2litr Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Před dvěma roky jsem koupil dvoulitr.Auto super, při sport. jízdě žere víc ale při pohodovce např. V.Tatry Ostrava i v 5ti lidech jsem schopen jet za 6l. Jezdím tudy častěji, takže to mám ověřené. Na této stránce jsem četl různé příspěvky a tak se chci taky přidat.Před 3mi měsíci mi to začlo při prudším přidání plynu cukat, skoro se až dusit ale po chvilce se motor chtěl zbláznit a roztrhat gumy. Vyměnil jsem svíčky(zážitek) ale nic. Zajel jsem tedy do škodovky na vag, tam mi za 3 stováky zjistili, že 3tí válec má příliš bohatou směs. Jinak vše OK. Kdybyste někdo věděli neco bližšího, byl bych rád. Jinak příští týden jedu do neznač. servisu kde jsem se byl již poptat (prý vstřikovač). Po eventuální návštěvě servisu budu rád informovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Podle mě váhy... klasický příznaky...pořád nic a najednou kopanec jak kráva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2litr Vloženo 15. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Nevím jestli váha. Jednou jsem zkusil při nastartovaném motoru vypojit konektor váhy a motor okamžitě zdechl. Při odpojené váze jsem už ale nezkusil startovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Nevím jestli váha. Jednou jsem zkusil při nastartovaném motoru vypojit konektor váhy a motor okamžitě zdechl. Při odpojené váze jsem už ale nezkusil startovat. Při odpojený váze to neudrží volnoběh, takže takový testování je k ničemu...spíš se odpojuje lambda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2litr Vloženo 15. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Tím odpojením váhy jsem sledoval to, že jestliže je váha úplně v háji, čímž motor jede asi v nouz. režimu, by se tím pádem nemělo nic změnit. Jenže motor padl takže se změnilo. Z toho usuzuji, že je váha dobrá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 No takhle, většinou se odpojí a potom se nastartuje, ale při běžícím motoru nevím co to udělá...zkus najít někoho kdo by ty váhy na chvíli půjčil a zkus to...to je asi nejjistější způsob, mě se váhy tvářily že jsou ok a taky byly v háji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2litr Vloženo 15. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Jenže proč by vag psal 3tí válec bohatá směs? Lambda by tohle přece nemohla poznat. Je už přece ve spojeném potrubí. Musí to být někde před tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mickey Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Já měl na 2.0 něco podobnýho, cukání při výraznějším přidání plynu, vyřešila to výměna jednoho kabelu ke svíčce (u mě to byl ten nejkratší, prý odchází nejdřív), od té doby v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2litr Vloženo 15. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 I o tom jsem uvažoval. Asi nekde zkusím půjčit kabel a uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.