italik Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 u tdi 66kw i po vyčištěni mi piskaji zadni brzdy.Najeto 97000km.V servisu nenašli žadnou zavadu obložení jako nové. Předem díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 udělej náběhy a měl by být klid!tzn.zkosit pilníkem oba konce pakny(obložení) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasino Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 (editace) Dělá mě to taky. Mám už druhou OI a u té první to bylo to samý. Dělá to hlavně když je vlhko, ale po pár metrech je klid. Editováno: 11. Březen 2007, autor: Tomasino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobby Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 u tdi 66kw i po vyčištěni mi piskaji zadni brzdy.Najeto 97000km.V servisu nenašli žadnou zavadu obložení jako nové. Předem díky za radu Dělám to, že brzdy dokonale kompletně očistím, odmastím a nastříkám keramickym sprejem spec. na brzdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 u tdi 66kw i po vyčištěni mi piskaji zadni brzdy.Najeto 97000km.V servisu nenašli žadnou zavadu obložení jako nové. Předem díky za radu Dělám to, že brzdy dokonale kompletně očistím, odmastím a nastříkám keramickym sprejem spec. na brzdy Muzes uvest odkaz s popisem na ten sprej ? Jen ze zvedavosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobby Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 u tdi 66kw i po vyčištěni mi piskaji zadni brzdy.Najeto 97000km.V servisu nenašli žadnou zavadu obložení jako nové. Předem díky za radu Dělám to, že brzdy dokonale kompletně očistím, odmastím a nastříkám keramickym sprejem spec. na brzdy Muzes uvest odkaz s popisem na ten sprej ? Jen ze zvedavosti... Nevím jestli se dá někde najít na netu. Používáme ho v práci na brzdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Taky jsem se tady na foru ptal ""Mám zadní kotoučové brzdy.Když nechám auto přes noc venku,tak kotouče trochu nareznou a při rozjedu to škaredě skřípe než se kotouče trochu očistí.To dělá snad každému koho znám,ale můj problém je,že mě to udělá i po delší jízdě,když už jsou kotouče skoro čisté a zahřáté.Většinou to dělá ZL kolo a hlavně jak odbočuji do leva. .Že by ložisko.. ,ale od zadní nápravy nejde slyšet žádný jiný hluk až na to občasné skřípnutí.Kotouče mám skoro nové a i destičky.Ještě dodám,že jak zatáhnu ručku tak PZ strana sedne níž"" A ZATÍM ŽÁDNÁ ODPOVĚD.PORADÍTE.DÍK Snad pomůže ten sprej ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.