Přejít na obsah

Porucha ABS

S0T0

Doporučené příspěvky

tak si vcera jedu ze skoly,a asi po 20km se behem jizdy rozsvitila kontrolka ABS a ta vystrazna kontrolka s vykricnikem,no docela sem se lekl bo sem nevedel co a jak,tak sem zastavil,vypl motor,pockal a znova nahodil a kontrolky normalne zhasly,ale po chvilce jizdy se zase rozsvitili....tak nevim jestli treba nejsou jenom zanesene ty cidla ci co...nevite cim to muze byt? zkousel sem brzdit,tak to brzdi,ale normalne bez ABS... :disgust:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To mi svítilo taky a krásně jasně mi svítila světla. Bylo v tahu relátko u alternátoru.

A nehrálo mi rádio... Zkus změřit napětí na baterii a motor trošku protočit. Jestli bude napětí kolem 14V téměř konstantní je to v pořádku, když bude vyšší a s otáčkama kolísat, tak to relátko rychle vyměnit.

Ale třeba budeš mít jinou závadu. Asi to bude chtít napíchnout na VAG.

Co můžeš ještě udělat sám, je zkontrolovat hladinu brzdovky a projít kabely a konektory.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...