P2M Vloženo 13. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Poslední info k zítřku!!! Čas na to se sejít bude od 14:00 do cca 15:00 v Boleslavi u Hypernovy, konkrétně tadyhle Pak, v cca 15:00, odjezd na letiště. Pokud by jste nestíhali, tak: z hlavní silnice směrem od Mnichova Hradiště se odbočuje doleva na souřadnicích 50°37'51.4"N,14°45'8.79"E ,pak rovně znova doleva na 50°37'39.17"N,14°44'21.04"E a stále rovně a jste na dráze. Letiště samotný je na 50°37'8.69"N,14°44'8.35"E, nebo tady (fotomapa) či tady (normál mapa) Itinerář od Hypernovy až na odbočku z hl. silnice na letiště:TADY Víc pro vás už nemůžu asi udělat lidi Ohledně soboty a případných srazů cestou do Doks se dohodneme snad zítra, večer se sem pokusíme někdo dát info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 13. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Poslední seznam účastníků: Bobík: pátek ANO, sobota Plasy, neděla ANO Bodie RS:PSAL JSEM TI NA ICQ Crake: Pátek ANO, sobota NE, neděle NE Fidelek: Pátek ANO, sobota snad ANO (dle stavu po práci), neděle ANO Frenky: Pátek ANO, sobota ANO, neděle NE JaKr: Pátek ANO, sobota Doksy NE (jedu Plasy), neděle NE JasteR:??? Jirka3: Pátek snad ANO, sobota NE, neděle NE Kláca: Pátek ANO, sobota ANO, neděle NE Maca: Pátek ANO, sobota ANO, neděle NE MichalF: Pátek ANO, sobota ?, neděle ? Milouss: Pátek ANO, sobota NE (asi Plasy), neděle NE Mira: Pátek ANO, sobota ANO, neděle-nevím:-( Mischicka:??? Mustafa: Pátek ANO, sobota NE, neděle NE Petr81: Pátek ANO, sobota NE, neděle NE P2M & M2C: Pátek ANO, sobota ANO, neděle ANO snb-rider: Pátek ANO, sobota NE, neděle NE Stihacka:??? Strojvůdce: Pátek ANO, sobota NE, neděle NE Tomáš: Pátek ANO, sobota ?, neděle NE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Poslední info k zítřku!!!Čas na to se sejít bude od 14:00 do cca 15:00 v Boleslavi u Hypernovy, konkrétně tadyhle Pak, v cca 15:00, odjezd na letiště. Pokud by jste nestíhali, tak: z hlavní silnice směrem od Mnichova Hradiště se odbočuje doleva na souřadnicích 50°37'51.4"N,14°45'8.79"E ,pak rovně znova doleva na 50°37'39.17"N,14°44'21.04"E a stále rovně a jste na dráze. Letiště samotný je na 50°37'8.69"N,14°44'8.35"E, nebo tady (fotomapa) či tady (normál mapa) Itinerář od Hypernovy až na odbočku z hl. silnice na letiště:TADY Víc pro vás už nemůžu asi udělat lidi Ohledně soboty a případných srazů cestou do Doks se dohodneme snad zítra, večer se sem pokusíme někdo dát info chvilku mi trvalo, nežli jsem se zorientoval mezi odkazy tady tudy sem a iterinář, ale i podprůměrně inteligentnímu afroameričanovi ze Žižkova musí být jasné, že TADY TUDY BUDE ASI NECO SPATNE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 13. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Poslední info k zítřku!!!Čas na to se sejít bude od 14:00 do cca 15:00 v Boleslavi u Hypernovy, konkrétně tadyhle Pak, v cca 15:00, odjezd na letiště. Pokud by jste nestíhali, tak: z hlavní silnice směrem od Mnichova Hradiště se odbočuje doleva na souřadnicích 50°37'51.4"N,14°45'8.79"E ,pak rovně znova doleva na 50°37'39.17"N,14°44'21.04"E a stále rovně a jste na dráze. Letiště samotný je na 50°37'8.69"N,14°44'8.35"E, nebo tady (fotomapa) či tady (normál mapa) Itinerář od Hypernovy až na odbočku z hl. silnice na letiště:TADY Víc pro vás už nemůžu asi udělat lidi Ohledně soboty a případných srazů cestou do Doks se dohodneme snad zítra, večer se sem pokusíme někdo dát info chvilku mi trvalo, nežli jsem se zorientoval mezi odkazy tady tudy sem a iterinář, ale i podprůměrně inteligentnímu afroameričanovi ze Žižkova musí být jasné, že TADY TUDY BUDE ASI NECO SPATNE I jak říkáš "AFRIČANOVI... ATD ATD ATD " bude jasné, že tuto vlastivědnou odbočku do Hradišťa lze vynechat a pokračovat přímo směr letiště Ovšem Bobik by tamtudy samozřejmě jel To oprav, víš-li jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Kolem 14:00 budu tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 I jak říkáš "AFRIČANOVI... ATD ATD ATD " bude jasné, že tuto vlastivědnou odbočku do Hradišťa lze vynechat a pokračovat přímo směr letiště Ovšem Bobik by tamtudy samozřejmě jel To oprav, víš-li jak Chytrému napověz, hloupého trkni.... mě stačilo naznačit, že si nevíš rady http://www.mapy.cz/?mapType=base&zoom=...6261_137882080#]Tady bez P2M exkurze://http://www.mapy.cz/?mapType=base&am...bez P2M exkurze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 13. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2007 I jak říkáš "AFRIČANOVI... ATD ATD ATD " bude jasné, že tuto vlastivědnou odbočku do Hradišťa lze vynechat a pokračovat přímo směr letiště Ovšem Bobik by tamtudy samozřejmě jel To oprav, víš-li jak Chytrému napověz, hloupého trkni.... mě stačilo naznačit, že si nevíš rady http://www.mapy.cz/?mapType=base&zoom=...6261_137882080#]Tady bez návštěvy panoramat v Hradišti://http://www.mapy.cz/?mapType=base&am...v Hradišti://http://www.mapy.cz/?mapType=base&am...am...v Hradišti No to je super čas, jenom 20 minut dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Poslední seznam účastníků:Bobík: pátek ANO, sobota Plasy, neděla ANO Bodie RS:PSAL JSEM TI NA ICQ Crake: Pátek ANO, sobota NE, neděle NE Fidelek: Pátek ANO, sobota snad ANO (dle stavu po práci), neděle ANO Frenky: Pátek ANO, sobota ANO, neděle NE JaKr: Pátek ANO, sobota Doksy NE (jedu Plasy), neděle NE JasteR:??? Jirka3: Pátek snad ANO, sobota NE, neděle NE Kláca: Pátek ANO, sobota ANO, neděle NE Maca: Pátek ANO, sobota ANO, neděle NE MichalF: Pátek ANO, sobota ?, neděle ? Milouss: Pátek ANO, sobota NE (asi Plasy), neděle NE Mira: Pátek ANO, sobota ANO, neděle-nevím:-( Mischicka:??? Mustafa: Pátek ANO, sobota NE, neděle NE Petr81: Pátek ANO, sobota NE, neděle NE P2M & M2C: Pátek ANO, sobota ANO, neděle ANO snb-rider: Pátek ANO, sobota NE, neděle NE Stihacka:??? Strojvůdce: Pátek ANO, sobota NE, neděle NE Tomáš: Pátek ANO, sobota ?, neděle NE RE: Patek- Ano (sice muzu jen na chvili vecer musim zase do prace ale pojedu) Sobota- Ne, Nedele- NE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 13. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Poslední seznam účastníků: Bobík: pátek ANO, sobota Plasy, neděla ANO Bodie RS:PSAL JSEM TI NA ICQ Crake: Pátek ANO, sobota NE, neděle NE Fidelek: Pátek ANO, sobota snad ANO (dle stavu po práci), neděle ANO Frenky: Pátek ANO, sobota ANO, neděle NE JaKr: Pátek ANO, sobota Doksy NE (jedu Plasy), neděle NE JasteR: Pátek ANO, sobota NE, neděle NE Jirka3: Pátek snad ANO, sobota NE, neděle NE Kláca: Pátek ANO, sobota ANO, neděle NE Maca: Pátek ANO, sobota ANO, neděle NE MichalF: Pátek ANO, sobota ?, neděle ? Milouss: Pátek ANO, sobota NE (asi Plasy), neděle NE Mira: Pátek ANO, sobota ANO, neděle-nevím:-( Mischicka:??? Mustafa: Pátek ANO, sobota NE, neděle NE Petr81: Pátek ANO, sobota NE, neděle NE P2M & M2C: Pátek ANO, sobota ANO, neděle ANO snb-rider: Pátek ANO, sobota NE, neděle NE Stihacka:??? Strojvůdce: Pátek ANO, sobota NE, neděle NE Tomáš: Pátek ANO, sobota ?, neděle NE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Kdyby něco, číslo na mě .. (0609 112 777) pokud je první obsazeno Jojo, to je pravda, pokud u mne obsazeno, Bobik to na tý 0609tce bere vždycky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 už jen chvíli. P2M: šroubky mám a za chvilu pojedu pro kus plastu M2C: houska bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 14. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Tak úplně poslední seznam účastníků, už tu nebudu moc: Bobík: pátek ANO, sobota Plasy, neděla ANO Bodie RS: Pátek ANO, sobota ANO, neděle ANO Crake: Pátek ANO, sobota NE, neděle NE Fidelek: Pátek ANO, sobota snad ANO (dle stavu po práci), neděle ANO Frenky: Pátek ANO, sobota ANO, neděle NE JaKr: Pátek ANO, sobota Doksy NE (jedu Plasy), neděle NE JasteR: Pátek ANO, sobota NE, neděle NE Jirka3: Pátek snad ANO, sobota NE, neděle NE Kláca: Pátek ANO, sobota ANO, neděle NE Maca: Pátek ANO, sobota ANO, neděle NE MichalF: Pátek ANO, sobota ?, neděle ? Milouss: Pátek ANO, sobota NE (asi Plasy), neděle NE Mira: Pátek ANO, sobota ANO, neděle-nevím:-( Mischicka:??? Mustafa: Pátek ANO, sobota NE, neděle NE Petr81: Pátek ANO, sobota NE, neděle NE P2M & M2C: Pátek ANO, sobota ANO, neděle ANO snb-rider: Pátek ANO, sobota NE, neděle NE Stihacka:??? Strojvůdce: Pátek ANO, sobota NE, neděle NE Tomáš: Pátek ANO, sobota ?, neděle NE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 14. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2007 už jen chvíli. P2M: šroubky mám a za chvilu pojedu pro kus plastu M2C: houska bude no mě toho ještě čeká, snad to vše zmáknu oki v obi, díky za obé VAG bude? A ten klíč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Dneska by se meli dostavit dalsi dva : Martyp a Garny !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milouss Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Ahoj, tak jsem dnes prijel do prace s 3,5 hodinovym zpozdenim - neco s precerpavacim cerpadlem ... Bolku nestiham, prijedu az na letiste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Ahoj,tak jsem dnes prijel do prace s 3,5 hodinovym zpozdenim - neco s precerpavacim cerpadlem ... Bolku nestiham, prijedu az na letiste. Oki, tesime se ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Tak za 5 minut vyrazim z Benesova... Tak snad to do 15:00 do MB zvladnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 bohužel jsem nebyl, tak čekám na fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 (editace) Bobik: :smich: dobrej ftip... Fotky bohuzel nemam a nejaky to videjo musim jeste zpracovat.... Srazek byl fajovej az na nejakeho BONZAKA, ale snad Vam to kluci zitra vyjde a bude to bez ucasti SNB Editováno: 14. Září 2007, autor: Crake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 bohužel jsem nebyl, tak čekám na fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 já nebyl, jestli budu na nějakejch fotkách, nebo čemkoliv, tak se jedná pouze o podobnost nebo montáž ještě, že nikdo nefotil montáž zrcátka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 To tedy.. jeste by se tu rozneslo jak velkej si sikula... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.