srandek Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Na tý první fotce jsou chlapíci celkem vysmátí Jinak mi vůbec nejde do hlavy, jak se mu povedlo to auto takhle rozdělit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 1. Za volantem seděl ten zrzavej a prý zvolil špatný obutí nedávno jsem se hodil link na tuhle nehodu i s popisem akce. Jó tady je vidět kvalita Audi i stromů na západě né jako tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 1. Za volantem seděl ten zrzavej a prý zvolil špatný obutí nedávno jsem se hodil link na tuhle nehodu i s popisem akce. Jó tady je vidět kvalita Audi i stromů na západě né jako tady to nemohlo bejt do toho stromu. Ten by byl naštípanej akorát tak do kamen. To je mi právě divný, že široko daleko není nic vidět. Zase ale nějaký stopy u toho stromu končej. Sem z toho magor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 13. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Popravde receno nedavno sem videl co dokaze rychle rozjete auto udelat v lese a myslim, ze takovejhlech stromu by prerazil vic pokud jel hodne rychle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 jestli někdo zná to místo na koridoru mezi Chomutovem a Mostem, kde vloni v létě vyletěl ze silnice neštastník s Lambem, tak víte, co tam je za pokácenej průsek. Ty stromy tam nebyly silný, zato jich bylo hodně. Bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 jestli někdo zná to místo na koridoru mezi Chomutovem a Mostem, kde vloni v létě vyletěl ze silnice neštastník s Lambem, tak víte, co tam je za pokácenej průsek. Ty stromy tam nebyly silný, zato jich bylo hodně. Bohužel. Jojo to místo tam je pěkné..taková malá paseka tam teď je...a čáry na silnici tam jsou pořád..Jen by m zajímalo kolik tam mastil...pod 200 to být nemohlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 To je nezodpovědnost. Odejít od auta a nechat klíčky v zapalování. také mě to pobavilo...místo řidiče netknuté Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 jestli někdo zná to místo na koridoru mezi Chomutovem a Mostem, kde vloni v létě vyletěl ze silnice neštastník s Lambem, tak víte, co tam je za pokácenej průsek. Ty stromy tam nebyly silný, zato jich bylo hodně. Bohužel. Jojo to místo tam je pěkné..taková malá paseka tam teď je...a čáry na silnici tam jsou pořád..Jen by m zajímalo kolik tam mastil...pod 200 to být nemohlo... myslím, že tehdy se psalo v novinách, že 270 km. A nebyl první ! Pár měsíců předtím se tam zabili kluci s A8. Ty jeli "jen" 250 km, protože je omezovač na víc nepustil. Na silnici jsou dvě muldy. Ta první tě nadhodí a druhá vykopne ze silnice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 5. borecek mel evidentne stesti...ale toho auta je mi fakt lito Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Ty audiny toho asi moc nevydrží. http://zpravy.idnes.cz/audi-po-srazce-s-au...20743_krimi_ost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.