dědek Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Dnes vedle mě na parkovišti u motorestu zaparkoval Seat toledo. Celkem běžná věc. Ale když vystoupil a zamknul tak se mu sklopila zrcátka. Jsou uplně stejná jako na Octavce.Taky jsem vystoupil a ať jsem mačkal jak jsem mačkal (DO) zrcatka se mi ani nepohnula. Je to original nebo je to výplod nějakého domácího kutila? Viděli jste to něko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Nějaký Toleda to mají - origo A dost jiných značek taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 17. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Zě to mají ostatní auta to vim.Už jsem taky viděl jiné než Škodovku Jde mi o to proč jsem ještě neviděl na škodě, když ty zrcátka jsou stejný. Docela by se mi to líbilo. Nebo už to někdo má na octavce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 (editace) Dobrá inspirace do budoucnosti... Editováno: 17. Březen 2007, autor: Aidolon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Sklapeni zrcatek muze mit Superb (jako varianta vybavy, ma pro to pozici joysticku), ovsem jestli to umi sklapet i v zavislosti na zamceni vozu, to netusim. U Octavie jsem to jeste nevidel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Dnes vedle mě na parkovišti u motorestu zaparkoval Seat toledo.Celkem běžná věc. Ale když vystoupil a zamknul tak se mu sklopila zrcátka. Jsou uplně stejná jako na Octavce.Taky jsem vystoupil a ať jsem mačkal jak jsem mačkal (DO) zrcatka se mi ani nepohnula. Je to original nebo je to výplod nějakého domácího kutila? Viděli jste to něko? borci tady davaj zrcatka z ,,dvojek'' prasatu..a dalsich jinych koncernovych pecek..tak proc nezkusit neco z toleda?.. ja jsem jeste tydlety skalpeci osobne nevidel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 17. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Je mi divný že to není ani na OII. Je to docela praktická věc. U toho seata to bylo na dálku po zamčení. Po zkušenostech z parkovišť s lidma kteří vám dveřma 20let staré škodky praští do čehokoli na tom vašem.Zasloužily by Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrda Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Soused má 307 pažouta v kombálu, jak zamkne, zrcátka se zaklopí ke kastli. Móc pěkný! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 17. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 To mě je jasný že to umí spousta jinejch aut Přemyšlim proč to neumí to moje a jak ho to naučit,když to segra ze Španěl umií Jestli to ten seat ma origo tak to znamená že to koncern dělá nebo dělal. Vrtá mi havou jakto že se to neobjevilo ani za příplatek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 jj dalsi dobra vec na zavady a na zakladani dalsich tun temat typu - neodklapeji se mi po odemceni zrcatka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 jj dalsi dobra vec na zavady a na zakladani dalsich tun temat typu - neodklapeji se mi po odemceni zrcatka no mě to nefungovalo na xedosu a opravit to skoro nešlo... teda ani rozebrat a tak jsem se na to vyflákl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 18. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 jj dalsi dobra vec na zavady a na zakladani dalsich tun temat typu - neodklapeji se mi po odemceni zrcatka Možná máš pravdu. Ale jakmile to někdo bude mít a dá návod jak a kde to sehnal a kdo mu to zapojil tak potom tu bude ješte daleko víc témat typu "Kdo umí zapojit ..." "Kde se to dá sehnat"atd Jako například změna podsvícení,okna na dálku aj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.