Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Dobrý den,

tak Rs narazník jsem poslal z5 jelikož byl prasklý,ale našel jsem pěkný faceliftový tak se chci zeptat zda normálně pasuje na předface ?

A neví někdo jak je to u něj s těma držákama ?

Díky za odpověd

Zadní facelift by měl být stejný. Já mám jeden, který mi zůstal z přestavby. Je tam ten držák taky, ale menší, viz. foto.

post-79146-0-89647300-1460622454_thumb.j

• 3 měsíce později...

Dobry vecer chcem sa chalani spytat idem davat rs zadny naraznik a co sa tyka skrutiek pouzijem vsetky zo stareho alebo treba prikupit nove? Dakujem

Pouzijes povodne :)

Super dakujem :)

• 8 měsíců později...

Ahoj kluci, uvazujem o koupi RS predniho narazniku, mam O2 FL s parkovac. senzory a taky ostrikovacema. Nasel by se tu nekdo kdo by mi poradil co budu muset dokupovat navic krome (naraznik, mlhy, ledky, mrizky) a kdo by mi to byl ochoten namontovat? Praha a okoli. Diky moc za reakce.

musíš mít nové parkováky, pokud tedy nekoupíš bez děr, mají jiný rozměr (RS odpovídají předFL provedení), budou ti chybět svorkovnice pro LED, mlhovky mají taky jiný konektor. takže předeělání svazků ke světlům, což je hlavní problém spolu s nakódováním BCM = jednotka to musí umět.

A s LED... bacha na dvoupiny, nefungují jako DRL, jen jako obrysovky...

Diky moc za odpověď, už jen najít někoho, kdo by mi to uměl vyměnit.

• 3 roky později...

Zlínský kraj, Olomoucký kraj. Někdo kdo by byl schopný mi pomoct namontovat RS nárazník Octavia 2 po face? Vše bych podle potřeby koupil, práci zaplatil.

Kdyby si nikoho nenašel ve Zlínském nebo Olomouckém kraji tak mám jednoho v Jihomoravském co to montoval mě.

• 2 týdny později...

V Olomouckém kraji mi to dělal Václav v Prostějově - tady je kontakt https://www.cardiagnostik.cz

Měl jsem dvojku facelift, sehnal si nárazník, ledky, redukce na denní svícení a on mi sehnal řídící jednotku, která to podporovala (tuším 3 500 Kč jsem za ni platil).

• 1 rok později...

Zdravím lidi, nevíte náhodou někdo prosím, kde bych co nejlevněji koupil koupil kompletní přední i zadní rs nárazníky na O2. Mám oktávku dvojkovou 2005 tudíž před faceliftem a co jsem se dočetl, mělo by to bez problémů pasovat. Chtěl bych do budoucna komplet přestavět na RS, pokud to jde. Díky za vaše tady a tipy.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.