wrccko Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 ty kokso a kde V Automonte, znamy predajca. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 tak to fakt a namontuju mi to naopak vsak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 tak to fakt a namontuju mi to naopak vsak. Ne ne, normalne to namontuju, az taki tupi nie su. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Ne ne, normalne to namontuju, az taki tupi nie su. mas nejake foto svojej krasky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 mas nejake foto svojej krasky? Pravdupovediac ani nie, len nejake nepodarky, musim to napravit, potom nieco hodim. Ale ten spoiler sa mi paci, je lepsi ako bol na Octavke I. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Mne sa tiez páči. Aj auto potom vyzera ináč. Len peniaze a bude všetko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black007 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Ty jsi ještě to křídlo nepořídil? posílam jsem ti kontakt na člověka,kterej ho tady prodává za 3000Kč a v barvě . tedy jen myslím černé. Mne sa tiez páči. Aj auto potom vyzera ináč. Len peniaze a bude všetko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Ty jsi ještě to křídlo nepořídil? posílam jsem ti kontakt na člověka,kterej ho tady prodává za 3000Kč a v barvě . tedy jen myslím černé. Mne povedal že za 3500 a ked zoberiem aj narazniky tak za 3000. Tak ty si asi jeho kamoš alebo neviem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Ty jsi ještě to křídlo nepořídil? posílam jsem ti kontakt na člověka,kterej ho tady prodává za 3000Kč a v barvě . tedy jen myslím černé. Ako nie ved je nasrubovane na octavke uz od februara. Samozrejme cierna farba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Mne povedal že za 3500 a ked zoberiem aj narazniky tak za 3000. Tak ty si asi jeho kamoš alebo neviem. Aha tak to si jemu pisal, sory, ale to ti ho niekto nukal za 3500kc? Aj nastriekane? ber to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 QUOTE(black007 @ 7.1.2008, 20:52 ) * Neříkej,že křídlo+nalakování+montáž+Škoda servis= 11.000 Kč? !!! U nas na Slovensku je to za 10 papierov s nalakovanim. bleh.gif -------------------- Octavia II 1,9TDi RS spoiler Ja sem to kaky mohl mit levneji,kdyby tam nedaval original RS a kdyby to nestrikal or servis,ale original je original Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black007 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 je pravda,že já to bral i s nárazníkama.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 kolik te vysly ty narazniky? sou original RS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black007 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Oba dva origo v černé barvě,plně osazené,t.j mlhovky,odrazky,mřížky,ostřiky,držáky,park.senzory předek+zadek+RS křídlo =11.500Kč kolik te vysly ty narazniky? sou original RS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 A kde si je kupoval? porat prosim me zane v orig.servisu rekli bez nastriku a barvy i bes par.senzoru 17tisic Ja to musim prestrikat mam barvu antracit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 A kde si je kupoval? porat prosim me zane v orig.servisu rekli bez nastriku a barvy i bes par.senzoru 17tisic Ja to musim prestrikat mam barvu antracit Kde si zohnal farbu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black007 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 máš poslanou SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Oba dva origo v černé barvě,plně osazené,t.j mlhovky,odrazky,mřížky,ostřiky,držáky,park.senzory předek+zadek+RS křídlo =11.500Kč tak to je teda zadarmo. Skoro se mi nechce věřit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 A kde si je kupoval? porat prosim me zane v orig.servisu rekli bez nastriku a barvy i bes par.senzoru 17tisic Ja to musim prestrikat mam barvu antracit sem ti psal, že na bazaru jich je neustále několik. A co vím, tak cena za kus je tak kolem 3 t. . Jenže většinou je to holý a navíc třeba v nevhodný barvě. Proto říkám, že black to za ty peníze pořídil úplně skvěle. Mě jen ten přední přišel skoro na 10 t.. Jenže to zrovna nebyly, tak jsem ho normálně objednal u prodejce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black007 Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 kdyby byly za jiný peníze,asi bych do předělávky nešel.i když koupil jsem eleganci dotaženou z německa na 18" RS a sportovním podvozkem, křídlo jsem tam chtěl stejně dát,tak když jsem pročetl inzeráty,tak jsem neváhal a zakoupil i nárazníky. i Alesio má na něco zajímavé ceny,něco se občas vyskytne tady na bazaru.spíš je to o štěstí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 teď má na bazaru Fantik oba dva v černý barvě a kompletní, za luxusní cenu 9 500,- Kč . Kdybych tehdy tak nespěchal, mohl jsem dost ušetřit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black007 Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 no právě tam jsem nakupoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 tak jsem je včera měnil a nebylo vůbec nic třeba měnit krom tedy svorkovnic na mlhovky,vše pásne bez problémů tak jak má,jen je potřeba zadělat něčím otvory v místě kde je nárazníky přišroubován zevnitř pod lištou jelikož rsový tam šrouby nemá a teklo by tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Když koupím kompletně nastrojené nárazníky a budu je chtít nechat přelakovat, protože mám barvu sahara, nebude nějkaký problém při rozebírání toho nového nárazníku? Myslím třeba jestli tam není nějaký díl přivařený nebo přilepený. Jak jsou třeba na zadním RS nárazníku přidělané odrazky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black007 Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 já myslím,že né... odrazky jsou tam jen zacvaknuté. mřížky,mlhovky a ostřikovače demontuješ bez problémů,jen čidla bude asi větší pakárna dostat ven a pak je tam namontovat,,hlavně se musí láknout jen tenkou vrstvou barvy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.