Ramses Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Mám dotaz! Koupil jsem FRS a maník od kterého jsem ji kupoval tvrdí, že je nachipovaná. Když mám pochybnosti, je nějaký způsob jak poznat jestli je nebo není nachipovaná? Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 No jestli znáš někoho s Fabií RS tak si dejte rozstřel někde na málo používané silnici nebo rozbij prasátko vem 1 000kč a zajeď na motorovou brzdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Nebo porovnat mapu se seriovou, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ramses Vloženo 13. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 No jestli znáš někoho s Fabií RS tak si dejte rozstřel někde na málo používané silnici nebo rozbij prasátko vem 1 000kč a zajeď na motorovou brzdu. Ze Zlína nebo jeho okolí nikdo s RSem není co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Frydek-Mistek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 No jestli znáš někoho s Fabií RS tak si dejte rozstřel někde na málo používané silnici nebo rozbij prasátko vem 1 000kč a zajeď na motorovou brzdu. Ze Zlína nebo jeho okolí nikdo s RSem není co? zmeraj zrychlenie ale pruznost zrychlenia a porovnaj zo seriovymi udajmi ak tam budu dost velke rozdiely tak je nachipovana. p.s.: ak je nachipovana tak dymi, huli ako blazon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ramses Vloženo 14. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 p.s.: ak je nachipovana tak dymi, huli ako blazon No a v tom je ten problém, dým je, ale ne zase až tak velký jako u Grygyho na tom videu, jak závodil s tou ORSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kinetick Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Čao! já jsem ze ZL, můžem zkusit zrychlení RS vs. 1,4 MPi... dám ti náskok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ramses Vloženo 14. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Čao! já jsem ze ZL, můžem zkusit zrychlení RS vs. 1,4 MPi... dám ti náskok Super tak se můžeme domluvit jenom škoda, že to neřeší můj problém. Konenčě někdo ze Zlína Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 (editace) p.s.: ak je nachipovana tak dymi, huli ako blazon No a v tom je ten problém, dým je, ale ne zase až tak velký jako u Grygyho na tom videu, jak závodil s tou ORSI Tohle je jeste to jedno z nejmensich huleni Vcera Praha -Ostrava a zpet, schvalne jsem umyl koncovku a je lehce coudla , tak jak pred chipem Ramses:udelej si vylet na kavu k nam nahoru, mas to par kilaku a prubnem to, mozna by zase prijel i Saty s ORSI. Editováno: 14. Březen 2007, autor: Grygy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 No jestli znáš někoho s Fabií RS tak si dejte rozstřel někde na málo používané silnici nebo rozbij prasátko vem 1 000kč a zajeď na motorovou brzdu. Ze Zlína nebo jeho okolí nikdo s RSem není co? já jo. Zlín. Ale mám to taky chiplé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ramses Vloženo 15. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 No jestli znáš někoho s Fabií RS tak si dejte rozstřel někde na málo používané silnici nebo rozbij prasátko vem 1 000kč a zajeď na motorovou brzdu. Ze Zlína nebo jeho okolí nikdo s RSem není co? já jo. Zlín. Ale mám to taky chiplé Ty jsi ze Zlína? Super, hoď mi sem na sebe kontakt, třeba telefon, nebo mail. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ramses Vloženo 15. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 p.s.: ak je nachipovana tak dymi, huli ako blazon No a v tom je ten problém, dým je, ale ne zase až tak velký jako u Grygyho na tom videu, jak závodil s tou ORSI Tohle je jeste to jedno z nejmensich huleni Vcera Praha -Ostrava a zpet, schvalne jsem umyl koncovku a je lehce coudla , tak jak pred chipem Ramses:udelej si vylet na kavu k nam nahoru, mas to par kilaku a prubnem to, mozna by zase prijel i Saty s ORSI. Možná by jsem mohl, nějak bychom se mohli domluvit. Není to vůbec špatný nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 No jestli znáš někoho s Fabií RS tak si dejte rozstřel někde na málo používané silnici nebo rozbij prasátko vem 1 000kč a zajeď na motorovou brzdu. Ze Zlína nebo jeho okolí nikdo s RSem není co? já jo. Zlín. Ale mám to taky chiplé Ty jsi ze Zlína? Super, hoď mi sem na sebe kontakt, třeba telefon, nebo mail. 602511497 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.