Pepa... Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Mám na Fábce kola na Octávky "Elegant" a pneu 195/50/15 a luxus. Ani to snad na autě nikdo nemá. Tak minimálně budem dva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eflik Vloženo 20. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Takze neni duvod se bat dat tam origo, nejsou nekvalitni. Ja osobne z 90% koupim Skodovkacke. Jinak momentalne nejede server od skody, resp. nejede sekce s prislusenstvim. Cili je lepsi napsat nazev kola. Ale zajimave je, ze se moc neozyvaji lidi, kteri maji jine nez Skodovkacke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Ale zajimave je, ze se moc neozyvaji lidi, kteri maji jine nez Skodovkacke. ad1-nemůžou je posoudit,protože je nemají ad2-nechtěl jsi řešit design a to je zřejmě ten důvod proč je nemají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Takze neni duvod se bat dat tam origo, nejsou nekvalitni. Ja osobne z 90% koupim Skodovkacke. Jinak momentalne nejede server od skody, resp. nejede sekce s prislusenstvim. Cili je lepsi napsat nazev kola. Ale zajimave je, ze se moc neozyvaji lidi, kteri maji jine nez Skodovkacke. já jezdim a jezdil jak na origo od škody tak na jinejch kolech , neozývám se proto, že už se mi to nechce řešit origo kola se mi líběj(nebo po designoví stránce mi stačej tak na zimu ) na leto bych je nedal, většinou jsou moc uzký a maj vysoký ET a na to že to právě neni nic ex, tak jsou i drahý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eflik Vloženo 23. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Tak jsme se nedobrali kloudného výsledku. Žádné vyložené varování proti některé značce. Čili ať už koupím Škoda, Dezent, Borbet, nebo OZ neprohloupím. Děkuji všem zůčastněným a kdyby ještě někoho z vás něco napadlo, klidně pište. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 je v podstate jedno ake , len aby sa tebe pacili , o to vlastne ide - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 16. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2010 pre skodovku robi RONAL Moje 17" na O2 vyrobili ATS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.