Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Daval jsem to na Youtube, ale nejak to p.c.v.lo :angry:

JInak po chipu je to uplne jine auti. Origo FRs srovnavat s ORSI samozrejme nejde je to ostatne 96kw proti 132kw.

Ted je to ??kw proti 132kw -_-

Kdyz budete mit ten chip od Cimbu, uz jste uplne nekde jinde, ze=)))

MichalF :vyfuk je origo, jen bez katu, to tam vrci motorkyod tech posuku:D

Jiank jsme se tam k nim pridali nahodou, byli to fakt blazni, ale my jsme se aspon na jejich ukor bavili=))

Po jejich nesmyslne jizde zrucnosti si ti kluci udelali drahu na tech 300metru a na chvili nas tam pustili -_- Bylo fajn, bych to zopaknul, kdyby se nekdo pridal z okoli, navic by bylo fajn mit kameru na zacatku i konci -_-

Upraveno od Grygy

Daval jsem to na Youtube, ale nejak to p.c.v.lo :angry:

JInak po chipu je to uplne jine auti. Origo FRs srovnavat s ORSI samozrejme nejde je to ostatne 96kw proti 132kw.

Ted je to ??kw proti 132kw -_-

Kdyz budete mit ten chip od Cimbu, uz jste uplne nekde jinde, ze=)))

MichalF :vyfuk je origo, jen bez katu, to tam vrci motorkyod tech posuku:D

Jiank jsme se tam k nim pridali nahodou, byli to fakt blazni, ale my jsme se aspon na jejich ukor bavili=))

Po jejich nesmyslne jizde zrucnosti si ti kluci udelali drahu na tech 300metru a na chvili nas tam pustili -_- Bylo fajn, bych to zopaknul, kdyby se nekdo pridal z okoli, navic by bylo fajn mit kameru na zacatku i konci -_-

Aha ... normalne sem myslel ze tam je nakej ladacek a ze to je zvuk te FRS :D ... Jinak v chiple FRS sem jel a to je jako fakt kulturni povozeni !!!! ;)

• Autor
Daval  jsem  to na  Youtube, ale  nejak  to  p.c.v.lo :angry:

JInak  po  chipu  je  to  uplne  jine  auti. Origo  FRs  srovnavat  s  ORSI  samozrejme  nejde  je  to  ostatne  96kw  proti  132kw.

Ted  je  to  ??kw  proti  132kw -_-

Kdyz  budete  mit  ten  chip  od  Cimbu, uz jste  uplne  nekde  jinde, ze=)))

MichalF :vyfuk  je  origo, jen  bez  katu, to tam  vrci motorkyod  tech posuku:D

Jiank  jsme  se  tam k nim pridali  nahodou, byli  to  fakt  blazni, ale  my  jsme  se  aspon na  jejich ukor  bavili=))

Po  jejich  nesmyslne  jizde  zrucnosti si  ti  kluci  udelali  drahu na  tech 300metru a  na  chvili nas  tam  pustili -_- Bylo  fajn, bych  to  zopaknul, kdyby  se  nekdo  pridal  z  okoli, navic  by  bylo  fajn  mit  kameru  na  zacatku  i konci -_-

Aha ... normalne sem myslel ze tam je nakej ladacek a ze to je zvuk te FRS :D ... Jinak v chiple FRS sem jel a to je jako fakt kulturni povozeni !!!! ;)

Taky jsem jel (dneska) ajede fakt moc slusne

Pekny.

Diesel Forewer -_-

jj musi to bejt vazne super povozenicko!!!! :t ja sem zvedavej o kolik ten chip od toho cimbu tu ORS zvedne, ten narust toho kroutaku vypada dost drasticky!!!!! :huh:

• Autor
Pekny.

Diesel Forewer -_-

nee :p

Pekny.

Diesel Forewer -_-

nee :p

Joooo :Dlol

jj musi to bejt vazne super povozenicko!!!! :t ja sem zvedavej o kolik ten chip od toho cimbu tu ORS zvedne, ten narust toho kroutaku vypada dost drasticky!!!!! :huh:

Jojo souhlas ... :palec2:

jj musi to bejt vazne super povozenicko!!!! :t  ja sem zvedavej o kolik ten chip od toho cimbu tu ORS zvedne, ten narust toho kroutaku vypada dost drasticky!!!!! :huh:

Cimbu ma jeste dost mirny, treba f. Brazdil to zveda vo dost vic.

Cimbu 124Kw a "jen" 352Nm a znam treba Octu 96Kw TDiPD od f. Brazdil.com na 132/396.

Upraveno od JasteR

Jojo, nafta je nafta, benal je benal, kazde ma svoje -_--_--_-

JA dnes vlastne jel taky poprve ve ORSI a musim rict, ze taky supr, akorat Vam to rve mene od toho spodu ;)

Upraveno od Grygy

jj musi to bejt vazne super povozenicko!!!! :t  ja sem zvedavej o kolik ten chip od toho cimbu tu ORS zvedne, ten narust toho kroutaku vypada dost drasticky!!!!! :huh:

a myslis, ze je to realny, jo?? jestli je to podlozeny nejakejma grafama z brzdy, atd... ;)

Link pls :-)

a myslis, ze je to realny, jo?? jestli je to podlozeny nejakejma grafama z brzdy, atd... ;)

Hele, ja uz pomalu neverim ani tem brzdam :angry::angry: Pote uprave toho kamose z Polska, kterej mel na brzde 165ps a ja smaznul jak malinu, no nevim ....

Hele, ja uz pomalu neverim ani tem brzdam :angry::angry: Pote uprave toho kamose z Polska, kterej mel na brzde 165ps a ja smaznul jak malinu, no nevim ....

Jako ze si mu nandal ?? V jakym aute ma 165ps ?

hm, no ono tezko rict, ale tak co uz by melo bejt presnesi, vid? :) je mozny, ze je to do jisty miry zavadejici, ale tak snad alespon o necem to vypovida... ;)

Je to dost znama firma, par lidi z Fabiaclubu co maji FRS tak maji od nich cip

http://www.autopower.cz/index.php?id=cz/ch...me=cz/chip/chip

...o co jsme jel v Octe 96Kw TDiPD co ma od nich cip na 132Kw a 396Nm a jede brutalne B)

Upraveno od JasteR

Je to dost znama firma, par lidi z Fabiaclubu co maji FRS tak maji od nich cip

http://www.autopower.cz/index.php?id=cz/ch...me=cz/chip/chip

...o co jsme jel v Octe 96Kw TDiPD co ma od nich cip na 132Kw a 396Nm a jede brutalne B)

no tak tam udavaj, ze se kroutak zvetsi na 274 Nm, u cimbu to je myslim na 330 Nm....sice cimbu dava ''jen'' 139kW, ale ten rozdil na tom kroutaku je celkem velkej!!!! ;)

Aha uz sem to nasel ... Ale ORS nevim no :

1,8 20V turbo RS - 158kW 274Nm 16.250 Kč 19.338 Kč

• Autor

Jaster myslel asi FRS, tam maji 132kW/180HP/396Nm

U RS maji hodnoty horsi, to by byl lepsi Sportmotor

Upraveno od Saty

1,8 20V turbo RS - 158kW 274Nm 16.250 Kč 19.338 Kč

cenovka dost vysoka, cimbu je zatim na 12T a myslim, ze pujde este o neco niz... ;)-_-

1,8 20V turbo RS -  158kW 274Nm 16.250 Kč 19.338 Kč

Zalezi jak to maji poladeny... zkus se zeptat pokud to nedosahne na brzde stejnych vykonu tak ze chces vratit penize...

Upraveno od JasteR

Jaster myslel asi FRS, tam maji 132kW/180HP/396Nm

U RS maji hodnoty horsi, to by byl lepsi Sportmotor

jj, tak pak mozna jo.... :) jinak SM budeme snad vedet od MartinaRS, kolik maj opravdu kW a Nm... ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.