Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim.. mam otazku... ked vytiahnete klucik zo spinacej skrinky tak sa vam rozsvieti stropne svetlo??? mne nie... je to zavada? alebo sa to da niekde nadstavit? mam fabku rv 2000 september.. vybava komfort... proste ked vyberiem klucik zo skrinky myslim ze by sa malo svetlo rozsvietit.. dakujem za namety...

Pozri sa VAGom či máš dobre nakódovanú BSG...

post-10-1173892373_thumb.jpg

• Autor

SUPER dakujem bolo to zle v BSG ... vsetko je OK

• 5 let později...

mam ten isty problem, viete mi napisat podrobnejsie ako to spravit lebo toto so moc nepochopil

ke kódování BSG přičti 8

sorry ale neviem co je BSG, vo vybere riadiacich jednotiek nic take nemam (dufam ze ma nezjete za tento prispevok) :kol-28:

Je to adresa 09 elektronika1

Takze kod opravny prepisat z 13765 na 13773? A so softwarovym kodom treba nieco robit?

post-77314-0-72907300-1351430805_thumb.j

kód opravny nech tak jak je.. změň soft. kódování

tak dnes to skusim spravit snad nic nedodrbem :D :D

tak som to isiel spravit a prepisat soft kodovanie ale po zadani hodnoty 17424 mi to neulozilo skusil som nahrat asi 3x a vzdy tam bola stara hodnota, tak ako to spravit potom?

Upraveno od medo81

nikto nevie poradit???

nemáš náhodou nějaký modrý čínský kabel??

presne

tak bych viděl tu chybu tady.. nech si to udělat u někoho kdo má kvalitní kabel.. on z nějakého důvodu ten čínský stojí jen dvě stovky..

toto ze nikoho nepoznam...jedine ak niekedy dam auto do servisu tak hned im poviem nech to spravia lebo keby som siel za nimi len s tym tak zapytaju si nekrestanske peniaze

tak dnes som si vsimol ze po vytiahnuti kluca sa rozsvieti len to trva cca 7 sekund a mne sa zda ze by to malo byt hned nie?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.