambda regulace a vag hlásí příliš nízký signál. Tak mě napadlo,ještě dříve než jí budu páčit ven, změřit zda do ní vůbec něco ide..no a vyhřejvání je bez problémů ale potřeboval bych poradit, jaké napětí by mělo být na signálním vedení??naměřil jsem jen 50mV,tak nevím jestli to je normál nebo je vada jinde.Přemýšlel jsem o nějakém přechodáku na vedení a ještě o vadné řídící jednotce ale to se mi doufám vyhne.Díky moc Lambda po smrti Vyměnit a pouvažuj jestli ji nepřestěhovat na potrubí zhora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osb6383 Vloženo 15. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2011 (editace) Zvedla se mi spotřeba. Nejspiš jeto sonda. Sehnal jsem VAG ale nevym kde tam najit test na Lamda sondu. VAG nehlasi žadnou chybu motoru. Ať ji neměním zbytečně. Muže mi někdo poradit. Ďik. Editováno: 15. Prosinec 2011, autor: osb6383 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.