LuVIrs Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Zkoumal někdo rozdil??? Je možne že u RS je slyšet odfukovani (no jak je ten ventil co pry nejde slyšet a neni vyměněn za ten co to děla) a turbo jak toči? U 1.8T nic neslyšim jen o něco silnějši hluk motoru, ktery to asi překryva? Neni tam to tlumeni na kapotě.. Zajímalo by mě jaké máte zkušeností Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ball Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Mezi normální oktou a RS není žadný rozdíl,ventily jsou stejné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Mara53 Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 snad jedině, když stojíš za auty tak RSko díky koncovce nepatrně víc lahodí uchu,ale MEGA velký rozdíl to není .. jinak motorově stejný, takže i s tím odfukováním turba .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 No to odfukovani je u me slyset celkem krasne, turbo celkem taky kdyz se clovek zaposloucha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 No to odfukovani je u me slyset celkem krasne, turbo celkem taky kdyz se clovek zaposloucha. jj musi to clovek umet slyset a musi tomu chtit verit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 No to odfukovani je u me slyset celkem krasne, turbo celkem taky kdyz se clovek zaposloucha. jj musi to clovek umet slyset a musi tomu chtit verit... Ftipalku ... jedes na besidku ? Te necham poslechnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 ja sem uplnej debil, nic neslysim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 7. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 No to odfukovani je u me slyset celkem krasne, turbo celkem taky kdyz se clovek zaposloucha. jj musi to clovek umet slyset a musi tomu chtit verit... Ftipalku ... jedes na besidku ? Te necham poslechnout pravě že jsem to včera v jednom RS taky krásně slyšel..(po prve) a u mojeho moc ne jen fakt když hodně natahnu uši. Že by to měl lépe odhlučněne? MichalF: dělal jsi nějakou úpravu? Mi přijde že to moje ma hlučnější projev motoru a že se to v tom ztrati.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 No to odfukovani je u me slyset celkem krasne, turbo celkem taky kdyz se clovek zaposloucha. jj musi to clovek umet slyset a musi tomu chtit verit... Ftipalku ... jedes na besidku ? Te necham poslechnout pravě že jsem to včera v jednom RS taky krásně slyšel..(po prve) a u mojeho moc ne jen fakt když hodně natahnu uši. Že by to měl lépe odhlučněne? MichalF: dělal jsi nějakou úpravu? Mi přijde že to moje ma hlučnější projev motoru a že se to v tom ztrati.. Zadne upravy zatim nejsou. Jinak zvukove porovnat s 1,8T 110kW bohuzel nemuzu nemam moznost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 15. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 už ho slyším... stači to trošku vic provětrat a jak si turbo krásně svišti, ale až tak u 4000ot. někdy i dřiv no a uplně good je s otevřenym okynkem to je teprv mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jerry5 Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 presne tak treba otvoriť okienko a počuješ a hlavne malá rychlosť do kopca a otačky okolo 3000 stačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 No to odfukovani je u me slyset celkem krasne, turbo celkem taky kdyz se clovek zaposloucha. jj musi to clovek umet slyset a musi tomu chtit verit... Ftipalku ... jedes na besidku ? Te necham poslechnout pravě že jsem to včera v jednom RS taky krásně slyšel..(po prve) a u mojeho moc ne jen fakt když hodně natahnu uši. Že by to měl lépe odhlučněne? MichalF: dělal jsi nějakou úpravu? Mi přijde že to moje ma hlučnější projev motoru a že se to v tom ztrati.. Zadne upravy zatim nejsou. Jinak zvukove porovnat s 1,8T 110kW bohuzel nemuzu nemam moznost. Hele mohl bych nabidnout na srovnani svou 1.8T, ale asi to moc nepomuze, kdyz mam namontly BOV . To odfukovani zalezi na vzduchovim filtru, kdyz tam mate nejakej sportovni, tak to lehke odfukovani je slyset, jinak musite hooooodne natahovat usi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 jj turbo dělá hezký zvuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Žádný rozdíl - nikdy jsem nic neslyšel ( tedy u sérií ). Turbo začlo bejt slyšet po instalaci lepšího vejfuku. Pop of jako by tam nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 11. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Po roce jsem měl možnost byt svezen mým autem a vychutnat si jízdu v zadu... neskutečně se mi tam líbilo první předpoklad je vypnuté rádio přes mohutne dunění basu to nejde slyšet!! Řídil tata, kterému věřím tak jsem mu dal svoleni spíše příkaz až to protáhne....(satčí k 3000ot. ale dal není na škodu) a nemohl jsme uvěřit svym ušim... už jste to slyšeli?? v předu to fakt slyšet nejde - jAk si vyfuk bruči a při každem přeřazeni tam je takovy nepopisatelny zvuk...... prostě krása ... a jak jsem tady loni založl tuhle diskuzi že neslyšim turbo..jestli se liší zvuk u RS a 1.8T 110 už ho slyšim i při zavřenych oknech a dokonce i jak si odfoukne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evzene Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 hoši stačí zajít na ušní a mě to fučí jak blázen jo jo prostě škodovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
porek Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Ja ho nejvic slysim, kdyz jedu mezi barakama mam trochu otevrene okynko u spolujezdce jedu tak 40km/h na dvojku. Seslapnu plyn a vytocim ji tak na 4000 ot. a pustim zase plyn. Krasny piskani turba a pak ufouknuti. 1.8T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki RS Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 To jak tady někdo psal že motory 1.8T a RS jsou uplně stejné není pravda. V RS je jiné turbo a dává vyšší plnící tlak. Tyto motory jsou rozdílné hlavně hlavně za jízdy. U 110 kW je náběh turba velice plynulý bez turboefektu a hlavně není ho vůbec slyšet. U 132 kW přijde těsně pod 2000 ot. dost výrazný kopanec (na mokru je to nekdy nepříjemné) a je to za nízkých rychlostí v kabině perfektně slyšet. Úplně nejlepší to je když v létě stáhnete okénka a jedete někde mezi domy na 2jku nebo 3jku a když šlápnete na plyn tak si můžete krásně užívat svištící turbínku. A taky je slyšet když uberete plyn takové odpšouknutí turba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.