vinklec Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Neznáte někdo nějakou firmu která rovná alu disky??Potřebuji přerovnat disky než přezuji na letní .Jedná se mi o lokalitu Zlínsko, Kroměřížsko,Vyškovsko případně i něco kolem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Olomouc by ti nepomohl?? Tel: 605 516 250, sídlí v bývalých mrazírnách. Nebo třeba tady: Opravy - autodisky Chrudim Další je třeba tenhle Aluservis Brno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misacek Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Zlin-Jaroslavice maji i webove stranky http://www.rovnanidisku.com/ a nekdo to dela i v Želechovicich (taky cast Zlína) ale o tomto nemam vice informaci.. Snad ti to pomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaza01 Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Já jsem svoje kola dal do té Chrudimské firmy jak píše Milan, kompletní renovace. Domluva byla skvělá,ale trochu jim to trvá nalakovat. No sem zvědavej na výsledek, už se těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 15. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Zlin-Jaroslavice maji i webove stranky http://www.rovnanidisku.com/ a nekdo to dela i v Želechovicich (taky cast Zlína) ale o tomto nemam vice informaci.. Snad ti to pomuze Zítra se zastavim ve Zlíně tak jsem zvědav jak se domluvim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dan-zlin Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 v jaroslavicich je drahy, nějak mu to stouplo do hlavy. Já rovnám v želechovicích u p. Coufalíka, rovná hlavně pro závodní auta, ale bere i ostatní. Velice příjemný člověk a velmi dobrá kvalita a ceny. Kdyžtak napiš a pošlu ti číslo, je-li to ještě aktuální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.