kops Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 ahoj všem, mám prosbu. Potřebuji sehnat kolové šrouby na Š - Oct I, tedy r.v. 97. Nevím jaké mají stoupání a zda mají kužel jako dosedací plochu. Jediné co vím, že potřebuji 40 mm dlouhé. Poradí mi někdo s popisem a popřípadě kde je seženu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píst Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Když jsem je sháněl já, tak jsem je koupil v Origo servisu Škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrda Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Nebo taky v každé slušnější mototechně, že jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 ahoj všem, mám prosbu. Potřebuji sehnat kolové šrouby na Š - Oct I, tedy r.v. 97.Nevím jaké mají stoupání a zda mají kužel jako dosedací plochu. Jediné co vím, že potřebuji 40 mm dlouhé. Poradí mi někdo s popisem a popřípadě kde je seženu ? http://www.autodilykrc.cz/eshop/detail/sro...d2af4f02f7fac37 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Nedávno jsem je kupoval za 35 kč v mototechně.Jenom nevím proč mi říkal,že mají 2 druhy dle velikosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrda Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Na elektrony mají ty šrouby tu kuželovou dosedací plochu takovou další, jinak délku závitu mám stejnou jak na plecháčích, tak elektronech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Na elektrony mají ty šrouby tu kuželovou dosedací plochu takovou další, jinak délku závitu mám stejnou jak na plecháčích, tak elektronech. šOrig. šrouby na Oktu mají kulovou dosedací plochu a na Alu i plechy jsou stejné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 ahoj všem, mám prosbu. Potřebuji sehnat kolové šrouby na Š - Oct I, tedy r.v. 97.Nevím jaké mají stoupání a zda mají kužel jako dosedací plochu. Jediné co vím, že potřebuji 40 mm dlouhé. Poradí mi někdo s popisem a popřípadě kde je seženu ? Ono také záleží,jaká kola s nimi chceš přišroubovat. Orig šrouby jsou M14x1,5 délka 27,,(měří se závitová část bez hlavy).Mají kulovou dosedací plochu.To vše za předpokladu,že je máš na orig ráfky a je jedno zda Fe nebo Al. To neplatí při použití ráfků od jiných výrobců.V tomto případě se může změnit délka a dosedací plocha šroubu.K novým kolům jsou šrouby dodávány jako příslušenství spolu se středícími kroužky na konkrétní typ auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 9. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 díky moc a děkuji všem za odpovědi. Trochu jsem válčil s tou dosedací plochou, mám možnost koupit pojistné šrouby a hlavně jsem potřeboval novou délku kvůli tomu, že dávám podložky pod kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.