Octavia 2.0 Tdi Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 Dobrý den, tak Rs narazník jsem poslal z5 jelikož byl prasklý,ale našel jsem pěkný faceliftový tak se chci zeptat zda normálně pasuje na předface ? A neví někdo jak je to u něj s těma držákama ? Díky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 Zadní facelift by měl být stejný. Já mám jeden, který mi zůstal z přestavby. Je tam ten držák taky, ale menší, viz. foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danno1771 Vloženo 17. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2016 Dobry vecer chcem sa chalani spytat idem davat rs zadny naraznik a co sa tyka skrutiek pouzijem vsetky zo stareho alebo treba prikupit nove? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomiq07 Vloženo 17. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2016 Pouzijes povodne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danno1771 Vloženo 17. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2016 Super dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantomas070 Vloženo 31. Březen 2017 Sdílet Vloženo 31. Březen 2017 Ahoj kluci, uvazujem o koupi RS predniho narazniku, mam O2 FL s parkovac. senzory a taky ostrikovacema. Nasel by se tu nekdo kdo by mi poradil co budu muset dokupovat navic krome (naraznik, mlhy, ledky, mrizky) a kdo by mi to byl ochoten namontovat? Praha a okoli. Diky moc za reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 1. Duben 2017 Sdílet Vloženo 1. Duben 2017 musíš mít nové parkováky, pokud tedy nekoupíš bez děr, mají jiný rozměr (RS odpovídají předFL provedení), budou ti chybět svorkovnice pro LED, mlhovky mají taky jiný konektor. takže předeělání svazků ke světlům, což je hlavní problém spolu s nakódováním BCM = jednotka to musí umět. A s LED... bacha na dvoupiny, nefungují jako DRL, jen jako obrysovky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantomas070 Vloženo 2. Duben 2017 Sdílet Vloženo 2. Duben 2017 Diky moc za odpověď, už jen najít někoho, kdo by mi to uměl vyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiras2011 Vloženo 28. leden 2021 Sdílet Vloženo 28. leden 2021 Zlínský kraj, Olomoucký kraj. Někdo kdo by byl schopný mi pomoct namontovat RS nárazník Octavia 2 po face? Vše bych podle potřeby koupil, práci zaplatil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wašula Vloženo 31. leden 2021 Sdílet Vloženo 31. leden 2021 Kdyby si nikoho nenašel ve Zlínském nebo Olomouckém kraji tak mám jednoho v Jihomoravském co to montoval mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 8. Únor 2021 Sdílet Vloženo 8. Únor 2021 V Olomouckém kraji mi to dělal Václav v Prostějově - tady je kontakt https://www.cardiagnostik.cz Měl jsem dvojku facelift, sehnal si nárazník, ledky, redukce na denní svícení a on mi sehnal řídící jednotku, která to podporovala (tuším 3 500 Kč jsem za ni platil). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Swarlej Vloženo 22. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2022 Zdravím lidi, nevíte náhodou někdo prosím, kde bych co nejlevněji koupil koupil kompletní přední i zadní rs nárazníky na O2. Mám oktávku dvojkovou 2005 tudíž před faceliftem a co jsem se dočetl, mělo by to bez problémů pasovat. Chtěl bych do budoucna komplet přestavět na RS, pokud to jde. Díky za vaše tady a tipy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.