m.s.k Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Zdravím všechny, mohl by někdo poradit? Mám 1,6 75kw 2001, když stojím na místě, na volnoběh, tak jsou v kabině cítit výfukové plyny. Nevěděl by někdo odkud to může jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
20Bad Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 no co se samo nabízí tak prolezt výfukové potrubí zda všude tesní, pak se podivat do kufru na podlahu jestli tam nejsou nejaky díry, kterýma by to šlo dovniř, nebo se mrkni jestli pred tebou není natočenej trabant:-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimTDI Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 já to taky občas cítím...hodně záleží jak fouká vítr, když zezadu nebo lehce zešikma, tak to ventilace nasaje a jde dovnitř... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 no co se samo nabízí tak prolezt výfukové potrubí zda všude tesní, pak se podivat do kufru na podlahu jestli tam nejsou nejaky díry, kterýma by to šlo dovniř, nebo se mrkni jestli pred tebou není natočenej trabant:-)))) no konkrétně tenhle motor studenej smrdí fakt značně... Zato potom, to už je balada. Jojo norma EU4 to už je znát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Nema nekdo podobny problem ? Me prijde, ze mi smrdi v kabine spis nespaleny benzin...uz jsem menil praskou hadicku (harmoniku) z filtru s aktivnim uhlim...je to trosku min, ale to spis bude zimou)...stava se to, kdyz zastavim na krizovatce a chvili stojim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.