BadyS Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Dotázek zda má někdo zkušenost dát na RSové tlumiče tyto snižovací pružiny Model: OCTAVIA (1U) Popis: Zatížení [kg] do 910 kg VA -LastBarva černá, snížení [mm] 35, Rok výroby: od: 01.1997 Obj.Kod: 29767-2 Výrobce: H&R Někde se uvadí že je to verze i na RS nekde to neuvádí, má někdo zkušenost s montáži pružin na RSo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Bady,v sobotu jsem je šoupl na moji káru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Bady,v sobotu jsem je šoupl na moji káru no teda, ty jedeš Nakonec po dlouhém googlovaní jsme se dogooglovali že by měli jít ty pružiny i na RS ale verze se zatížením nad 911kg (označení je dobře) takže se to zkusí a uvidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas136 Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Kluci a vám někomu zbyly pružiny z RS jó? , no tak to mi musíte ihned napsat co za ně chcete....to já je moc potřebuju...... Díky Thomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 pěkně to sedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.