Petris Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Váhám jestli ho nemám pořídit, takovou tu kostičku, ale nevím, jestli by to nebyl krok zpět. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Nebyl, ver mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Nevěř mu Ale klidně si tu tmavou kostičku pořiď , vypadá to dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Tsssss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 I ja te v tom podporim, sam mam tmave bocni blinkry na cerny magicky... A Martinoslavovi bych veril, vzdyt ho pustili i do televize! Jinak foto zde - Jirkasss V//RS snad promine, nemam souhlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 (editace) Maverick on promine,je rád ze se jeho auto ukazuje takova krasavice Editováno: 18. Březen 2007, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Maverick: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad Mike O2 Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 (editace) Maverick on promine,je rád ze se jeho auto ukazuje takova kraavice ... a to on jistě ano :-) Editováno: 18. Březen 2007, autor: Mad Mike O2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss V//RS Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 no problémo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 no problémo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 18. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Díkes, asi mě to přesvědčilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soviska Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 lupni je tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Kuci, tak to me se zase na moji modry dynamic libej ty bily, hezky to koresponduje s bilejma castma zadnich svetel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radec Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 chlapi, preco tu davate take prispevky a fotky, teraz si musim kupit dalsiu blbost, ktoru som vobec neplanoval Jirkasss: to je kraaasna kaaaara Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 chlapi, preco tu davate take prispevky a fotky, teraz si musim kupit dalsiu blbost, ktoru som vobec neplanovalJirkasss: to je kraaasna kaaaara ta kára už bohužel není tmavý boční blinkry se daj sehnat na srazu za 120,-- rozhodně je nekupuj origo u Škodovky - tam za ně chtěj asi 350,-- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Kuci, tak to me se zase na moji modry dynamic libej ty bily, hezky to koresponduje s bilejma castma zadnich svetel No já to vydim jinak koukam z boku a lepší kouřový... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 kdyby někdo chtěl mám je doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 A nemaji s tim problemy policajti? vetsinou co jsem tak slysel jim vadi absolutne vse, co je kourovy a ma to svitit.. :x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 A nemaji s tim problemy policajti? vetsinou co jsem tak slysel jim vadi absolutne vse, co je kourovy a ma to svitit.. :x Je to od Skodovky, takze naprosto v pohode. Me se vic libi bile. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karabatic Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 Můžete mi někdo poradit jak se to dá vyměnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.