Hynek Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Prosím o radu,najednou mi přestali fungovat pravé zadní dveře.Nestahuje se okno,nezamykají se a ani nesvíti ledka.Nevíte někdo čím by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Ahoj... bud vadny mozek na stahovačce.....nebo přelámaný svazek dveří ......častá závada staršího vozu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hynek Vloženo 19. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Vyřešeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Mě to dělalo na dveřích řidiče, ještě k tomu se přidaly pak časté falešné poplachy autoalarmu, nakonec nešly zamykat žádné dveře, okna staovat také ne, nebo spíš vytáhnout způsobila to oxidace kabelu, resp. spojky mezi kabelem a motorkem stahování okna. Po výměně vše O.K. Vozítko je Škoda Octavia 1.9 TDi, MR2003 což mě překvapilo, jak málo to vydrží ale nakonec Autocentrum Lukáš v Rožnově pod Radhoštěm se pochlapil nějak to domluvili s Mladou Boleslaví a vše vyměněno, nestálo mě to krom prvotního zjištění problému ani kačku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wascheck Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Vyřešeno a jak? Se podel pro dalsi generace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hynek Vloženo 19. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Vyřešeno a jak? Se podel pro dalsi generace Byla vypadlá svorkovnice u pantu dveří.Tam kde vedou všechny kabely do dveří,v té gumě.Díky pohotovému servisu u Garnyho byl problém lokalizován a vyřešen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 jo jo to byla zase závada co??? hynku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.