Publikováno Březen 10, 200718 r Ahoj všem mám prosbičku, koupil sem Fabii sdi r.v. 2003 a při projetí sebemenší nerovnosti se mi ozývá cvakání z pravé strany palubovky.Stačí když prudce zatočí a to samé cvak... Není to vrzání, které je dost běžné uprostřed. Díky za každou radu!!!!!!!!!!!!
Březen 10, 200718 r Ahoj všem mám prosbičku, koupil sem Fabii sdi r.v. 2003 a při projetí sebemenší nerovnosti se mi ozývá cvakání z pravé strany palubovky.Stačí když prudce zatočí a to samé cvak... Není to vrzání, které je dost běžné uprostřed. Díky za každou radu!!!!!!!!!!!! no treba ist na to vylucovacou metodou...skus dat napriklad kastlik pred spolujazdcom dole...prevez sa a pocuvaj......
Březen 10, 200718 r Delalo me to uplne to stejne, akorat ze na leve strane. Byl to spoj nejakych dvou hlinikovych profilu, na kterych drzi palubovka. Dotazene to bylo dobre ale proste to cvakalo. V servisu mi 2x tvrdili ze jsou to plasty, porad to nejak dotahovali a povolovali, az na potreti sem byl uz vazne nastvanej, tak sem trval na pritomnosti u opravy a konecne si na tom dali zalezet. Tak to povolili, nastrikali mezi to nejakou sracku a zase dotahli a od te doby mam 20 000km klid.
Březen 10, 200718 r Presne ako vraví NiceOne. Ak to máš z pravej strany, tak stačí dať dole bočnú krytku a schránku. Dostaneš sa ku šróbom, ktoré držia kovové konzoly a tieto dotiahneš prípadne môžeš podložiť nejakou podložkou a bude pokoj.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.