blizard Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Zdravím všechny uživatele zdejšího fóra. Předem se omlouvám těm, co se budou rozčilovat nad tím, že zakládám další téma na alarm Cobra. Rád bych věděl, jaké problémy jste měli se značkou autoalarmů Cobra. Kde jste řešili opravy a s jakým úspěchem. Můj problém je, že hlavně po ránu (nebo delším časovém úseku), když otevírám dveře přes DO (vystřelovák + ovladač alarmu v jednom) spustí se i alarm. Někdy se nedá ani vypnout přes DO. Včera večer jsem se navíc do svého auta skoro nedostal, ať mačkám jak mačkám, dveře se neodemkly (teda pouze páté). Asi tak na 20 pokus se mi podařilo alarm vypnout a odemknout dveře, podotýkám, že mám ze dveří zámky vybrané, pouze je zámek na 5-tých dveřích (pozůstatek po původním majiteli). Zkoušel jsem i druhé DO, stejné problémy. Tak samo problémy s poplachem při odemykání vozu přes zámek 5-tých dveří. Nejhorší je na tom ta nepravidelnost, pomalu abych se bál odemknout vůz. Naštěstí nebydlím mezi paneláky, ale i tak sousedi z toho radost nemají, hlavně já tedy ne. Dělá to tak poslední dva měsíce, před tím naprosta spokojenost. Ještě dodám, že se jedna o vůz Škoda Octavia, MR: 08/2003, výb. Elegance, 1,9 TDi. Bohužel se mi nepodařilo vypátrat typ Cobry, který mám v autě nainstalovaný. V autorizovaném Škoda servisu mi řekli, že Cobry nedělají, příliš drahé a poruchové, připojením na VAG se nenašla žádná chyba. Podle manuálu, který jsem sehnal od kolegy (má k alarmu zvlášť ovladač) to vyhazuje poplach: pokusy o startování -klíč zapalování + 15. Vozidlo parkuji na zahradě, hlídá mi ho alijašský malamut, takže k autu mám přístup jen já. Předem díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Nepsal jsi náhodou, že k tomu máš i Patriota? Jestli jo, zkusil bych se zeptat výrobce, který myslím i ty Cobry k Patriotům doporučoval a možná i prodával. http://www.cobraconnex.info/?s=kontakty Určitě ti poradí nějaký montážní servis v tvém okolí. A nebo hledej v Googlu, tam se najde taky spousta věcí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 6. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 ne patriota nemám, dodnes ani přsně nevím jaký typ Cobra alarmu tam je, koupil jsem auto jete, a původní majitel ztratil veškeré papíry k alarmu. Díky za tu NET adresu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 6. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 No teď už si to houká kdy chce, auto ve dvoře, nikde nikoho a alarm se spustí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lako51 Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 Zdravím všechny uživatele zdejšího fóra. Předem se omlouvám těm, co se budou rozčilovat nad tím, že zakládám další téma na alarm Cobra. Rád bych věděl, jaké problémy jste měli se značkou autoalarmů Cobra. Kde jste řešili opravy a s jakým úspěchem. Můj problém je, že hlavně po ránu (nebo delším časovém úseku), když otevírám dveře přes DO (vystřelovák + ovladač alarmu v jednom) spustí se i alarm. Někdy se nedá ani vypnout přes DO. Včera večer jsem se navíc do svého auta skoro nedostal, ať mačkám jak mačkám, dveře se neodemkly (teda pouze páté). Asi tak na 20 pokus se mi podařilo alarm vypnout a odemknout dveře, podotýkám, že mám ze dveří zámky vybrané, pouze je zámek na 5-tých dveřích (pozůstatek po původním majiteli). Zkoušel jsem i druhé DO, stejné problémy. Tak samo problémy s poplachem při odemykání vozu přes zámek 5-tých dveří. Nejhorší je na tom ta nepravidelnost, pomalu abych se bál odemknout vůz. Naštěstí nebydlím mezi paneláky, ale i tak sousedi z toho radost nemají, hlavně já tedy ne. Dělá to tak poslední dva měsíce, před tím naprosta spokojenost. Ještě dodám, že se jedna o vůz Škoda Octavia, MR: 08/2003, výb. Elegance, 1,9 TDi. Bohužel se mi nepodařilo vypátrat typ Cobry, který mám v autě nainstalovaný. V autorizovaném Škoda servisu mi řekli, že Cobry nedělají, příliš drahé a poruchové, připojením na VAG se nenašla žádná chyba. Podle manuálu, který jsem sehnal od kolegy (má k alarmu zvlášť ovladač) to vyhazuje poplach: pokusy o startování -klíč zapalování + 15. Vozidlo parkuji na zahradě, hlídá mi ho alijašský malamut, takže k autu mám přístup jen já. Předem díky za radu. Podařlo se něco zjistit? Mam tu bestii v aute takae a shanim montazni navod, abych ji mohl oborne popravit ( sobrouskou chuti . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 Mám návod jen na tento typ dokument_14.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladan Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 Nejspíš máš model 3868, který se učí ''přesné'' impulsy centrálu. Takže, nejčastější příčina nedeaktivování alarmu jsou bohužel, tady tolik zmiňované problémy mikrospínače v zámcích, ale né na signalizaci otevřených dveří, ale od stavových - lock + safe. Tyto alarmy dělám a jsme montážní středisko Cobra pro dovozce FaB Company Olomouc. Pokud je některý spínač v jakýchkoliv dveří špatný - resp. studené spoje na konektoru na desce v zámku - změní se časování centrálu a alarm to už nerozezná. To, že někdo zmiňuje, že jsou alarmy Cobra tolik poruchové, no, to je diskutabilní, viděl bych to spíš na boj, na kterém alarmu je větší marže. Dělám značky Cobra, Jablotron, Gemini, GT, Magicar, vše noname a každý má něco. Pochopitelně, tvůj alarm je podmíněný přesnými impulsy. A taky, je to kompakt tzn. celý alarm v siréně a to může být problém, kdy při nesprávné instalaci praskne těsnící manžeta a alarm se vyplaví. Tento problém mají všechny značky mající kompakty. Ty píšeš, že se ti auto neodemklo, takže problém je skutečně v autě a né v alarmu. Ten je řízen orig centrálním zařízením. Když tak mi zavolej 777002627. Jo a píše tady dědek - zdravím tě, spolu jsme tento alarm řešili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 7. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 U mě to byl problém s komfortkou 799B ve dveřích řidiče, byly uhnité kontakty, no a rok po opravě opět. Teď už mám rok a něco klid, tak snad to vydrží a zas to neuhnije, je to vcelku nákladné to celé měnit vč. kabelového svazku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 . Jo a píše tady dědek - zdravím tě, spolu jsme tento alarm řešili. Taky tě zdravím Jojo řešili jsme sice ztrátu kodu na vypnutí alarmu ale to je jedno,duležitý je to že jsi člověk který umí a je ochoten pomoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.