Goose Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Zdravím, pokud jste někdy někdo řešili jak dodělat do starý oktávky držák nápojů, tak něco podobnýho sem viděl v SEATu... Takže sem si večer sednul a z kusu plastu a hliníku udělal cca tohle. Osvědčilo se to perfektně, nepřekáží to a nic z toho nepadá! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Krásná čístá práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppfox Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Dóóóst dobrý škoda, že mě by to tam nešlo (mám to plný nějakých ovladačů ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 pěěěěknéééééééééé a co postup výroby připojíš nám ho sem??? Děkuji pěkně za všechny!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goose Vloženo 13. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Zdar všem, nevěděl jsme zda to bude pro někoho tak zajímavé, takže rád popíšu výrobu Stačí vyndat dvě záslepky které tam byly a vyříznout mezi nima tenkej sloupek cca 5mm širokej. Tím vznikne otvor pro držák. No a potom stačí jen změřit přesnou šířku, výšku a hloubku vzniklé díry. Podle ní sem udělal z obyč. plastu na reklamní cedule (cca 2-3mm silnej) tubus, po stranách dvě vodítka na hliníkový kolejnice (takový L-ko z obi cca 10x10mm) a na to uz jen nahoru nalepit dalsi desku plastu s vyříznutou dírou. Pokud bude zájem, tak to nafotím i zezdola, tam je vidět takovem minimechanismus kterej vyklápí dolní držák aby kelímek nepropad Pak už jen dopředu z kousku plastu čelo (trochu ho předehnout aby kopírovalo tvar palubky) a je to. Všechno dělaný metodou pokus omyl. Všechno lepený vteřiňákem, poté stříkaný zakladovkou na plasty (všichni tvrdili že to na tom plastu nebude držet ale držíííí!) plničem, přebroušený, a nastříkaný černou matnou. Jediná nevýhoda: pár kapek coly který tam zůstali asi tři dny (sem dobytek, vim) tu barvu v místě dotyku spolehlivě rozežere Jo a je to dimenzovaný na všechny velikosti nápiojů od MeCa )) A to vlevo vedle je vnitřní teploměr s indikací klimatizace a vnitřní cirkulace )) To originál podsvícení tlačítek klimy a klapky nebylo ve dne vůbec vidět, takže sem nevěděl zda klimuju (teda věděl, nebylo mi vedro, ale mám úchylku na kontrolky a tlačítka, čím víc, tím líp). Vypnutej není skoro vidět, jinak svítí červěně a mění intenzitu svitu podle podsvícení palubky Nafotím též Škodě zdar! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanic Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 A nějákej šikovnej držák nápojů do faceliftu by nebyl??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 A nějákej šikovnej držák nápojů do faceliftu by nebyl??? To je snad to samý, ne ? Záleží na tom, kolik máš volných tlačítek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavianus Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Mě by taky zajímal držák do faceliftu. Mám tam ale záslepku jen jednoho tlačítka. Je to tam co je vyhřívání sedaček. To si ale budu dodělávat toto léto, takže budu mít tu konzoli plnou funkčních tlačítek. Chtělo by to vymyslet nějak jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Ten držák je moc šikovnej!Perfektní práce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Pekny, nechces je vyrabet a prodavat? Nechce se mi s tim delat a urcite nebudu sam, kdo by mel zajem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Kdo umí ten umí, pěkná práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olasafir Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 pekne ... zrovna resim podobny problem, ale mam jiz novou palubvku a nejak chytre bych vyuzil policku pod radiem...nejlepeji prave na drzak napoju...vim, ze se mi pak zobtizni ovladani radia, ale ta policka je uplne k nicemu a drzak na piti tam kolem sebe nikde nemam...nemel by nekdo radu? treba jestli se nedela nejaky original skoda, ktery by v okoli ridice mohl slouzit jako drzak na piti? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goose Vloženo 22. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Je pravda ze tohle je pouzitelny jen na tu starou pristrojovku, nicmene diky za pochvalu, potesi ! Na kseft bych to asi vyrabet neumel, predne top fakt bylo delany metodou tady pripilovat, tamhle obrousit, takze sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Je pravda ze tohle je pouzitelny jen na tu starou pristrojovku, nicmene diky za pochvalu, potesi !Na kseft bych to asi vyrabet neumel, predne top fakt bylo delany metodou tady pripilovat, tamhle obrousit, takze sorry Skodaaaaa, velikaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goose Vloženo 22. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Je pravda ze tohle je pouzitelny jen na tu starou pristrojovku, nicmene diky za pochvalu, potesi !Na kseft bych to asi vyrabet neumel, predne top fakt bylo delany metodou tady pripilovat, tamhle obrousit, takze sorry Skodaaaaa, velikaaa A za druhe, coz sem nedopsal,ted vymyslim uz drzacky do OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 no na vyměněnou palubku to tu už taky někde bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 tak já vám tedy poradím jednoduchej držák,kdo si ho podle tohoto obrázku udělá, pošle mi za můj patent 20 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 držák v akci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 jóóó,je to použitelné ve staré i v nové octě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 no hele jsem to věděl, že se tu Kája objeví sám ... Karlosi hele ta první fotka je moc malá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 jendo ty máš dobré oči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 jendo ty máš dobré oči no právě, že už néé doufám, že se letos někde uvidíme a pokud se nepletu tak jsi sem dával i držák do prostoru pod rádiem není-liž pravda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 jo tenhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olasafir Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 tak tenhle by mi moc zajimal...co potrebuji k tomu, abych ho mohl mit? )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 sehnat ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.