olaf Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Ahoj hledal sem a nenašel potřeboval bych poradit jak aktivovat odskok kufru na mé octavii,jestli je to možné?Stahování oken dálkou mě funguje.Poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Ahoj hledal sem a nenašel potřeboval bych poradit jak aktivovat odskok kufru na mé octavii,jestli je to možné?Stahování oken dálkou mě funguje.Poradte Možné to není, octavia 1 žádný odskok z fabriky nikdy neměla. Kocht tady řešil jeho dodělání, ale je to celkem investice. Je to tak týden, zkus pohledat lépe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 15. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 tovarně to sice není ,ale určitě to jde.,stahovaní oken přes do. taky neni origo,a přitom to funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 (editace) A ja ti vravím tiež že to "nejede" Jedine kúpiť odskok kufru.... http://www.levnealarmy.cz/centralni-zamyka...0-detail-53.htm a ten ovládať na diaľku.... Editováno: 15. Březen 2007, autor: octavio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 tovarně to sice není ,ale určitě to jde.,stahovaní oken přes do. taky neni origo,a přitom to funguje? Není origo? Myslím že je celkem rozdíl v tom, co jednotka podporuje, a co z toho pustí fabrika ven. Okna jsou opravdu jenom o komfortce. Odskok je o mechanickém provedení zámku. Můžeš to přes komfortku zkoušet jak chceš. Komfortka ten zámek dokáže jenom odemknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 23. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 špatně řečeno měl jsem na mysli odemčení pouze pátych dveří ,bez odemčení cedlého auta .A to jde,a už to funguje.tak zatím dík . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlastič Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Ahoj, jak to jde? Mě by to taky zajímalo, řeším podobný problém. Máš 3-tlač. ovladače předpokládám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 15. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Ahoj, jak to jde? Mě by to taky zajímalo, řeším podobný problém. Máš 3-tlač. ovladače předpokládám? třítlačítkovej 1J0 ,a pro odemčení kufru podržet tl. asi 5 vteřin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.