Marios Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Ja mám na 17" Zenitech gumy Bridgestone Potenza RE050 225/45/17 už z výroby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 já bych to viděl spíš, že ses ohnul k přítulce při čekání na auto.. ale k věci..sem netušil, že se na gumě dá poznat datum výroby.. tak já mááám všechny gumy stejný týden výroby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 tak já mááám všechny gumy stejný týden výroby Dobrá zpráva Dneska když jsem rovnal ve sklepě zimáky, tak jsem si na Tebe vzpomněl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 tak já mááám všechny gumy stejný týden výroby Dobrá zpráva Dneska když jsem rovnal ve sklepě zimáky, tak jsem si na Tebe vzpomněl aspoň něco, páč jsem se dnes dopolko při chipování zase rozohnil nad bývalým majitelem mého auta.. ale to je škoda mluvit a hlavně sprostě.. kola jsou 48/04 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Aj ja mám všetky gumy vyrobené v rovnaký týždeň. Takže to tvoje auto asi niekto poriadne potrápil a bolo potrebné meniť gumy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Aj ja mám všetky gumy vyrobené v rovnaký týždeň. Takže to tvoje auto asi niekto poriadne potrápil a bolo potrebné meniť gumy. Ani mi nemluv, bol to pekny somar.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Aj ja mám všetky gumy vyrobené v rovnaký týždeň. Takže to tvoje auto asi niekto poriadne potrápil a bolo potrebné meniť gumy. Pokud to bylo na mě, tak si spíš myslím, že díky tomu, že Okinka jezdila v Bouli, tak liťáky ležely přes zimu někde ve skladu a tam se mohly promíchat, prt. se v datu výroby liší jen o týdny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 To snáď nie, lebo každé auto má inak zjazdené gumy. Ale zase vylúčiť sa to samozrejme na 100% nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 To snáď nie, lebo každé auto má inak zjazdené gumy. Ale zase vylúčiť sa to samozrejme na 100% nedá. Nedivil bych se vůbec ničemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.