MichalJ Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Prosím o pomoc s nastanením programu VAG COM 304. Na stránce Options dám správný com port a test kabelu - hodí to okno: Com port OK, Adapter 0- found, ready, fast synchro NO.Dál nejde kabelem načíst nic, vždy se chvílku snaží a pak hodí chybu. Běží to na starým nouťasu Win95. Musí se v Option-ech ješte něco nastavovat? Předem dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Prosím o pomoc s nastanením programu VAG COM 304. Na stránce Options dám správný com port a test kabelu - hodí to okno: Com port OK, Adapter 0- found, ready, fast synchro NO.Dál nejde kabelem načíst nic, vždy se chvílku snaží a pak hodí chybu. Běží to na starým nouťasu Win95. Musí se v Option-ech ješte něco nastavovat?Předem dík A tento kabel ti už někde chodil. Je to Com , nebo USB, nesnažíš se náhodou používat nějaký převodník na USB ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 13. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Je to com a připojuju ho do com (bez usb) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Zkoušel jsem kdysi VAG-COM 208.1 na notebooku Compaq Contura Aero 4/25 s W95. Notebook evidentně nestíhal. Občas se sice komunikace s řídícími jednotkami navázala ale brzy přestala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Moje nastavenie - funguje. Skús to rozchodiť pomocou testovacieho softu pre VAG. Ak ho nemáš, napíš koalasystem@zoznam.sk Aký máš kábel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 ja mám takto a beží to aj s USB aj RS232 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 14. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Vyřešeno - Na lepším noťasu to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.