Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zkoumal někdo rozdil??? Je možne že u RS je slyšet odfukovani (no jak je ten ventil co pry nejde slyšet a neni vyměněn za ten co to děla) a turbo jak toči? U 1.8T nic neslyšim jen o něco silnějši hluk motoru, ktery to asi překryva? Neni tam to tlumeni na kapotě.. Zajímalo by mě jaké máte zkušeností

Mezi normální oktou a RS není žadný rozdíl,ventily jsou stejné

snad jedině, když stojíš za auty tak RSko díky koncovce nepatrně víc lahodí uchu,ale MEGA velký rozdíl to není .. jinak motorově stejný, takže i s tím odfukováním turba ..

No to odfukovani je u me slyset celkem krasne, turbo celkem taky kdyz se clovek zaposloucha. ;)

No to odfukovani je u me slyset celkem krasne, turbo celkem taky kdyz se clovek zaposloucha. ;)

jj musi to clovek umet slyset a musi tomu chtit verit... :D;)

No to odfukovani je u me slyset celkem krasne, turbo celkem taky kdyz se clovek zaposloucha.  ;)

Ftipalku ... jedes na besidku ? Te necham poslechnout :t

ja sem uplnej debil, nic neslysim... :(

• Autor
No to odfukovani je u me slyset celkem krasne, turbo celkem taky kdyz se clovek zaposloucha.  ;)

pravě že jsem to včera v jednom RS taky krásně slyšel..(po prve) a u mojeho moc ne jen fakt když hodně natahnu uši. Že by to měl lépe odhlučněne? MichalF: dělal jsi nějakou úpravu? Mi přijde že to moje ma hlučnější projev motoru a že se to v tom ztrati..

pravě že jsem to včera v jednom RS taky krásně slyšel..(po prve) a u mojeho moc ne jen fakt když hodně natahnu uši. Že by to měl lépe odhlučněne? MichalF: dělal jsi nějakou úpravu? Mi přijde že to moje ma hlučnější projev motoru a že se to v tom ztrati..

Zadne upravy zatim nejsou. Jinak zvukove porovnat s 1,8T 110kW bohuzel nemuzu nemam moznost.

• Autor

už ho slyším... stači to trošku vic provětrat a jak si turbo krásně svišti, ale až tak u 4000ot. někdy i dřiv no a uplně good je s otevřenym okynkem to je teprv mazec B)

-_- presne tak treba otvoriť okienko a počuješ lol a hlavne malá rychlosť do kopca a otačky okolo 3000 stačí

Zadne upravy zatim nejsou. Jinak zvukove porovnat s 1,8T 110kW bohuzel nemuzu nemam moznost.

Hele mohl bych nabidnout na srovnani svou 1.8T, ale asi to moc nepomuze, kdyz mam namontly BOV :D . To odfukovani zalezi na vzduchovim filtru, kdyz tam mate nejakej sportovni, tak to lehke odfukovani je slyset, jinak musite hooooodne natahovat usi :smich:

jj turbo dělá hezký zvuk ;)

Žádný rozdíl - nikdy jsem nic neslyšel ( tedy u sérií ). Turbo začlo bejt slyšet po instalaci lepšího vejfuku. Pop of jako by tam nebyl.

• 8 měsíců později...
  • Autor

Po roce jsem měl možnost byt svezen mým autem a vychutnat si jízdu v zadu... neskutečně se mi tam líbilo :palec2: první předpoklad je vypnuté rádio přes mohutne dunění basu to nejde slyšet!! Řídil tata, kterému věřím tak jsem mu dal svoleni spíše příkaz až to protáhne....(satčí k 3000ot. ale dal není na škodu) a nemohl jsme uvěřit svym ušim... už jste to slyšeli?? v předu to fakt slyšet nejde - jAk si vyfuk bruči a při každem přeřazeni tam je takovy nepopisatelny zvuk...... prostě krása ... a jak jsem tady loni založl tuhle diskuzi že neslyšim turbo..jestli se liší zvuk u RS a 1.8T 110 už ho slyšim i při zavřenych oknech a dokonce i jak si odfoukne... :p

hoši stačí zajít na ušní :D a mě to fučí jak blázen jo jo prostě škodovka :skoda:

• 3 týdny později...

Ja ho nejvic slysim, kdyz jedu mezi barakama mam trochu otevrene okynko u spolujezdce jedu tak 40km/h na dvojku. Seslapnu plyn a vytocim ji tak na 4000 ot. a pustim zase plyn. Krasny piskani turba a pak ufouknuti.

1.8T

To jak tady někdo psal že motory 1.8T a RS jsou uplně stejné není pravda. V RS je jiné turbo a dává vyšší plnící tlak. Tyto motory jsou rozdílné hlavně hlavně za jízdy. U 110 kW je náběh turba velice plynulý bez turboefektu a hlavně není ho vůbec slyšet. U 132 kW přijde těsně pod 2000 ot. dost výrazný kopanec (na mokru je to nekdy nepříjemné) a je to za nízkých rychlostí v kabině perfektně slyšet. Úplně nejlepší to je když v létě stáhnete okénka a jedete někde mezi domy na 2jku nebo 3jku a když šlápnete na plyn tak si můžete krásně užívat svištící turbínku. A taky je slyšet když uberete plyn takové odpšouknutí turba.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.