Březen 20, 200718 r Mám na Fábce kola na Octávky "Elegant" a pneu 195/50/15 a luxus. Ani to snad na autě nikdo nemá. Tak minimálně budem dva.
Březen 20, 200718 r Autor Takze neni duvod se bat dat tam origo, nejsou nekvalitni. Ja osobne z 90% koupim Skodovkacke. Jinak momentalne nejede server od skody, resp. nejede sekce s prislusenstvim. Cili je lepsi napsat nazev kola. Ale zajimave je, ze se moc neozyvaji lidi, kteri maji jine nez Skodovkacke.
Březen 20, 200718 r Ale zajimave je, ze se moc neozyvaji lidi, kteri maji jine nez Skodovkacke. ad1-nemůžou je posoudit,protože je nemají ad2-nechtěl jsi řešit design a to je zřejmě ten důvod proč je nemají
Březen 21, 200718 r Takze neni duvod se bat dat tam origo, nejsou nekvalitni. Ja osobne z 90% koupim Skodovkacke. Jinak momentalne nejede server od skody, resp. nejede sekce s prislusenstvim. Cili je lepsi napsat nazev kola. Ale zajimave je, ze se moc neozyvaji lidi, kteri maji jine nez Skodovkacke. já jezdim a jezdil jak na origo od škody tak na jinejch kolech , neozývám se proto, že už se mi to nechce řešit origo kola se mi líběj(nebo po designoví stránce mi stačej tak na zimu ) na leto bych je nedal, většinou jsou moc uzký a maj vysoký ET a na to že to právě neni nic ex, tak jsou i drahý
Březen 23, 200718 r Autor Tak jsme se nedobrali kloudného výsledku. Žádné vyložené varování proti některé značce. Čili ať už koupím Škoda, Dezent, Borbet, nebo OZ neprohloupím. Děkuji všem zůčastněným a kdyby ještě někoho z vás něco napadlo, klidně pište.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.